Barnflicka Nannynu! | Nanny.nu | Barnvakt | Barnflicka
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Barnflicka
– Välkommen till ett prisbelönt barnvaktsföretag i världsklass


Barnflicka

Nannynu! är aktiva i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö där vi är ett av de största och mest prisbelönta barnvaktsföretagen, tack vare att vi satsar på våra barnflickor genom utbildning och vägledning. Rekryteringen av de rätta barnflickorna är nyckeln för att lyckas.

Läs mer om varför du ska välja att jobba som barnflickor på Nannynu! här.
Läs mer om hur våra barnflickor beskriver sin tid på Nannynu! här.

Läs mer om hur processen och bakgrundskontrollen går till här.

Om du vill veta mer om Nannynu! och vår process, titta gärna på vår film

Nannynu! startades i oktober 2007 och är ett prisbelönt svenskt barnvaktsföretag. Vi är verksamma i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Vi har utvecklats snabbt från starten tack vare noggrann rekrytering och bemanning. Vi fokuserar och satsar på våra anställda barnvakter, levererar hög kvalité till barnfamiljerna samt är ett seriöst och professionellt företag inom branschen. Idag arbetar över 900 barnvakter ute hos våra kunder.

 

Nyheter på Nannynu!

Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

Kundundersökning

99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

Veckans stjärna

Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

Utmärkelser

Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

Frågor och svar

Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
  • Kategorier