Barnvakt Burlöv | Nanny.nu | Barnvakt | Barnflicka
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter


Barnvakt Burlöv

Är du i behov av en barnvakt i Burlöv? Nannynu! har över 900 anställda barnvakter i Sverige och letar omsorgsfullt för att hitta den personen som passar i er familjs behov och önskemål. Vi lägger största fokus på trygghet & säkerhet, för dig, dina barn och våra anställda.

Nannynu! grundades 2007 men startade upp i Stormalmö i december 2014. Vi tar emot familjer över hela Stormalmö med närliggande kommuner som Lund, Lomma, Burlöv, Vellinge, Sjöbo, Skurup, Staffanstorp, Svedala och Trelleborg. Vi försöker alltid hitta en barnvakt som bor så nära er som möjligt.

Nannynu! Hjälper dig att finna barnvakt i Burlöv

Våra barnvakter är utbildade, försäkrade och noggrant utvalda. För Nannynu! är det viktigt att ni finner en barnvakt som passar era barn och att vi kan hjälpa barnfamiljer att ha ett roligt och aktivt liv utan onödig stress.

Vi vill, genom våra duktiga barnvakter, göra ditt liv tryggare de gångerna du ska vara ifrån dina barn.

Läs mer om hur processen och bakgrundskontrollen går till här.

Söker du efter ”barnvakt Burlöv” är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri sökning.


Fredrik Pettersson

Fredrik Pettersson
Rekryteringsansvarig
fredrik.pettersson@nanny.nu
Tel: 070-750 52 84


Julia Widerståhl

Julia Widerståhl
Konsultchef Burlöv
julia.widerstahl@nanny.nu
Tel: 076-167 16 58

Nyheter på Nannynu!

Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

Kundundersökning

99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

Veckans stjärna

Elsa är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Elsa gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

Utmärkelser

Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

Frågor och svar

Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
  • Kategorier