Kund Nannynu! | Nanny.nu | Barnvakt | Barnflicka
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Välkommen till Nannynu!

Barnvakter och barnpassning i världsklass

Nannynu! är Sveriges största barnvaktsföretag (omsättning) med verksamhet i regionerna Stockholms län, Göteborg med närområden, Skåne län och Uppsala län. Sedan starten 2007 har vi hjälpt över 3500 familjer med barnpassning. Tillsammans skräddarsyr vi er profil och hittar en barnvakt som passar just er som kund, på kontinuerlig veckobasis eller mer sporadiskt. Varje familj får en och samma barnvakt att arbeta med långsiktigt. I vår årliga kundundersökning (gjord av Nannynu! 2017) skulle 99,4% av våra kunder rekommendera oss vidare. Du som kund kan nyttja din garantivecka ifall du inte skulle vara nöjd. Genom vårt systerföretag Tidynu! som erbjuder hemstädning kan du få kombinationserbjudanden ifall du använder båda tjänsterna och bor i Stockholm eller Uppsala.

Vårt standardpris är 176kr/timme (efter RUT).

Stockholm | Göteborg | Skåne | Uppsala

Söker du jobb som barnvakt? Klicka här

Kund – Så går sökprocessen till

Skapa kundprofil
Inom en arbetsdag efter att du skickat in en barnvaktsförfrågan kommer en av våra konsultchefer kontakta dig för att skapa din egen kundprofil. Här går vi igenom ert behov och vilken person ni söker. Vi skräddarsyr varje uppdrag efter just ert behov. Vi startar en sökning efter en lämplig kandidat, vi söker i vår databas och rekryterar även löpande. Sökningen är helt kostnadsfri.

Presentation av lämplig barnvakt
När vi hittat rätt kandidat baserat på er profil skickar vi en presentation. Alla våra kandidater presenterar sig i en kort videopresentation, för att ni enklare ska kunna skapa er en bild av vem personen är och om kandidaten kan passa i er familj. Innan ni får en presentation gör vi en noggrann bakgrundskontroll.

Möte mellan familj och barnvakt
Om ni önskar träffa barnvakten koordinerar vi ett kostnadsfritt möte mellan er. Barnvakten kommer hem till dig/er och träffar oftast även barnen där ni får chans att ställa de frågor ni har. Detta är en chans för båda parter att lära känna varandra.

Matchning
Om mötet gick bra gör vi klart matchningen mellan er och ni har nu er egen barnvakt! Barnvakten kommer att utbildas i två kurser, en nannycertifiering och en Hjärt- &- lungräddningskurs samt barnolycksfall. Kändes det inte helt rätt på mötet fortsätter vi självklart vår kostnadsfria sökning för er. Från nu börjar vi debitera de pass ni bokar in tillsammans, se priser här.

Uppföljning
Men det är inte slut ännu. Vi kommer att göra kontinuerliga uppföljningar med både familjen och barnvakten längs vägens gång så att allt känns bra under tiden ni är våra kunder. Ni fortsätter den kontakt ni haft med samma kontaktperson som under sökningen. Denne hjälper er gärna om ni har frågor eller funderingar kring något.

 

Om du som kund vill veta mer om Nannynu! med sökprocess, titta på vår film

Om Nannynu!

Nannynu! grundades i oktober 2007 och är idag ett av de största och mest prisbelönta barnvaktsföretagen med verksamhet i regionerna Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö med närkommuner. Innan 2014 har Nannynu! endast varit aktiva inom Stockholms län. Expansionen till Uppsala län skedde under maj 2014 medan expansionen till Göteborg- & Malmöregionen skedde under december 2014.

Vi fokuserar och satsar på våra anställda barnvakter, levererar hög kvalité till kund & barnvakt samt är ett seriöst och professionellt företag inom branschen. Vi vill skapa mer livskvalité och flyt för aktiva barnfamiljer samtidigt som vi skapar fler arbeten för ungdomar och äldre vuxna. Sedan starten har vi hjälpt över 3500 kunder och anställt över 3000 barnvakter. Idag jobbar vi med över 1400 barnvakter som är ute hos kunder runt om i landet. Vi är 18 personer på huvudkontoret i centrala Stockholm. Vi vill kunna erbjuda barnpassning i världsklass!

 

 

Dessa är våra vanligaste upplägg. Klicka på ditt upplägg för mer information! 

 

Klicka på den region du behöver barnpassning i:
Senaste nyhetsinläggen på Nannynu!

Veckans stjärnbarnvakt hos Nannynu! – Julia från Upplands Väsby

Publicerat | oktober 11, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt hos Nannynu! – Julia från Upplands Väsby

Veckans stjärnbarnvakt hos Nannynu! – Cynthia från Årsta, Stockholm

Publicerat | oktober 5, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt hos Nannynu! – Cynthia från Årsta, Stockholm

Nannynu! fyller 10 år

Publicerat | oktober 3, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! fyller 10 år

Veckans stjärnbarnvakt hos Nannynu! – Elin från Limhamn, Malmö

Publicerat | september 29, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt hos Nannynu! – Elin från Limhamn, Malmö

Veckans stjärnbarnvakt hos Nannynu! – Julia från Norrmalm

Publicerat | september 21, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt hos Nannynu! – Julia från Norrmalm

Nyheter på Nannynu!

Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

Kundundersökning

99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

Veckans stjärna

Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

Utmärkelser

Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

Frågor och svar

Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
  • Kategorier