Våra barnvakter - Nannynu! | Nanny.nu | Barnvakt | Barnflicka
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Våra barnvakter

Vilka våra barnvakter är

Idag arbetar vi med över 1400 barnvakter som är ute hos barnfamiljer runt om i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. De flesta som söker hit och jobbar som barnvakt på Nannynu! är tjejer mellan 17-23 år men vi har även killar och barnvakter som är 30 år plus. Som yngst ska en barnvakt fylla 17 år under kalenderåret. Vi har inget tak för hur gammal en barnvakt får vara. Läs mer om våra olika kategorier här.

De flesta barnvakter är flytande i det svenska språket, men vi har även kandidater som är flytande i eller behärskar språken engelska, tyska, spanska, franska, ryska, persiska, mandarin etc. Vi kan också rekrytera kandidater med erfarenhet av barn med speciella behov som exempelvis adhd, autism, diabetes och funktionshinder.

Våra barnvakter

Bakgrund & utbildning

Varje dag får vi in 10 – 50 kandidater som vill jobba som barnvakt. För att bli anställd som nanny på Nannynu! behöver varje kandidat ha god erfarenhet av barnpassning sedan innan. Erfarenheten kan till exempel komma från att ha varit barnvakt hos grannar eller familjevänner, arbetat eller praktiserat på förskola, ha egna barn eller exempelvis syskonbarn. Vi kontaktar alltid minst två referenser varav åtminstone den ena ska vara barnrelaterad.

Innan en barnvakt kan börja jobba måste de igenom vår noggranna bakgrundskontroll. Alla barnvakter går sedan en kurs i barnolycksfall och barn-HLR samt en nannycertifiering med fokus på kommunikation med barn och föräldrar. Vi har även en olycksfalls- och ansvarsförsäkring för barnvakterna. Läs mer om kvalitetskontrollen här.

Sysselsättning & långsiktighet

Barnvakterna har ofta ett schema att pussla ihop med familjens önskemål på dagar och tider, antingen från skola eller annat jobb. Därför är det viktigt att rätt barnvakt placeras hos rätt familj från start för att förutsättningarna för långsiktighet ska vara så goda som möjligt.

Vi har i regel ett krav på att barnvakten ska ha en annan sysselsättning/inkomst vid sidan av Nannynu!, så som studier, deltidsarbete eller pension. Detta för att minimera att barnvakten ska söka heltidsjobb vid sidan av Nannynu! och som följd av det hoppa av arbetet hos familjen. Vi vill att våra barnvakter ska stanna hos oss och familjen så länge som möjligt. Läs mer om processen och hur det går till att få en barnvakt här.

Arbetsbeskrivning & uppföljning

På Nannynu! har vi fyra fokusområden som varje barnvakt ska förhålla sig till och arbeta efter; 1) Säkerhet 2) Kommunikation 3) Kreativitet & glädje 4) Ordning & reda. Företagets kundansvariga stämmer av med familjerna och barnvakterna under arbetets gång för att se att dessa områden fullföljs och hur samarbetet går.

Vi tycker det är väldigt viktigt att våra barnvakter ska trivas med både företaget och hos familjen de arbetar hos. Därför är vi stolta över att 97,9 % av våra barnvakter i den senaste medarbetarenkäten (2016) skulle rekommendera en vän att söka jobb på Nannynu!.

 

Är du nyfiken på vilka våra barnvakter egentligen är? Klicka gärna nedan på våra redan anställda barnvakter för att läsa en längre intervju med dem.

 
Consuelo

Consuelo started working at Nannynu! in the fall of 2015. She’s 32 years old and living in Saltsjöbaden. Read more about Consuelo here/Läs mer om Consuelo här

Oliver

Oliver började arbeta på Nannynu! i januari 2014. Han är 19 år gammal och bor i Bällsta, Bromma.Läs mer om Oliver här

Andrea

Andrea började arbeta på Nannynu! i januari 2014. Hon är idag 19 år gammal och bor halvtid vid Råsunda i Solna och i Uppsala.Läs mer om Andrea här

Eva

Eva började arbeta på Nannynu! i mars 2014. Eva är 68 år och bor vid Hornstull på Södermalm i Stockholm.Läs mer om Eva här

Nyfiken på fler av våra barnvakter? Läs mer om veckans stjärnbarnvakter här!

Nyheter på Nannynu!

Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

Kundundersökning

99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

Veckans stjärna

Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

Utmärkelser

Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

Frågor och svar

Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
  • Kategorier