Nanny.nu

Barnvakt – Barnpassning – Barnflicka – Babysitter – Nanny.nu

Referenser

“Som jag sa på telefon, vår barnvakt Angelica är toppen! Våra barn och vi gillar henne skarpt.”
Bästa hälsningar, Jonas, Saltsjöbaden
Läs mer

Öppettider över jul och nyår

Publicerat | december 17, 2014 | Inga Kommentarer


julbock

Datumen 22/12, 23/12, 29/12, 30/12, 2/1, 5/1: ÖPPET klockan 09:00 – 17:00.

Datumen 24/12, 25/12, 26/12, 31/12, 1/1, 6/1: STÄNGT

GOD JUL önskar Nannynu!

 • Dela

 • Lisa Jonason, Rekryterare

  Publicerat | december 17, 2014 | Inga Kommentarer


  Hej!

  Jag heter Lisa Jonason och jobbar sedan december 2014 som rekryterare i Göteborg. Jag är så glad för att tjänsterna som Nannynu! erbjuder äntligen finns tillgängliga i Göteborg – nu kan även familjer här få hjälp med att lösa det kluriga vardagspusslet.

  Själv bor jag strax utanför Göteborg i ett samhälle som heter Lerum. När jag inte jobbar som rekryterare på Nannynu! studerar jag till personalvetare vid Göteborgs Universitet; en utbildning som innehåller många ämnen som jag tycker är otroligt intressanta. På fritiden brukar jag umgås med nära och kära, spela piano och träna. Just nu är det fokus på löpning eftersom jag tränar inför det kommande Göteborgsvarvet – det blir mitt första halvmaraton!

  När jag rekryterar barnvakter är mitt mål att hitta personer som är erfarna, engagerade, påhittiga och ansvarstagande. Detta för att både barn och föräldrar skall få en så bra upplevelse som möjligt.

  Låter jobbet som barnvakt som något för dig? Skicka då in en ansökning till oss på Nannynu! Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till mig!

  Vänliga hälsningar,
  Lisa

 • Dela

 • Viktoria Nilsson, Rekryterare

  Publicerat | december 17, 2014 | Inga Kommentarer


  Hej!

  Mitt namn är Viktoria och jag arbetar sedan december 2014 här på Nannynu!. Jag är stationerad i en av våra nya städer Malmö, där jag arbetar med rekryteringen.

  Egna erfarenheter från barnpassning har lärt mig hur viktigt kontakten mellan familj och barnvakt är. Därför försöker jag eftersträva personligt engagemang och driv när jag arbetar. Det är viktigt att alla parter är nöjda för att det ska bli ett bra sammarbete. Nannynu! arbetar noggrant för att matcha familj med barnvakt och gör ett grundligt arbete för att alla parter ska bli nöjda.

  Om du känner att det här är ett jobb för dig så tveka inte, sök idag. Jag ser fram emot att träffa dig!

  Vänligen
  Viktoria

 • Dela

 • Veckans stjärnbarnvakt Karin

  Publicerat | december 16, 2014 | Inga Kommentarer


  Veckans stjärnbarnvakt Karin

  Karin har arbetat hos oss sedan februari 2014. Hon har jobbat hos två olika familjer via Nannynu! där hon är och har varit otroligt omtyckt. Karin vet hur barn fungerar, hon kommunicerar på ett bra sätt med föräldrarna och är en väldigt kreativ barnvakt. 

  Karin är 18 år gammal och bor i Liljeholmen. Förutom att jobba på Nannynu! studerar Karin humanistiskt språk på Kungsholmens gymnasium. Familjen Karin arbetar hos bor på Kungsholmen.

  Varför tycker du att det är roligt att passa barn och jobba som barnvakt?
  Jag alltid har älskat att vara med barn för att de är så ärliga och spontana. Man vet aldrig vad de kommer hitta på härnäst. Ingen dag är den andra lik och man har aldrig tråkigt!

  Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
  För att man alltid har något att luta sig mot. Jag vet att om det är något jag undrar över eller funderar på så kan jag alltid vända mig till min kontaktperson. De är också bra på att matcha ihop barnvakt och familj, så att det passar ens behov och tider. Jag har haft två familjer på nannynu och är supernöjd med båda!

  Vilka guldkorn finns i området där du passar barnen?
  Både jag och barnen jag passar älskar att leka i Vasaparken. Den är perfekt eftersom det finns saker för alla åldrar, vilket jag uppskattar eftersom barnen jag passar är 1,5 respektive fem år. Annars kan det ibland vara svårt att hitta något som båda barnen tycker är roligt. En stor favorit är studsmattorna.

  Vilka faror finns det i området där du passar barn?
  Med tanke på att de bor i innerstan så är det alltid mycket trafik när vi ska åka hem från förskolan. Lillebror får sitta i vagnen och storasyster håller alltid mig i handen när vi ska korsa gator. Eftersom barnens förskola ligger ganska långt från deras hus måste man också åka buss. Då är det viktigt att båda barnen hinner gå av vid rätt hållplats, så storasyster får hålla i vagnen medan vi går av.

  Ditt bästa tips till andra barnvakter?
  Att visa att du är lugn och trygg i din roll som barnvakt. Om barnen ser att du är säker och vet vad du gör blir de också trygga i din närhet, och det är trots allt det viktigaste.

  Nedan har veckans stjärnbarnvakt Karin skrivit hur en arbetsdag kan se ut:
  Jag hämtar barnen på förskolan 16:00 och storasyster vill genast visa alla teckningar hon ritat under den senaste veckan. När vi kommer ut genom dörren går vi sakta iväg mot bussen. Det tar oftast ett tag att komma hem eftersom båda två är spralliga och vill visa konster längst vägen. När vi kommer hem sätter vi oss ner och ritar och pysslar, något som vi alla tycker är väldigt roligt. Jag och storasystern har gjort ett dockhus av en gammal glasslåda och vi brukar rita möbler som vi sedan klipper ut och leker med. Vid 17.30 värmer jag på maten som familjen har förberett och så äter vi tillsammans. Efteråt bygger vi en koja av kuddar och stolar som vi låtsas är en bio. Där sitter vi och äter vindruvor. Vid 19:00 kommer föräldrarna hem och det är dags för mig att säga hejdå.

 • Dela

 • Nannynu! expanderar till Storgöteborg och Stormalmö

  Publicerat | december 15, 2014 | Inga Kommentarer


  Nannynu! exmpanderar till Storgöteborg och Stormalmö

  Vi har under en längre period planerat att starta upp i Malmö- & Göteborgsområdet. Nu är det klart att vi startar vår verksamhet i Storgöteborg och Stormalmö vid årsskiftet. Vi tror att det finns goda möjligheter att växa i båda regionerna då det varje månad kommer in barnvaktsförfrågningar från familjer runt om i länen. Det ska bli roligt att äntligen få möjlighet att kunna hjälpa dem.

  Idag är vi på Nannynu! verksamma i Stockholm & Uppsala län. Vår vision är att på sikt finnas i hela Sverige men tror att Göteborg tillsammans med uppstarten i Malmö är det naturliga steget mot att bli rikstäckande. Förutom Stockholm och Uppsala är det framförallt i Storgöteborg och Stormalmö som det kommer in kundförfrågningar och jobbansökningar ifrån. Vi kommer ta emot jobbansökningar och kundförfrågningar från följande kommuner:

  Storgöteborg
  - Göteborg
  - Partille
  - Mölndal
  - Kungsbacka
  - Kungälv
  - Härryda
  - Lerum

  Får vi in kundförfrågningar längre bort i Västra Götalands län som exempelvis Stenungsund, Borås och Alingsås så kommer vi försöka hjälpa även de familjerna. 

  Stormalmö
  - Malmö
  - Lund
  - Vellinge
  - Lomma
  - Burlöv
  - Sjöbo
  - Skurup
  - Staffanstorp
  - Svedala
  - Trelleborg

  Vi kommer även här försöka hjälpa familjer i Skåne län som bor utanför dessa kommuner. 

  - Vi får varje vecka in jobbansökningar från Göteborg och Malmö som vi tyvärr har behövt tackat nej till. Det ska bli skönt att äntligen kunna erbjuda dem arbeten, säger Malin Lundblad, ansvarig för uppstarten i Göteborg & Malmö.

  Nannynu! har just nu över 900 kunder och drygt 800 barnvakter. De allra flesta som arbetar hos oss är studerande, ofta personer mellan 17-22 år. I Göteborg & Malmö är personer som exempelvis studerar på förskolelärarprogrammet extra intressanta men alla sökanden mellan 17 år upp till pensionärer är intressanta, så länge de har en god erfarenhet av barnpassning sedan tidigare och kan visa referenser på det.

   

 • Dela

 • Sebastian Palmér, Kundansvarig

  Publicerat | december 15, 2014 | Inga Kommentarer


  Hej!

  Mitt namn är Sebastian och jag föddes på Södermalm år 1992. Livet tog mig vidare ut till de södra förorterna där jag nu huserar. På gymnasiet utbildade jag mig till kock, och efter utbildningen la jag det åt sidan och hamnade istället på en förskola. På förskolan jobbade jag i 2 år innan jag gick vidare för att sedan hamna här.

  Den 17 november tog jag klivet in som kundansvarig på Nannynu! och kände direkt att jag skulle flyta in bra bland mina kollegor, och även mina arbetsuppgifter. Det första som jag kände när jag började arbeta här är att service är det viktigaste när det gäller kontakten med både kunder och barnvakter. Det är något jag tycker är viktigt för att kunna skapa en god relation mellan mig, kund och barnvakt.

  Vänligen
  Sebastian

 • Dela

 • Johan Karlsson, Kundansvarig

  Publicerat | december 12, 2014 | Inga Kommentarer


  Hej!

  Jag heter Johan Karlsson och arbetar som kundansvarig på Nannynu!

  Jag började här under november 2014 vilket gör mig till ett av de fräschaste tillskotten på kontoret.

  Jag är uppvuxen i metropolen Mellerud i Dalsland och efter mina studier i Linköping på magisterprogrammet i personal- och arbetsvetenskap hamnade jag i Stockholm under hösten 2010. Här bor jag på Kungsholmen och trivs som fisken i vattnet med den sköna kombinationen av allt det stora utbud som innerstadslivet bjuder på ihop med den fina miljön.

  Då jag är något av en sportnörd upptar det en stor del av min fritid och då främst fotboll, ishockey och amerikansk fotboll. Mest fokus riktas mot Liverpools framfart vilket har utrustat mig med ett stort tålamod och en förmåga att ta bakslag.

  Förutom sport har jag ett stort musikintresse då jag går på konserter så ofta det går och alltid har hörlurarna i så fort jag lämnar i hemmet. På min Spotify spelas allt från Arctic monkeys, Chvrches, Interpol, Håkan Hellström, Lana del Rey, Markus Krunegård, The Kooks, Bloc party, Bombay bicycle club etc etc.

  Här på Nannynu! stimuleras jag av att bistå till att familjer lyckas få ihop sitt vardagspussel i kombinationen med att hjälpa många unga människor ut i arbetslivet för att få sina första riktiga erfarenheter. Detta ihop med den härliga stämning och atmosfär som råder på kontoret bidrar till en härlig arbetsplats.

  Tveka inte att höra av dig till mig för att hjälpa just din familj!

  Johan

 • Dela

 • Veckans stjärnbarnvakt Anna

  Publicerat | december 8, 2014 | Inga Kommentarer


  Veckans stjärnbarnvakt Lina

  Anna har arbetat hos oss sedan oktober 2013. Hon har jobbat hos två olika familjer via Nannynu! där hon är högt uppskattad. Anna är lojal, sköter sitt jobb exemplariskt och förstår sig verkligen på barn.

  Anna är 22 år gammal och bor i Bergshamra, Solna. Förutom att jobba på Nannynu! studerar Anna ekonomi och IT vid Stockholms universitet. Familjen Anna arbetar hos idag bor i Gribbylund, Täby.

  Varför tycker du att det är roligt att passa barn och jobba som barnvakt?
  Jag är väldigt lekfull av mig och kopplar lätt på min ”barnsliga” sida, vilket gör att jag och tjejerna brukar ha jättekul ihop och skrattar mycket. Att jobbet verkligen ger mig något uppskattar jag. Till exempel när jag får en teckning, får höra att jag är världens bästa barnvakt eller möts av en kram när jag hämtar är saker som värmer lite extra i hjärtat.

  Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
  För att de på Nannynu! är så trevliga, ser alltid till att jag trivs i familjen och gör kontinuerliga uppföljningar med frågor om hur det går. Hela processen att få en familj att börja jobba i var också jättesmidig. Det känns helt enkelt tryggt att ha dem i ryggen.

  Vilka guldkorn finns i området där du passar barnen?
  Vi brukar alltid gå till en lekpark som ligger vid Gribbylunds allé. Där finns massa gungor, klätterställningar, en linbana och stora gröna ytor att leka kull på.

  Vilka faror finns det i området där du passar barn?
  Vi rör oss princip bara i villakvarter där hastigheten för bilarna är 30 km/h. Vid två tillfällen korsar vi en väg men där är tydliga övergångsställen och vi stannar alltid och kollar att det inte kommer några bilar innan vi går över.

  Ditt bästa tips till andra barnvakter?
  Bjud på dig själv och gå in helhjärtat i lekarna, det tycker barn är roligt. Men glöm samtidigt inte bort hur viktigt det är med ansvarstagande och försök förebygga eventuella faror för barnen. Det tror jag är en bra kombination i ett sånt här arbete. 

  Nedan har veckans stjärnbarnvakt Anna skrivit hur en arbetsdag kan se ut:
  En vanlig dag ser ut som så att jag hämtar 7-åringen på skolan kl 16:15 och sen går vi (hon cyklar ibland) och hämtar 2,5-åringen på förskolan. Därefter stannar vi alltid i lekparken precis bredvid om det inte regnar. Där blir det massa lek och bus så vi är vanligtvis inte hemma förrän kl 18. Då börjar jag att laga mat medan barnen sysselsätter sig själva en stund och sedan är det middagsdags. Efter maten leker vi kurragömma, jagar varandra, bygger koja, spelar spel, ritar eller läser böcker. Ibland somnar den minsta vid 19:30 och sen runt kl 20 kommer föräldrarna hem och mitt pass är slut för dagen.

 • Dela

 • Veckans stjärnbarnvakt Lina

  Publicerat | november 17, 2014 | Inga Kommentarer


  Veckans stjärnbarnvakt Lina

  Lina har arbetat hos oss sedan augusti 2013. Hon har haft flera familjer och är en uppskattad barnvakt. Lina är lojal, ställer alltid upp och är en mycket ansvarsfull barnvakt.

  Lina är 19 år gammal och bor i Täby. Förutom att jobba på Nannynu! förbereder hon sig inför framtida universitetsstudier. När hon inte pluggar tränar hon dagligen. Familjen Lina arbetar hos bor i Djursholm, Danderyd.

  Varför tycker du att det är roligt att passa barn och jobba som barnvakt?
  Jag har jobbat med barn sen jag var 14 år då jag började som simskolelärare och har dessutom en liten bror jag brukar passa. Därmed har jag vanan att vara med barn. Men allt grundar sig dock i att jag i grund och botten är väldigt barnkär!

  Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
  Jag tycker att Nannynu har tagit hand om mig på ett fantastiskt sätt. Det jag gillar bäst är att jag aldrig känt att jag varit ensam och att allting alltid följs upp, det är en enorm trygghet.

  Vilka guldkorn finns i området där du passar barnen?
  Jag skulle vilja säga lekplatsen dit vi brukar gå på vägen hem från skolan, där eftermiddagssolen alltid brukar ligga på och det är väldigt grönt och fint. 

  Vilka faror finns det i området där du passar barn?
  Det finns inte så många faror i området, då vi har anpassat våran väg hem från skolan just för att undvika detta. Det är egentligen endast två saker; en relativt trafikerad 50-väg som går utanför skolan vi måste gå över, samt en småbåtshamn utan staket eller dylikt, ett par hundra meter från huset. 

  Ditt bästa tips till andra barnvakter?
  Mitt bästa tips är att utgå från barnets behov i alla lägen, men att alltid komma ihåg de gränser som kommit överens om med föräldrarna. Sedan att alltid leka MED barnen och inte bara titta på när de leker! 

  Nedan har veckans stjärnbarnvakt Lina skrivit hur en arbetsdag kan se ut:
  Jag hämtar den yngsta av barnen kring 15.30 och vi går hem från skolan tillsammans. De andra två cyklar hem ensamma lite tidigare då de är ett par år äldre. Vi promenerar hem och på vägen, om det inte regnar, stannar vi oftast till vid lekplatsen som ligger precis på väg hem från skolan. Nybyggd är den också och eftermiddagssolen når dit, så där brukar vi stanna så länge vi bara kan. När vi sedan kommer hem till familjen brukar jag och minstingen spela spel, leka lekar eller titta på film om hon är trött, medan de två äldre sitter med sina läxor. När de är klara skjutsar jag mellanbarnet till sin fotboll/hockeyträning med sällskap av yngsta i bilen. Efter ett tag lagar jag och minstingen middag tillsammans, som vi tre sedan äter ihop. Strax efter det kommer någon av föräldrarna hem och jag avslutar min dag.

 • Dela

 • Artikel om Nannynu i UNT (Upsala nya tidning)

  Publicerat | november 12, 2014 | Inga Kommentarer

  Nannynu i UNT – Artikel om Nannynu! i Upsala nya tidning

  Nannynu! har varit aktiva i Uppsala sedan maj 2014 och kunderna blir fler och fler, läs mer om det i vårt eget inlägg här. UNT (Upsala nya tidning) gjorde därmed en artikel 10/11-14 om barnvaktsbehovet i Uppsala där vår barnvakt Jakob var med. Läs hela artikeln här.


  Nannynu i UNT

   

  Nannynu i UNT. Foto: Staffan Claesson

 • Dela

 • fortsätt leta »

  Blondinbella - nöjd kund hos nannynu!

  Isabella
  "Eva hade inte träffat Gillis på två månader men han kände igen henne och det gick hur bra som helst. Vi använde oss av Nannynu! när vi letade nanny och dom hittade rätt vid första försöket." /Isabella Löwengrip

  Kundundersökning

  Under april månad 2014 genomförde vi för andra året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,2 % av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Nannynu! Nannynu!

  Veckans stjärna

  Karin är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Karin gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 800 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning #1 - Barn-hlr & Barnolycksfall

  Vi utbildar barnvakterna i barnolycksfall och hur de utför Barn-HLR. Kursen hålls av våra certifierade instruktörer. Du kan även ställa sjukvårdsrelaterade frågor till vår instruktör Christine.

  Utbildning #2 - Nannycertifiering

  Vi certifierar våra barnvakter med vår Nannycertifiering.  Nannycertifieringen är utvecklad tillsammans med en leg. psykolog/leg. psykoterapeut och avslutas med ett prov för våra anställda.

  Bakgrundskontroll & rekrytering

  Vi är noga med att bakgrundskontrollera våra barnvakter. Alla våra barnvakter behöver ha tidigare erfarenheter av barn, vi kontrollerar att deras angivna erfarenhet stämmer och gör andra kontroller. Här kan du läsa hur vår process går till och vilka kontroller vi gör.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utskrift

  Referenser

  Vi lyssnar mycket på våra kunder. Uppföljningar är viktiga för oss. Vi skulle kunna berätta massor om varför ni ska ge just oss förtroendet att hjälpa er med barnpassningen fast vi låter istället våra kunder berätta om sina upplevelser. Här kan du läsa några kommentarer från våra kunder, vad de tycker om Nannynu! och sin barnvakt.

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier