Bli kund hos Nannynu! | Nanny.nu | Barnvakt | Barnflicka
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Bli kund hos Nannynu! med garantivecka

Nannynu! är ett av de största och mest prisbelönta barnvaktsföretagen med verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö & Uppsala. Vi har utvecklats snabbt från starten 2007 då vi gör noga rekryteringar, satsar mycket på våra anställda barnvakter och levererar hög kvalité till kunden. Vi är ett seriöst och professionellt företag som skräddarsyr varje familjs uppdrag efter deras behov och önskemål. Sedan 2007 har vi hjälpt tusentals familjer, nu senast med 99,4% kundnöjdhet i en kundundersökning gjord av Nannynu!.

Är du BARNVAKT och söker extrajobb? Klicka här!

Bli kund – Så går sökprocessen till

Skapa kundprofil
Inom en arbetsdag efter att du skickat in en barnvaktsförfrågan kommer en av våra konsultchefer kontakta dig för att skapa din egen kundprofil. Här går vi igenom ert behov och vilken person ni söker. Vi skräddarsyr varje uppdrag efter just ert behov. Vi startar en sökning efter en lämplig kandidat, vi söker i vår databas och rekryterar även löpande. Du kan fylla i vårt kontaktförmulär så kontaktar vi dig samma dag. Sökningen är helt kostnadsfri.

Presentation av lämplig barnvakt
Alla våra kandidater presenterar sig i en kort videopresentation, för att ni enklare ska kunna skapa er en bild av vem personen är och om kandidaten kan passa i er familj. Innan ni får en presentation gör vi vår noggranna bakgrundskontroll.

Möte mellan familj och barnvakt
Om ni önskar träffa barnvakten koordinerar vi ett kostnadsfritt möte mellan er. Barnvakten kommer hem till dig/er och träffar oftast även barnen där ni får chans att ställa de frågor ni har. Detta är en chans för båda parter att lära känna varandra.

Matchning
Om mötet gick bra gör vi klart matchningen mellan er och ni har nu er egen barnvakt! Barnvakten kommer att utbildas i två kurser, en Nannycertifiering och en Hjärt- &- lungräddningskurs med certifierad instruktör. Kändes det inte helt rätt på mötet fortsätter vi självklart vår kostnadsfria sökning för er. Från nu börjar vi debitera de pass ni bokar in tillsammans, se priser här.

Uppföljning
Men det är inte slut ännu. Vi kommer att göra kontinuerliga uppföljningar med både familjen och barnvakten längs vägens gång så att allt känns bra under tiden ni är våra kunder. Ni fortsätter den kontakt ni haft med samma kontaktperson som under sökningen. Denne hjälper er gärna om ni har frågor eller funderingar kring något.

Här kan du läsa mer om säkerhetsprocessen vid rekrytering av barnvakter.

Skicka in din förfrågan genom att fylla i formuläret nedan. Vi börjar jobba med din profil inom en arbetsdag.

Kontaktformulär obligatoriska frågor:

Ditt namn:

Telefon:

Din epost:

Område i Stockholms län, Uppsala län, Storgöteborg eller Skåne län:

Kontaktformulär Frivilliga frågor:

Adress

Postnummer & Ort

Personnummer(för RUT)

Namn och telefonnummer till respektive/annan anhörig

Personnummer till respektive/annan anhörig (för att vid behov ansöka om RUT)

Hur ofta önskar ni barnpassning?Övrigt:

Vilka dagar passar er att ha barnvakt? (Ju fler dagar du väljer ju snabbare kan processen gå)


MåndagTisdagOnsdagTorsdagFredagLördagSöndag

Vilka tider önskar ni hjälp? (Minimum 3 timmar/tillfälle)


Era barn

Namn Födelseår & Månad Intressen/särskilda behov

Beskriv ett typiskt arbetspass för barnvakten: (hämtningsrutiner, avstånd mellan hem och förskola/skola, mat, lek etc.)


Finns allergier inom familjen vi bör ta hänsyn till?

JaNej

Om ja, vilka allergier:

Finns det husdjur i hemmet?

JaNej

Önskemål om start

Hur kom ni i kontakt med oss?

Övrigt vi kan behöva veta:

Nöjd-kund-garanti

Familjer som planerar att ha barnvakt långsiktigt med fasta tider varje månad har en garanti första veckan med barnvakten. Det betyder att om ni inte är nöjda med barnvakten under första veckan betalar ni inte, sen hjälper vi självklart till att hitta en ny kandidat helt kostnadsfritt.

Bli kund Nannynu!Nyheter på Nannynu!

Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

Kundundersökning

99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

Veckans stjärna

Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

Utmärkelser

Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

Frågor och svar

Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
  • Kategorier