Barnpassning i Stockholm | Nanny.nu | Barnvakt | Barnflicka | Nanny.nu | Barnvakt | Barnflicka
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Välkommen till Sveriges största barnvaktsföretag

Nannynu! är ett av de största och mest prisbelönta barnvaktsföretagen. Vi erbjuder barnpassning i Stockholms län, Skåne län, Uppsala län och Göteborg med närkommuner. Tillsammans skräddarsyr vi er profil och hittar en barnvakt som passar just er, på kontinuerlig veckobasis eller mer sporadiskt. Varje familj får en och samma barnvakt att arbeta med långsiktigt.

Läs mer om hur processen att hitta barnvakt går till här.
Läs mer om hur bakgrundskontrollen av barnvakterna går till här.

 

 

Om du vill veta mer om Nannynu! och vår process, titta gärna på vår film

Tycker du att det är svårt att välja barnvaktsföretag?

Ladda ner ”Konsumentens guide till att välja rätt barnvaktsföretag” innan du bestämmer dig genom att klicka här.

 

Dessa är våra vanligaste upplägg. Klicka på ditt upplägg för mer information!
 

 

 

 

 

 

 

&amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;img height=”1″ width=”1″ style=”border-style:none;” alt=”” src=”//googleads.g.doubleclick.net/pagead/viewthroughconversion/1041765249/?value=0&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;guid=ON&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;script=0″/&amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;/div&amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;gt;&amp;amp;lt;br /&amp;amp;gt;&lt;br /&gt;<br />

Nyheter på Nannynu!

Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

Kundundersökning

99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

Veckans stjärna

Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

Utmärkelser

Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

Frågor och svar

Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
  • Kategorier