Barnvakt Skåne | Nanny.nu | Barnvakt | Barnflicka
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Barnvakt Skåne

Välkomna till prisbelönta Nannynu!

Nannynu! är ett av Skåne och Malmös största och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi erbjuder sedan december 2014 barnpassning i Skåne med närkommuner där vi tillsammans skräddarsyr er profil och hittar en barnvakt som passar just er, på kontinuerlig veckobasis eller mer sporadiskt. Varje familj får en och samma barnvakt att arbeta med långsiktigt.

För kunder boende i närområde till Malmö och Lund går det i regel fort att få en barnvakt presenterad. För andra delar av Skåne så kan det dröja något extra men vi håller er uppdaterade och skickar en presentation så fort vi har en kandidat klar.

I region Skåne erbjuder vi bland annat barnpassning här:

Burlöv
Helsingborg
Kristianstad
Lomma
Lund
Malmö
Sjöbo
Skurup
Staffanstorp
Svedala
Trelleborg
Vellinge

Vi hjälper familjer över hela Skåne, så även om ni inte hittar er ort i ovanstående lista kommer vi försöka hjälpa er så länge ni bor i Skåne län..


Barnvakt Malmö

Nannynu! grundades i oktober 2007 och är idag ett av de största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretagen med verksamhet i regionerna Stockholm, Uppsala, Göteborg och Skåne. Vi vill skapa mer livskvalité och flyt för aktiva barnfamiljer samtidigt som vi skapar fler arbeten för ungdomar. Vi vill kunna erbjuda världsklass! Idag jobbar vi med över 1400 barnvakter som är ute hos familjer runt om i landet. Vi är 14 personer på huvudkontoret i centrala Stockholm.

Söker du efter en barnvakt i region Skåne? I så fall är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri sökning.

Ansvarig region Skåne


Julia Widerståhl

Julia Widerståhl
Konsultchef Skåne
julia.widerstahl@nanny.nu
Tel: 076-167 16 58

 

Nyheter på Nannynu!

Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

Kundundersökning

99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

Veckans stjärna

Elsa är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Elsa gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

Utmärkelser

Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

Frågor och svar

Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
  • Kategorier