Anställd Nannynu | Nanny.nu | Barnvakt | Barnflicka | Nanny.nu | Barnvakt | Barnflicka
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Anställd Nannynu!

Bra länkar – anställd Nannynu!

Anställd nannynu

Första mötet med familjen

När familjen har bestämt sig för att träffa just dig som barnvakt, då är det viktigt att du gör ett gott första intryck. Vi vill såklart hjälpa dig att visa din bästa sida. Din kontaktperson tipsar dig om vad du kan tänka på inför mötet.

När familjen valt just dig som barnvakt

Nu har familjen valt dig och vill gärna sätta igång så snart som möjligt, då är det viktigt att du är tillgänglig och att ni gör upp om ett schema. Inför introduktionen med föräldrarna och sen ditt första pass utan föräldrarna rekommenderar vi att du skriver ut PDF:en ”Viktiga frågor inför introduktion” som du får från din kontaktperson.

Tips för att bli en bättre barnvakt

Vi är ett av de största och första barnvaktsföretagen med flerårig erfarenhet i utbildning av barnvakter. Vi pratar med familjer varje dag och vet vad de efterfrågar.  Det kan vara svårt som ny barnvakt att veta vad familjen önskar och vill ha ut av dig som barnvakt. Här kan du läsa om vad familjerna i regel förväntar sig av dig, vi kallar det för Det perfekta barnvaktspasset.

Aktivera barnen

Våra familjer älskar när barnen får pyssla och leka med barnvakten. En stor del av barns vardag handlar om att lära sig nya saker och det sätt barn ofta lär sig bäst på är just genom lek. Nedan har du tips på hur du kan umgås med barnen. Det finns naturligtvis ingen exakt ålder för när olika lekar är rätt. Du får prova dig fram och se vilka lekar som barnen tycker är roliga. Kom ihåg att det viktiga är inte vad ni gör utan att ni gör något tillsammans. Har du egna tips du vill dela med dig av? Skicka dem gärna till robert.ballstav@nanny.nu.

Lekar

Sånger

Pyssel

  • Pyssel (Gör deg, tillverka snöflingor, konstverk m.m.)

Barnens topp 10 favoriter

Filmer

När du jobbar hos en familj får du gå en hjärt – och lungräddningskurs hos oss. Kika på denna film för att fräscha upp dina kunskaper eller om du har glömt något från kursen. Du kan självklart också ringa din handledare.

Jeanette Holm, grundare av Nannynu!, är en av tidigare Centerledaren Maud Olofssons kvinnliga ambassadörer och har föreläst på skolor om 10 tips till nyblivna företagare. YRMiS Young Role Models in School har gjort en film om Jeanette.

Nätet

 

Nyheter på Nannynu!

Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

Kundundersökning

99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

Veckans stjärna

Elsa är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Elsa gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

Utmärkelser

Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

Frågor och svar

Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
  • Kategorier