Nyheter | Nanny.nu | Barnvakt | Barnflicka | Nanny.nu | Barnvakt | Barnflicka
Nanny.nu

Barnvakt – Barnpassning – Barnflicka – Babysitter – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala

Julia Widerståhl, Rekryterare

Publicerat | september 5, 2016 | Inga Kommentarer


Julia Widerståhl, Rekryterare

Hej!

Mitt namn är Julia och jag jobbar sedan augusti 2016 som rekryterare på NannyNu! Tidigare har jag även jobbat som barnvakt här i 6 år med massor av olika fantastiska familjer. Jag tycker att det är så kul och spännande att få se hur det fungerar ”bakom kulissen” på kontoret och att få förståelse för hur hela NannyNu!-maskinen fungerar ur både barnvakts- och kontorsperspektivet. Som barnvakt har det vart skönt att alltid få stöd och hjälp av personer som bryr sig under arbetet och jag känner att det är precis lika härligt stöd och gemenskap nu på kontoret. Stämningen är fantastisk och jag är alltid taggad på att gå till jobbet!

Jag är född i Nacka, men har bott i både Australien, England och Danmark. I Danmark studerade jag programmet Bachelor in Economics and Business Administration vid University of Southern Denmark och blev i Juni 2016 färdig ekonom. Innan jag började mina studier har jag arbetat på Gröna Lund både som ballongflicka och servitris, samt på ett flertal olika caféer och restauranger i Sverige och Australien. När jag har tid över gillar jag att resa, gå på konserter och att umgås med familj och vänner.

Min tidigare erfarenhet av barnvakt ger mig stor kunskap i hur olika familjer fungerar och vad de söker hos en barnvakt. Detta kommer jag att ha stor nytta av när jag spanar efter barnvakter i toppklass!

Vi hörs!

Hälsningar
Julia

 • Dela

 • Elin Stenlund, Rekryterare

  Publicerat | september 5, 2016 | Inga Kommentarer


  Elin Stenlund

  Hej,

  Mitt namn är Elin Stenlund och jag har arbetat som rekryterare på NannyNu! sedan augusti 2016. Jag kommer ursprungligen från Östersund i härliga Jämtland, men bor nu i Stockholm där jag trivs som fisken i vattnet.

  Jag har alltid haft ett stort intresse för barn och gillar att arbeta med andra människor, och det är precis det jag får arbeta med här på NannyNu!-kontoret. Efter min utbildning till personalvetare var jag helt säker på att jag ville hjälpa andra människor att finna ett roligt och engagerande arbete. Jag tycker det är givande att få hjälpa människor, och framförallt ungdomar, att finna ett roligt jobb och samtidigt hjälpa en barnfamilj i nöd att få ihop vardagen.

  På min fritid umgås jag mycket med mina fem yngre syskon, mina vänner och så dansar jag en hel del. När jag får tid över myser jag gärna ner mig i soffan och kikar på en bra film!

  Om du är intresserad av att arbeta som barnvakt hos oss är du välkommen att fylla i en ansökan på vår hemsida, och har du några frågor eller funderingar så tveka inte att hör av dig till mig!

  Hälsningar,
  Elin Stenlund

 • Dela

 • Förändrat RUT – Nannynu! tar nya vägar in i framtiden

  Publicerat | augusti 24, 2016 | Inga Kommentarer


   Förändrat RUT - Nannynu! tar ny vägar in i framtiden

  Förändrat RUT – Nannynu! tar nya vägar in i framtiden

  Förändrade villkor i RUT-branschen har varit en farhåga som hängt som en skugga över oss på Nannynu! i flera år och gjort oss tveksamma till långsiktiga investeringar och stora satsningar. Nu har förändringarna slutligen trätt i kraft och alla tecken tyder på att vi kommer klara de utmaningar som de nya villkoren inneburit. Vi vågar därför äntligen höja blicken och ta sats för att nå nästa nivå. Nedan är våra planer, drömmar och mål för framtiden:

  Breddning av verksamheten – vi har lanserat städtjänsten Tidynu! i första hand för att genom ett kombinationserbjudande möjliggöra för våra kunder att få hjälp med såväl barnpassning som städning inom ramarna för det krympta RUT-avdraget. Det långsiktiga målet är förstås att Tidynu! ska bli en lika självklar leverantör för hemstädning som Nannynu! är för barnpassning.

  Digitalisering – vi vill utveckla vårt IT-stöd samt skapa nya digitala verktyg och därigenom ytterligare förbättra vår service och förenkla processen för såväl familjer som barnvakter. Förhoppningsvis kommer vi även att lansera en ny barnpassningstjänst med ambitionen att nå ut till fler hushåll runt om i Sverige och eventuellt de övriga nordiska länderna.

  Finansiering – som nämnt ovan har vi under åren undvikit stora satsningar just på grund av osäkerheten kring RUT-avdraget. Vi känner nu att vi med tillförsikt kan blicka framåt och har därför börjat söka en finansieringslösning som matchar våra ambitiösa planer för framtiden.

  Vi är Nannynu! och möter framtiden!

  Per Danckwardt
  VD Nannynu!

 • Dela

 • Veckans stjärnbarnvakt – Lovisa från Huddinge

  Publicerat | juni 20, 2016 | Inga Kommentarer


  Veckans stjärnbarnvakt - Lovisa från Huddinge

  Veckans stjärna är Lovisa som bor i Huddinge. Familjen som Lovisa arbetar med bor i Älvsjö och berättar att hon är en pärla som utmärker sig med sitt ansvarsfulla tänk och pålitlighet. Minstingen i familjen berättar att man bara älskar Lovisa – ett betyg som värmer!

  Lovisa är 18 år och studerar naturvetenskapliga linjen på ett gymnasium på Gärdet. På fritiden är hon gärna på sitt lantställe och fiskar eller läser. Hon uppskattar livemusik och vänner, och har även ett annat extrajobb på ett café i Hornstull.

  Varför tycker du att det är roligt att passa barn och jobba som barnvakt?
  Känslan av att göra någonting nyttigt är det framförallt roligaste enligt mig. Några timmar varannan vecka får jag chansen att göra en positivt inverkan på en ung människas liv. Inledningsvis rörde sig om det fundamentala att vinna förtroende hos barnet och skapa en positiv upplevelse med mig för barnet, vilket i framtiden kan leda till att hen vågar lita på människor även utanför familjen. Nu mer fokuserar jag på att försöka lära barnet något nytt varje gång vi syns. Likaså att det ska vara en rolig stund på veckan. Då kan vi passa på att hitta på sådant som en förälder, som också försöker få ihop vardagspusslet, kanske inte hinner eller har ork över till. Barn är fantastiska i det att de är öppensinnade, det är ett drag jag gör vad jag kan för att de ska ta med sig det i uppväxten.

  Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
  Hela upplevelsen jag haft att jobba på Nannynu! har varit fantastiskt fin. Jag har alltid vetat var jag ska vända mig om något känns otydligt eller problem uppstår, vilket gör det väldigt tryggt för mig som ungdom att jobba här. Jag har fått värdefulla lektioner; som en kurs i HLR av en lysande instruktör, onlineundervisningar med råd till oss barnvakter, och fått redovisat för mig företagets vision. Det är roligt att i förhållandevis ung ålder få en anställning, ta ansvar och slutligen göra något jag älskar – att jobba med barn.

  Vilka guldkorn och faror finns i området där du passar barnen?
  Guldkornet i det område som jag passar barn är lummiga Långbroparken, dit brukar vi gå och mata ankor som bor där året om. Det ligger både barnet och mig varmt om hjärtat, då jag brukade leka där som liten och hen nu tycker att springa av sig och bekanta sig med fjäderfän.
  Det finns ett övergångsställe vid kanten av trafikerade Älvsjövägen, där det är grönt ljus för gående samtidigt som bilar från vänster. Viktigt för dig som barnvakt att tänka på samt att lära barnen är att titta ordentligt att bilar som också har grönt ljus ser er och stannar in för er.

  Ditt bästa tips till andra barnvakter?
  Se den givande effekten för dig i jobbet och tänk på långsiktigheten i ditt handlande! För att du ska trivas i ditt jobb måste du ha roligt. Att få relationen till barnet att fungera och vara framgångsrik kommer kräva engagemang och tålamod. Om du sätter upp en regel eller förbjuder barnet att göra något, förklara då varför. Var konsekvent i ditt handlande och ljug inte för barnet.

  Nedan har veckans stjärnbarnvakt Lovisa beskrivit hur en arbetsdag kan se ut:
  Jag brukar hämta barnet kl 16.00 på dagis. Då brukar en av pedagogerna berätta vad de gjort på förskolan under dagen, särskilda händelser m.m. som jag kan vidareförmedla till föräldrarna sedan. Vi klär på oss ytterkläder i utan brådska för att sedan leka olika saker på vägen hem. Om vagnen är med vill barnet ofta att jag skjutsar hen i den hela vägen hem. Under vägen då brukar vi prata och sjunga, eller om hen bara vill ta en tupplur i vagnen. Andra gånger leker hen själv medan jag kör vagnen. Vid något tillfälle har jag även haft med några leksaker som hen kunnat leka med. Ofta svänger vi förbi parken jag nämnde tidigare. Då brukar vi mata ankorna med bröd jag medhavt. Sedan leker vi saker som upptäcksforskare, frisbee fast, klättrar i träd, tävlar vem som kan springa en hinderbana snabbast.

  När vi kommer hem brukar vi oftast leka ute på tomten. Gunga, laga ”mat” med hans service i sandlådan, hoppa studsmatta, kurragömma. Inomhus sedan brukar barnet få något att äta. Vi brukar spela olika brädspel, bygga koja, bada, leka med hans leksaker och bygga olika banor hans leksaker ska tävla i.

   

 • Dela

 • Veckans stjärnbarnvakt – Alicia från Bromma

  Publicerat | juni 13, 2016 | Inga Kommentarer


  Veckans stjärna - Alicia från Bromma

  Veckans stjärna är Alicia från Bromma. Hon arbetar med en familj som bor i hennes närområde som beskriver henne som mycket ansvarsfull, självsäker och stabil samt att hon skapar en trygghet hos barnen. Alicia är ett praktexempel på en av våra medarbetare som briljerar, och hon förtjänar uppmärksamhet för det arbete hon utför.

  Alicia är 17 år och läser estetik media med inriktning samhällsprofil på gymnasiet. Vid sidan av studierna springer hon gärna, och gillar att fotografera.

  Varför tycker du att det är roligt att passa barn och jobba som barnvakt?
  För att det är ett jobb som ger så otroligt mycket till en själv. Fastän det kan vara stormigt i tre timmar så känner jag ett lugn när jag går därifrån. Det kan bero på att sättet man umgås som barnvakt är otroligt otvunget, inför barnen behöver du inte göra dig till.

  Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
  Jag känner en stor trygghet gentemot Nannynu! då min kontaktperson hör av sig ofta för att uppdatera mig om läget och för att ge feedback från familjen. Jag känner att det är ett företag som lägger ner mycket resurser på att skapa en fin relation mellan alla parter som är inblandade.

  Vilka guldkorn och faror finns i området där du passar barnen?
  I närheten av både skola och dagis finns det en fotbollsplan som jag och det äldsta barnet har utnyttjat fina vårkvällar. Annars är trädgården en given plats för aktiviteter.
  Området är anpassat efter barn, det finns dock en bilväg som måste korsas men oftast så bilisterna medvetna om det och kör långsamt!

  Ditt bästa tips till andra barnvakter?
  Låta barnen leda dig till att göra vad de vill men att du är den som sätter gränser. Tvinga exempelvis inte på de någon lek eller att vara utomhus utan låt de göra det de brukar göra när föräldrarna är hemma. Dock kan du lite diskret hinta om olika aktiviteter du vill göra men få det att se ut som att det var barnens idé, den har funkat för mig och barnen blir glada för att de får bestämma!

  Nedan har veckans stjärnbarnvakt Alicia beskrivit hur en arbetsdag kan se ut:
  Jag hämtar barnen vid fyra och hämtningen brukar ta runt en halvtimme, dörr till dörr. Därefter så kommer vi in i hallen, tar av skor och tvättar händer och annat sådant som hör till. Jag sätter på teven i bakgrunden och börjar värma maten som föräldrarna tillagat för att sedan få ropa på barnen att det är dags att äta. Efter maten så leker vi antingen kull och när vi gjort det blir det häng i soffan och ritstund. Halv sju kommer föräldrarna hem och mitt pass är slut!

 • Dela

 • Veckans stjärnbarnvakt – Emelie från Uppsala

  Publicerat | maj 30, 2016 | Inga Kommentarer


  veckans stjärnbarnvakt Emelie från Uppsala

  Emelie är en av våra mycket uppskattade barnvakter i Uppsala. Hon har hjälpt familjer både i centrala Uppsala, men också Knivsta och Vänge. Emelies kontaktperson på kontoret säger att hon är bra på att kommunicera och ställer upp i alla lägen, samt att hon är kreativ. Vi på Nannynu! ser fram emot att fortsätta arbeta med Emelie.

  Emelie är 20 år och studerar vid universitetet i Uppsala. Hon älskar att pyssla och på fritiden engagerar hon sig i Uppsala Stadsteaters ungdomsensemble. 

  Varför tycker du att det är roligt att passa barn och jobba som barnvakt?
  Barn är  underbara att umgås med! Dom är så otrolig kreativa och kommer på så roliga saker som man själv hade missat och som barnvakt får man chansen att återkoppla till en sida som nästan går förlorad när man blir äldre. Barn tar fram leken och glädjen.

  Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
  Förutom att man får arbeta med underbara familjer så är samarbetet med sin kontaktperson något som verkligen sätter prägel på företaget! Som barnvakt får man en kontaktperson som verkligen finns där för barnvakten och familjen vilket känns väldigt betryggande, så Nannynu!s koncept börjar med en stadig grund och det gör att det känns roligt att få arbeta med Nannynu!.

  Vilka guldkorn och faror finns i området där du passar barnen?
  Stadsbiblioteket är ett av många guldkorn inne i centrum. Det är roligt för barnen att få umgås med andra barn och atmosfären i barnavdelningen är sagolik!
  Hösten och vintern  kan erbjuda många nya lekar men även fler faror i och med att det finns fler hala ytor än vad man trodde, så lekplatser och övergångsställen får man vara extra noggrann med när man tar sig ut.

  Ditt bästa tips till andra barnvakter?
  Sluta aldrig lyssna på barnen, fråga vad dom vill göra, ge dom alternativ och ha roligt tillsammans!

  Nedan har veckans stjärnbarnvakt Emelie beskrivit hur en arbetsdag kan se ut:
  Om vi ska vara på biblioteket så möts familjen och jag där, vi gör en snabb återkoppling om hur deras morgon har varit och om hur barnet mår den dagen sedan börjar vi läsa böcker, leker lite lekar och tar mellanmål där vi äter tillsammans. Sedan kanske vi tar lite luft utomhus för att sedan gå in och leka mer! Ibland när vi är hemma hos familjen så går vi ut på tomten och har picknick och hittar på egna små sagor som vi berättar för varandra. När föräldrarna sedan kommer hem eller möter upp för att hämta barnen så sker en snabb återkoppling om dagen och vi säger hejdå. 

 • Dela

 • Veckans stjärnbarnvakt – Cecilia från Bromma

  Publicerat | maj 23, 2016 | Inga Kommentarer


  veckans stjärnbarnvakt cecilia från bromma

  Veckans stjärnbarnvakt är Cecilia som sedan februari 2016 arbetar med en familj som bor i Bromma. Familjen berättar att hon är pålitlig och att barnen älskar att leka med henne. Vi på kontoret ser fram emot att fortsätta arbeta med Cecilia i framtiden.

  Cecilia är 18 år och läser det naturvetenskapliga programmet vid Kungsholmens gymnasium. När hon inte studerar eller jobbar för Nannynu! arbetar hon även som ungdomsledare i Västerleds församling.

  Varför tycker du att det är roligt att passa barn och jobba som barnvakt?
  Jag har alltid tyckt det är kul att umgås med barn på grund av att de är så uppfinningsrika och uppriktiga. Man får verkligen chansen att släppa loss sin kreativitet och ha kul. Dessutom är det underbart att gå in på dagis och mötas av två killar som blir glada när de ser en.

  Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
  För det första har jag fått möjligheten att jobba med en supertrevlig familj som verkligen passar mig. Utöver det ger Nannynu! en trygghet i arbetet; jag har regelbunden kontakt med min kontaktperson och om det är något jag undrar över är det bara att fråga.

  Vilka guldkorn och faror finns i området där du passar barnen?
  Mina barnvaktsbarn gillar en lekpark som ligger väldigt nära deras hus där det finns gungor och en klätterställning. Dessutom finns en 4H-gård i närheten, Björklunds hage, som vi inte haft tillfälle att besöka än.
  Det finns några övergångsställen i området men vid dessa ställen ser jag till att barnen håller mig i handen eller sitter i vagnen.

  Ditt bästa tips till andra barnvakter?
  Att ha kul med barnen och att verkligen engagera sig i allt man gör tillsammans.

  Nedan har veckans stjärnbarnvakt Cecilia beskrivit hur en arbetsdag kan se ut:
  Jag hämtar barnen på dagis vid 14:45 och sedan går vi antingen hem eller till en park nära huset. Om vi inte går till parken brukar vi leka lite utomhus i trädgården innan vi går in. Fram tills middagen brukar vi sedan hitta på lite olika saker som att leka, läsa eller måla. Strax efter middagen kommer föräldrarna hem.

   

   

 • Dela

 • Veckans stjärnbarnvakt – Vilma från Nacka

  Publicerat | maj 16, 2016 | Inga Kommentarer


  veckans stjärnbarnvakt vilma

  Vilma är 17 år, bor i Nacka och har jobbat med Nannynu! sedan september 2015 med en familj som också bor i Nacka. Familjen berättar att Vilma gör ett bra jobb och att barnen gillar henne. Vilmas kontaktperson på kontoret berättar att hon är bra på att kommunicera, en kvalitet som är riktigt viktig när man jobbar som barnvakt på Nannynu!.

  Vid sidan om jobbet på Nannynu! studerar Vilma på Nacka gymnasium. Hon jobbar även extra som ungdomsledare för Boo FF med yngre barn som vill lära sig spela fotboll.

  Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
  Att arbeta som barnvakt och jobba med barn generellt innebär att man hela tiden lär sig nya saker, samtidigt som man har roligt. Det händer ständigt något nytt, och man får hela tiden vara på tårna!

  Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
  Det som jag upplever som särskilt bra med just Nannynu! är att man hela tiden har löpande kontakt med sin kontaktperson där man stämmer av att allting fungerar bra, och även att man på samma gång arbetar oerhört självständigt. Man har dessutom alltid möjlighet att höra av sig till Nannynu! ifall man undrar över något, och det tycker jag ger stor trygghet för mig som barnvakt.

  Vilka guldkorn och faror finns i området där du passar barnen?
  Där familjen bor finns det många roliga saker att göra; gå till den närliggande lilla parken eller leka i skogen eller på familjens egen tomt där det finns både gungor och sandlåda är några exempel. Det finns också både stall och fotbollsplaner i närheten, men barnen är ganska små så till de brukar vi inte gå så ofta.
  Precis i anslutning till familjens hus ligger en relativt stor bilväg, och för att komma till huset måste man gå över ett övergångsställe där bilarna ofta kör väldigt fort och därför inte stannar när man ska gå över.

  Vilket är ditt bästa tips till andra barnvakter?
  Mina bästa tips är att försöka vara så lugn, uppmärksam och uppfinningsrik som möjligt! Barnen uppskattar när man kommer på nya saker att göra, och när man inte är rädd för att smutsa ner sig i sandlådan. En av de viktigaste sakerna tror jag är att få barnen att känna sig delaktiga, så att man som barnvakt blir både en trygghet och lekkamrat på samma gång!

  Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Vilma om hur ett vanligt arbetspass kan se ut:
  Ett vanligt arbetstillfälle ser ut så att jag hämtar barnen på förskolan mellan 16.00-16.30, sedan åker vi buss tillsammans till familjens hus där vi eventuellt äter mellanmål. Efter det är det bara lek i alla dess former på schemat fram tills att föräldrarna kommer hem senare på kvällen!

   

   

   

   

 • Dela

 • Nannynu! Kundundersökning 2016

  Publicerat | maj 13, 2016 | Inga Kommentarer

  Under mars och april månad 2016 genomförde vi för fjärde året vår stora kundundersökning för att utvärdera hur våra kunder upplever vår service. Vi är stolta och glada över att ha ett fortsatt stort förtroende bland våra kunder. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  För att kunna förbättra vår service och fortsätta utvecklas är det väldigt viktigt för oss att få inblick i hur våra kunder upplever vår tjänst. I kundundersökningen 2016 deltog 408 av 1224 kunder och vi vill tacka alla som tog sig tiden att besvara våra frågor. Vi har mottagit många nyttiga synpunkter och glädjande ord. Nedan följer en sammanfattning av de frågor i undersökningen som berör servicen på kontoret.

  Vi är mycket stolta över att 98,5% av de svarande i undersökningen uppger att de gärna rekommenderar oss vidare till vänner och bekanta.


  jag rekommenderar gärna nannynu till vänner och bekanta

   

  Ja 98,5%
  Nej 1,5%


  jag anser att nannynu lever upp till mina förväntningar

  62,5% betyg 5
  26,2% betyg 4
  9,3% betyg 3
  1,5% betyg 2
  0,3% betyg 1
  0,3% ingen uppfattning

   


  bemötande


  73,7% betyg 5
  20,3% betyg 4
  3,5% betyg 3
  1,3% betyg 2
  0,3% betyg 1
  1% ingen uppfattning

   


  snabbkontakt

  67,8% betyg 5
  18,7% betyg 4
  3,5% betyg 3
  0,8% betyg 2
  0% betyg 1
  9,1% ingen uppfattning

   

  Här kan du läsa 2015 års undersökning

  Här kan du läsa 2014 års undersökning

  Här kan du läsa 2013 års undersökning

  Vi gör kontinuerligt uppföljningar med våra kunder, om du vill läsa mer om hur våra kunder upplever oss klicka här.

   

 • Dela

 • Veckans stjärnbarnvakt – Josefin från Hägersten

  Publicerat | maj 9, 2016 | Inga Kommentarer


  veckans stjärnbarnvakt josefin

  Veckans stjärnbarnvakt Josefin bor och arbetar i Hägersten. Hon studerar ekonomi-juridik på ett gymnasium söder om Stockholm och gillar att umgås med vänner och spela fotboll.

  Familjen som Josefin arbetar med berättar att hon är pålitlig, ansvarsfull och bra på att leka. Josefin är en riktigt bra barnvakt – en barnvakt i världsklass!

  Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
  Jag tycker det är roligt att leka med barnen och bara sitta och mysa med barnen.

  Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
  Personalen på Nannynu! är alltid hjälpsam och trevliga! Det känns även som det är bra kontakt mellan familjen och kontaktpersonen och sen även till mig.

  Vilka guldkorn och faror finns i området där du passar barnen?
  Det finns många lekparker i närheten av Axelsberg, så som Arken Parken och Bofinken. Sen finns det även Eoshäll som är en 4H-gård med bland annat hästar, kor och får.
  Barnens dagis ligger väldigt nära familjens hus så vi passerar inga speciella faror, men det finns ju alltid bilar på väg till parkerna där man får hålla lite extra koll!

  Ditt bästa tips till andra barnvakter?
  Var kreativ och hitta på saker som föräldrarna kanske inte har tid att göra. Passa på att vara ute i parker nu när det börjar bli varmt ute!

  Nedan har veckans stjärnbarnvakt Josefin berättat om hur ett vanligt pass kan se ut:
  Jag hämtar barnen på dagis. Om barnen är på humör och inte allt för trötta brukar vi gå till någon av parkerna i närheten. När vi sedan kommer hem lagar jag mat och vi äter middag tillsammans. En rutin som familjen har är att bada varje kväll så det brukar barnen göra i någon halvtimme och medan leker vi lite lekar. Sen är det dags att borsta tänderna och läsa godnattsaga.

 • Dela

 • fortsätt leta »

  Kundundersökning

  98,5% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2016 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 98,5% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Veckans stjärnbarnvakt - Lovisa från HuddingeLovisa är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Lovisa gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 900 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier