Au Pair | Nanny.nu | Barnvakt | Barnflicka | Nanny.nu | Barnvakt | Barnflicka
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

ÅK TILL ENGLAND SOM AU PAIR MED NANNYNU!

ANSÖKAN TILL AU PAIR 2015 ÄR STÄNGD. Ansökningsperioden öppnar eventuellt igen maj 2016.

Vill du åka till England med ett seriöst och kunnigt företag? Är det din dröm att passa barn utomlands samtidigt som du får lära dig en ny kultur, ett nytt land i en ny familj? Har du erfarenhet av barnpassning sedan tidigare? Kan du stanna borta 1 år? Då kan du åka som au pair med Nannynu!

Nannynu! är ett av de största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretagen och vi hjälper även familjer i England med att hitta au pairer. Vi hjälper dig som vill åka som au pair med ett kulturellt utbytesprogram genom en väl utarbetad process för att hitta rätt familj för just dig. Åk med Nannynu! till England.

Vi vägleder och ger råd samt assisterar med nödvändiga förberedelser innan avresa. Vi är personliga, det är smidigt och vi bryr oss om våra kandidater!

Läs mer på vår systersida www.nannynu.co.uk

Våra au pairer som åkt med oss säger såhär:

 ”Tack så mycket för allt Anna, du har verkligen  hjälpt super mycket under min resa, både innan och under och troligtvis efter! Utan dig hade det inte blivit något, och kommer definitivt att rekommendera er förmedling till de som själva funderar på att åka. Många tack, du är fantastisk!  Ha en trevlig dag och allt gott!”

”Jag känner att jag är en del av familjen tack vare deras varma välkomnande, men jag känner även att jag har egen tid att utforska London på och uppmuntras gå ut och göra saker, men blir samtidigt ofta tillfrågad om jag vill vara med familjen på deras aktiviteter. Jag har hittat en perfekt balans med jobb, privatliv och är redan väldigt fäst vid barnen. Jag visste att åka som au pair skulle vara kul, men så här bra hade jag aldrig kunnat tänka mig att det skulle bli. Jag ångrar inte för en sekund att jag tog hjälp av Nannynu! för att nå mitt mål att åka tillbaka till London.”

”Det bästa med Nannynu! är att dom har varit väldigt snabba och hjälpsamma. Det var i början mycket papper att fylla i, med det var lätt som en plätt! Det tog ungefär en månad från min ansökan till dess att jag anlände hemma hos familjen. Jag pratade med en familj på Skype och jag kände att det klickade direkt!”

”Jag trivs jättebra med att vara au pair och arbetet är stimulerande på många olika sätt. Jag lär mig nytt om språket varje dag genom att prata med barnen, läsa deras läxor och kolla i tidningar med mera. Jag lär även känna London och ser hur saker går till i en brittisk familj. Jag får ut mycket av jobbet redan känner jag och det är verkligen skönt!”

”Nannynu! fanns med hela vägen och guidade mig igenom ansökan. Jag tyckte även att handboken man fick skickad till sig var väldigt hjälpsam! Där fanns all information samlad för innan avresa, under ditt år i London och även när ditt år är över. Dök det upp några frågor var det bara att mejla min kontaktperson så fick man svar direkt.”

”Hos Nannynu! känner man sig välkommen och fick hjälp på vägen från ansökan till avresa. Det tog ungefär två månader att hitta min familj men när jag väl hittade en familj som passade min profil tog det 2 veckor till avresa. Jag valde ut några familjer som jag ville prata med men den familjen jag är hos nu är den enda jag skypeade med. Jag kände ganska tidigt att familjen var rätt för mig.”

”Tack så jättemycket för er hjälp på nannynu, jag är verkligen supernöjd med allt!” 

”Jag var nöjd med jobbet som det verkade innan jag skulle åka, men väl hos familjen så älskar jag det. Jag har fått det mycket bättre än jag ens hoppats på och tycker verkligen att jag har fått den bästa familjen, barnen, hemmet och jobbet!”

”Ett stort tack för all hjälp : )”

”På min första dag här tog familjen emot mig hur bra som helst! Jag kom ganska sent så barnen sov tyvärr men vi åt middag tillsammans. De följande dagarna visade familjen mig området, presenterade mig för vänner och andra nannys. Det är mycket i början men efter några dagar kände jag mig som hemma! Nu känner jag mig som en naturlig del av familjen.”

 

 

Nyheter på Nannynu!

Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

Kundundersökning

99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

Veckans stjärna

Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

Utmärkelser

Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

Frågor och svar

Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
  • Kategorier