Barnsäkerhet | Nanny.nu | Barnvakt | Barnflicka
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Barnsäkerhet, barns utveckling, barn med funktionsnedsättningar och särskilda behov

På Nannynu! är säkerheten nummer 1! Att ha roligt med barnen, kommunicera med föräldrarna, komma i tid och följa instruktioner är viktigt, men det stora fokuset ligger på barnets säkerhet. Förutom noga bakgrundskontroll av våra barnvakter utbildas de i barn-HLR. Läs mer om våra barnvakter här

Barnsäkerhet

Denna kunskapsbank i barnsäkerhet, barns utveckling samt funktionsnedsättning & diagnoser är till för våra barnvakter och kunder som vill ha mer information om de olika ämnena. Samtlig information är skrivna av experter på områdena, hämtade från olika webbplatser. ”Barn-hlr” samt ”FAQ om barnolycksfall och Barn-HLR” är den information som kommer från Nannynu! och vår samarbetsparnet och tidigare hlr-instruktör. Kunskapsnivån i de olika länkarna är på en grundläggande nivå. För mer djupgående kunskap rekommenderar vi våra barnvakter att ta kontakt med sin kontaktperson eller söka vidare i annan litteratur.

Barnsäkerhet & barnolycksfall

Barn-hlr & barnolycksfall

FAQ om barnolycksfall och Barn-HLR

Om barnsäkerhet

Barnsäkra hem

Barn i bil

Om rökning och alkohol med barn

Viktiga telefonnummer

Barns utveckling mellan 0-9 år

Barns utveckling 0-6 månader

Barns utveckling 6-12 månader

Barns utveckling 1-2 år

Barns utveckling 3-4 år

Barns utveckling 5-6 år

Barns utveckling 6-7 år

Barns utveckling 8-9 år

Olika funktionsnedsättningar och barn med särskilda behov

Adhd

Allergier

Aspergers syndrom

Astma

Autism

Diabetes

Downs syndrom

Dyslexi

Epilepsi

Talsvårigheter

 

Nyheter på Nannynu!

Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

Kundundersökning

99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

Veckans stjärna

Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

Utmärkelser

Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

Frågor och svar

Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
  • Kategorier