Varför jobba här på Nannynu? | Nanny.nu | Barnvakt | Barnflicka
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Varför jobba här på Nannynu!?

Det finns många barnvaktsföretag men Nannynu! är ett av de allra största och mest prisbelönta barnvaktsföretag vi har i Sverige. Vi många barnfamiljer som anlitar oss och längst erfarenhet. Många av våra familjer kommer tillbaka till oss tack våra bra barnvakter, detta gör att vi ständigt har familjer som väntar på rätt barnvakt. Vi får ofta höra att Nannynu! är snabba och professionella vilket förstås gör oss stolta över våra barnvakter! Under de senaste kund- & medarbetarundersökningar, gjorda av Nannynu! 2014-2015, skulle 99,3 % av våra familjer rekommendera oss till en vän och 97,8 % av våra barnvakter skulle rekommendera en vän att söka jobb här.

Varför jobba här? – Detta får du som anställd barnvakt

 • Bli certifierad barnvakt via vår Nannycertifiering
  Här lär du dig om kommunikation, barnkunskap, vad det innebär att arbeta för ett företag, hantera olika utmaningar samt få möjligheten att träffa andra barnvakter för att utbyta erfarenheter. Nannycertifieringen är skapad tillsammans med en barnpsykolog och vi går tillsammans igenom familjens värld, vad som är viktigt att tänka, hur du blir den vassaste barnvakten och olika utmaningar som kan uppstå samt lösningar på dessa. Godkänd kurs avslutas med diplom.
 • Utbildning i hjärt- och lungräddning
  Du får gå en kurs där du lär dig utföra medvetandekontroll, andningskontroll och göra praktiska övningar med en certifierad instruktör. Här lär du dig även hur du ska hantera sår, allergiska reaktioner och i vilka lägen du ska kontakta 112.
 • Försäkring under arbetstid
  Under dina arbetspass är du genom Länsförsäkringar försäkrad med ansvarsförsäkring och olycksfallsförsäkring.
 • Egen handledare
  Du har alltid en egen handledare som känner dig och din barnvaktsfamilj och som därför kan ge dig bra tips när du arbetar. Hos oss kan du alltid ta upp saker med din handledare som känns knepiga.
 • Efter ditt arbete hos oss
  Vi förstår att du någon gång kommer att gå vidare i din karriär och då får du såklart ett anställningsintyg av oss. Vi ställer även gärna upp som muntlig referens för dig!

 

Sofia Pettersson, 18 år, Älta – tidigare barnvakt Nannynu!
Jag har tyckt det varit enormt trevligt att jobba för er, förutom att jag fick en toppenfamilj så är ni en av de bästa arbetsgivarna jag haft. Det är väldigt värdefullt att ha en kontaktperson och slippa slussas runt vid frågor. Det märks att ni är engagerade vilket gör att man vill göra ett bra jobb.

Är du nyfiken på vilka våra barnvakter egentligen är? Klicka gärna nedan på våra redan anställda barnvakter för att läsa en längre intervju med dem.


Oliver

Oliver började arbeta på Nannynu! i januari 2014. Han är 19 år gammal och bor i Bällsta, Bromma.Läs mer om Oliver här

Andrea

Andrea började arbeta på Nannynu! i januari 2014. Hon är idag 19 år gammal och bor halvtid vid Råsunda i Solna och i Uppsala.Läs mer om Andrea här

Eva

Eva började arbeta på Nannynu! i mars 2014. Eva är 68 år och bor vid Hornstull på Södermalm i Stockholm.Läs mer om Eva här

Undrar du över något?

   • FAQ – vanliga frågor och svar
    Här
    kan du läsa om de vanligaste frågorna vi får av barnvakter som söker arbete hos oss. Hittar du ändå inte det du söker? Ställ frågan till vår rekryterare Malin Lundblad på malin.lundblad@nanny.nu.
   • Ansök som barnvakt till oss
    För att ansöka hos oss behöver du lägga upp ditt webb-CV. Vi återkommer därefter till dig inom en vecka. Skicka in ansökan
   • Vad vi erbjuder våra barnvakter
    På Nannynu! vill vi utveckla er som personer och som barnvakter, bland annat genom våra två kurser. Här kan du läsa om vad du får som anställd hos oss. Info om anställning
   • Lön som barnvakt
    Här hittar du den lön du kommer att få som barnvakt på Nannynu!. Det är olika aspekter som vägs in i lönesättningen. Info om lön
   • Så gör du en lyckad intervju
    Det kanske är första gången du ska gå på en arbetsintervju? Här tipsar vi om det som är viktigt att tänka på inför och under en arbetsintervju hos oss. Så gör du en lyckad intervju


varför jobba här?

Young Role Models In School
Nannynu! är engagerade i unga människors utveckling och växande och Y.R.M.I.S., Young Role Models In School har gjort en film om Nannynu!s grundare Jeanette Holm där hon berättar om sitt yrke som företagare.
Se Young Role Models In School film om Nannynu!s grundare

Nyheter på Nannynu!

Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

Kundundersökning

99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

Veckans stjärna

Elsa är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Elsa gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

Utmärkelser

Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

Frågor och svar

Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier