Om oss - Barnvakt | Nannynu | Barnvakt | Barnflicka | Nanny.nu | Barnvakt | Barnflicka
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Om oss

Om oss på Nannynu!

Nannynu! startades i oktober 2007 och är ett av de största och mest prisbelönta barnvaktsföretag med verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Sedan starten har vi hjälpt över 3500 barnfamiljer och lika många barnvakter. Tack vare noggrann rekrytering har vi utvecklats snabbt sedan 2007. Vi fokuserar och satsar på våra anställda barnvakter, levererar hög kvalité till barnfamiljerna samt är ett seriöst och professionellt företag inom branschen. Idag arbetar över 1400 barnvakter ute hos våra kunder. Vi är 14 personer på huvudkontoret i Stockholm.

Om oss

Så grundades Nannynu!

Jeanette Holm, grundare, skriver om hur det var att vara nybliven entreprenör och om viljan att starta ett företag på en månad.

Om Nannynu! i pressen

Här kan du läsa om oss i pressen, klicka på länken för att komma till artiklarna.

 

Nyheter på Nannynu!

Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

Kundundersökning

99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

Veckans stjärna

Elsa är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Elsa gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

Utmärkelser

Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

Frågor och svar

Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
  • Kategorier