Nanny.nu

Barnvakt – Barnpassning – Barnflicka – Babysitter – Nanny.nu

Referenser

“Tack för att ni hittade Caroline åt oss! Hon är världens bästa barnvakt!!”
Sanna med familj, Nacka
Läs mer

Öppettider i sommar

Publicerat | juli 8, 2014 | Inga Kommentarer


Reception

Öppettider under vecka 28-30

Under vecka 28-30 har kontoret öppet vardagar 9-16. Från vecka 31 har vi öppet 8-17 igen som vanligt.

Vi på Nannynu! önsker er alla en fin sommar!

 

 

 • Dela

 • Veckans citat

  Publicerat | juni 30, 2014 | Inga Kommentarer

  Fina ord från familjer och barnvakter

  Varje dag får vi in fina uppföljningar från barnvakter och familjer vilket vi tycker är väldigt roligt. Vi tycker att det är viktigt att följa med barnvakt och familj under resans gång och arbetar därför mycket med regelbundna uppföljningar för att följa upp hur det går. Nedan är några vi fått äran att ta del av:

  Citat från barnvakter:

  Hej Lina,
  Jag tycker att det går väldigt bra med familjen. Jag och barnen har lärt känna varandra och vi har roligt ihop. Jag hämtar dom en gång i veckan och sedan går vi hem och leker och äter mat. Den senaste tiden har vi kunnat vara ute i det fina och varma vädret. Vi leker med tåg, läser böcker, ritar, spelar fotboll, leker på lekplatsen och mycket mer. Den minsta killen börjar snart och prata och det är intressant att se hur han utvecklas vecka från vecka. Med vänlig hälsning Josefin

  Hej Rebecca,
  Jag är jättenöjd! Jag upplever familjen som mycket välkomnande och trevliga, så det känns verkligen jätteskönt. Dottern är en jättesöt, sprallig och minst sagt väluppfostrad flicka. Det är verkligen ett nöje att ta hand om henne! Det värmer att höra sådan fin feedback från familjen redan efter en så kort period. Jag ser framemot att fortsätta jobba med familjen! Vänligen, Sara

  Citat från kunder:

  Hej Erik,
  Vi är supernöjda med Sofia. D
  et är bra ordning på Sofia. Hon har full koll, erbjuder sig att laga mat, plockar undan etc. Hon är mycket ansvarsfull och vi känner full trygghet. Kommunikationen är strålande, Sofia ligger hela tiden före i tanken och har stor tydlighet i tillgänglighet, tider etc. Barnen älskar Sofia och dom leker jättebra tillsammans, allt från utelek till pyssel hemma. Med vänlig hälsning Magnus

  Hej Elina,
  Johanna är väldigt ordningsam och det är helt undanplockat när vi kommer hem. Vi känner oss trygga med henne, och hon är ansvarsfull och ärlig. 
  Kommunikationen funkar utmärkt. Våra barn är ju så stora så dom berättar allt själva men hon berättar lite kort om vad dom gjort vilket räcker. Hon är mycket kreativ. Hade med sig eget garn och gjorde vänskapsarmband med barnen, spelar fotboll, hoppar studsmatta etc. Med vänlig hälsning Karin

  Om du vill läsa fler referenser från familjer klicka här

 • Dela

 • Veckans stjärna

  Publicerat | juni 26, 2014 | Inga Kommentarer

  Nike

  Nike är precis den vi letat efter”, berättar en av familjerna där Nike arbetar. Vi på Nannynu! håller med, Nike är verkligen en barnvakt vi gärna skryter om. Hon är kreativ, positiv och tänker på säkerheten – något som är viktigt för alla familjer.

  Nike är 18 år gammal, bor i Älta och studerar Sam-media på gymnasiet, hon börjar tredje året nu till hösten. Nike arbetat som barnvakt hos olika familjer via Nannynu. Utöver att jobba som barnvakt gillar hon att spendera tid med vänner och träna på gym.

  Hon har arbetat hos oss sedan september 2013 och varit en uppskattad barnvakt både hemma hos familjer och på olika event, bland annat på Tele2 arena där vi anordnat barnpassning i samband med matcher och brunch. En av hennes familjer som hon har via Nannynu! beskriver Nike som glad, positiv och påhittig. En annan familj säger att hon är precis vad de letade efter. Vi på kontoret instämmer helt och är väldigt glada att ha henne här hos oss!

  Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
  Det finns så många anledningar till att jag tycker om att jobba med just barn. Att få ta del av deras tankar och kreativitet och se hur de löser olika problem på sina egna vis är helt fantastiskt. Jag tycker också att det är så himla roligt att vara med och leka, eftersom att jag själv är lite barnslig av mig :)

  Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!? 
  Att jobba på Nannynu! är det absolut ultimata för mig, som barnvakt. Det känns tryggt att jobba och jag vet att jag alltid kan komma till min handledare om det skulle vara något. Sedan är det väldigt bra att man själv får bestämma hur mycket och i vilket område man ska jobba, eftersom att jag pluggar på heltid.

  Vad brukar du och barnen hitta på ihop?
  Barnen jag passar har en stor tomt, så vi brukar alltid leka där. Vi hoppar studsmatta, spelar fotboll, gungar och så vidare.

  Vilka faror finns det i området där du passar barn?
  Precis utanför dagis i Nacka och på vägen hem så kör det bilar. Därför ser vi alltid till att gå tillsammans och stanna vid sidan av vägen när det kommer bilar.

  Ditt bästa tips till andra barnvakter? 
  Mitt bästa tips till alla som sitter barnvakt är att alltid vara glad och komma med positiv energi till barnen. Är du glad, är barnen glada. Var kreativ! Kom med idéer till lekar och aktiviteter, se till att barnen gör något som de vill! Ett annat tips är att försöka komma ihåg de här små speciella sakerna om barnen du passar, såsom favoritmat, födelsedagar, favoritsysselsättning, vilken sport de går på osv. Det uppskattas verkligen, både av barn och föräldrar.

  Nedan har Nike skrivit hur en arbetsdag kan se ut:
  Dagen började med att jag kom till dagis vid fyra, där jag blev bemött med ”NIIIKEEE” och två bamsekramar! Vi blev kvar en liten stund på dagis och åkte rutschkana och den äldsta tjejen ville gärna visa för mig alla häftiga trix hon kan. Väl hemma lekte vi i det fina vädret ute på tomten, hoppade studsmatta och sparkade lite boll. Efter en bra stund gick vi in, och bestämde oss för att ”gå på bio” (i vardagsrummet alltså, framför barnkanalen). För att komma in på biografen, så måste man ju självklart ha en biobiljett, så därför satte vi oss en stund och gjorde varsina biobiljetter. Medan barnen satt och tittade lite på tv, lagade jag middag. Efter att vi hade ätit så satte vi oss ner för att lägga pussel innan föräldrarna kom hem vid 19-tiden.

 • Dela

 • Barnens favoritsporter

  Publicerat | juni 23, 2014 | Inga Kommentarer

  Zlatan

  Den svenska nationalsporten är också den överlägset populäraste sporten hos barnen där Zlatan är den stora förebilden. Fotbollen är överlägset störst från barn i åldern 2 år och uppåt. Nannynu! ser att barnen från ungefär 5 år och uppåt börjar testa på olika sporter där exempelvis dans och gymnastik blir populärt.

  Nannynu! har frågat samtliga av sina barnvakter (drygt 720 stycken) om vilka favoritsporter barnen har som de är hos. Barnen i undersökningen har varit mellan 0 – 10 år, samtliga bor i Stockholms län. Ett tjugotal sporter/lekar togs upp. Barnvakter som passar barn mellan 0-1½ år har i högsta grad inte svarat på denna enkätfråga. Många av barnen ”sportar” inte heller utan har i många fall svarat exempelvis fotboll för att de gillar att sparka boll på baksidan. Längre ned hittar du hela topp 10-listan.

  Vi ringde upp våra barnvakter Linnéa (passar en 2-åring), Isaura (passar 5, 9, 10-åring) och Emma (passar 5,10,12-åring). Alla barnen har fotboll som sin favoritlek och berättar för oss varför.

  - ”Jag är Zlatan” brukar femåringen springa omkring och ropa. Zlatan är hans förebild. Vi spelar nästan fotboll varje gång det är fint väder. Till och med när vi ska hoppa på studsmattan brukar bollarna följa med upp. Vi har småmål på tomten som vi brukar använda oss av, förklarar Isaura.
  – För tvååringen handlar det inte så mycket om själva sporten ”fotboll” utan snarare att sparka en boll mellan oss, det går helt OK och blir bättre för varje gång. Jag började jobba hos dem runt mars då hennes pappa tipsade om att vi kan spela fotboll, sedan dess har vi nästan varje gång sparkat boll, berättar Linnéa.
  – De två äldsta barnen 10 & 12 år har fotboll som sitt största intresse, de spelar i ett lag i Järfälla. Tjejen på 12 år tycker det är extra roligt. Vi brukar ofta gå ut på deras gård och spela lag där vi delar upp oss två och två då även minstingen vill vara med, säger Emma.

  Barnvakten Vilda som passar två barn, 4 & 6 år, berättar om varför lillasyster älskar dans och varför storebror tycker det är töntigt. Barnvakten Mathilda förklarar varför hennes 4åriga pojke tycker dans är nummer 1.

  - Hon är så himla sprallig och behöver göra sig av med energi. Då är dans det roligaste. Det är inte så mycket till dans ännu utan mer att hon springer och gör olika rörelser till musik. En gång i veckan tränar hon dans i Saltsjö-Boo. Hemma brukar jag ansvara för musiken medan hon springer runt och dansar. Storebror tycker det är jättetöntigt med dans fast samtidigt vill han vara med och titta på när hon dansar. Själv vill han helst sparka fotboll, berättar Vilda.
  – När jag kom hem till familjen för första gången så berättade pojken att han tränar dans. Nu får jag dansa med honom när jag är där. Helst vill han att jag ska göra samma rörelser som honom och gör jag fel så är han snabb att berätta det, ”du måste göra så här med armen”. Jag brukar få ta med en CD eller spela musik från min mobil. Han dansar ”dansmix” och hade också en större uppvisning i maj, förklarar Mathilda.

  Vår barnvakt Jessica, passar två barn 10 & 7 år, berättar varför hennes barnvaktsbarn tycker gymnastik är favoritsporten.

  - Pojken på 10 år tycker gymnastik är så roligt nu när han tävlar och vinner mycket. Jag märkte tidigare att han tyckte det var jobbigt och att han inte ville när jag tog honom till träningen men sen han har börjat vinna har det verkligen vänt. Nu vill han dit! Lillasyster 7 år vill göra precis som storebror. De tycker det roligaste är när de får röra på sig, utveckla och lära sig sin egen kropps rörelsemöjligheter. Hemma studsar vi på studsmattan och lär oss nya hopp.

  Här är topp 10-listan – Vilken favoritsport har barnet/barnen du passar?

  1. Fotboll
  2. Dans
  3. Gymnastik
  4. Simning
  5. Innebandy
  6. Pingis
  7. Tennis
  8. Cykling
  9. Springa/löpning
  10. Ishockey

  Det ser bra ut för klubben Brommapojkarna, i just Bromma är fotbollen särskilt populär. I Enskede är det spring och löpning som dominerar medan de flesta på Lidingö vill vara i stallet och syssla med ridning. I Saltsjöbaden är Ishockey nummer ett.

 • Dela

 • Öppettider midsommarhelgen

  Publicerat | juni 18, 2014 | Inga Kommentarer

  tulpaner

  Glad midsommar!

  Midsommarafton, fredagen den 20/6,  har vi stängt och är åter måndagen den 23/6.

  Vi önskar alla våra familjer och barnvakter en trevlig midsommarhelg.

   

   

 • Dela

 • Barnens 10 bästa lekar

  Publicerat | juni 13, 2014 | Inga Kommentarer


  Kurragömma

  Kurra gömma, Kull, Titt-ut och Mamma-pappa-barn är lekar som de flesta barn någon gång har lekt. Det visade sig att två lekar stod ut i mängden när det gäller popularitet – Kurra gömma och Kull. Just momentet att få gömma sig och bli upptäckt är det roligaste, oavsett ålder. De minsta barnen leker Titt-ut, mellanbarnen Kurra gömma samt Kull och de äldsta Burken. 

  Nannynu! har frågat samtliga av sina barnvakter (drygt 720 stycken) om vilka favoritlekar barnen har som de är hos. Barnen i undersökningen har varit mellan 0 – 10 år, samtliga bor i Stockholms län. Ett femtiotal lekar/spel/aktiviteter togs upp. Längre ned hittar du hela topp 10-listan. 

  Vi ringde upp vår barnvakt Lina vars barnvaktsbarn, åldrarna 2 & 6, berättat varför Kurra gömma är favoritleken. 

  De älskar att gömma sig och blir jätteglada när de blir hittade. Det roligaste i leken är momentet då de blir funna, särskilt enligt tvååringen. Det allra allra bästa är om jag lyckas hitta dom samtidigt. Varje gång jag ska åka hem därifrån så springer de och gömmer sig för då måste jag vara kvar ett litet tag till och hitta dem. 

  Barnvakten Malin som passar två flickor, 4 & 9 år, har också barn som älskar att gömma sig, fast denna gång i leken Burken.

  Nioåringen älskar att vinna och att känna sig bäst, just Burken vinner hon också alltid. Hon tycker det är så roligt att få gömma sig. Vi brukar leka det ihop där också fyraåringen är med, men systern förstår inte riktigt reglerna ännu. Däremot brukar det komma över vänner som vi leker Burken med.

  Vår barnvakt Lynda, passar ett barn 4 år, berättar varför hennes barnvaktsbarn tycker Kull är så roligt. Kull kan också utvecklas till andra lekar likt Burken ovan.

  Flickan jag passar älskar att springa och vara aktiv. Vi leker det varje gång vi är där och olika varianter av Kull. Senast var det pannkakskull där man ligger still på golvet och blir befriad.

  Här är topp 10-listan -  Vilken favoritlek har barnet/barnen du passar?

  1. Kurra gömma
  2. Kull
  3. Diverse rollekar (ex mamma-pappa-barn, tjuv & polis)
  4. Diverse sällskapsspel (ex Yatzy, UNO, Fia med knuff)
  5. Diverse tävlingsmoment med sporter (ex springa snabbast, brottas)
  6. Pyssla och rita
  7. LEGO
  8. Dansa
  9. Leka med bilar
  10. Titt-ut

  De största Kurra gömma-älskarna finner vi i Täby. På Östermalm är det Kull som gäller och i Tyresö är hemmadans nummer ett. 

 • Dela

 • Kundundersökning – så tycker våra familjer om Nannynu!

  Publicerat | juni 12, 2014 | Inga Kommentarer

  Under april månad genomförde vi för andra året vår stora kundundersökning, även detta år fick vi ett fint resultat som vi är mycket stolta över.

  Att få en inblick i hur våra kunder upplever oss är väldigt viktigt för oss för att kunna utvecklas och för att ge våra kunder bästa möjliga service. Vi vill fånga upp såväl vad som fungerar bra som vad som kan förbättras. Detta år deltog 367 av 830 kunder, vi är oerhört tacksamma till er som tog er tid och besvarade våra frågor.

  Det är roligt att kunna jämföra årets resultat med föregående år. Det vi kan se är att det är i överlag samma resultat som förra året vilket är roligt då vi i år fått 73 fler svar. Genomgående är det en större andel procent som svarat 5 (instämmer helt) istället för 4, vilket är en rolig utveckling vi är glada över.

  Vi är mycket stolta över att 99,2 % av kunderna som deltog gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Nedan följer en sammanfattning av resultatet, i frågorna avser Nannynu! personalen på kontoret.


  Här kan du läsa om förra årets resultat

  Vi gör kontinuerligt uppföljningar med våra kunder, om du vill läsa mer om hur våra kunder upplever oss klicka här.

 • Dela

 • HLR- och olycksfallskurs för våra familjer

  Publicerat | juni 10, 2014 | Inga Kommentarer

  HLR dockor

  Kursen som kan rädda liv

  Flera gånger i månaden har vi  för våra barnvakter en HLR och olycksfallskurs som är inriktad på barn. Denna kurs kan rädda liv och vi strävar efter att både familjer och barnvakter skall känna sig trygga. Förra veckan erbjöd vi denna kurs även för våra familjer vilket var mycket uppskattat. Det är en kurs där deltagarna får vara aktiva och öva på dockor och få kunskap om bland annat hjärt- och lungräddning, luftvägsstopp, drunkning, skallskador, brännskador, sårskador och förgiftning. Utöver detta tränas deltagarna i att få ett ökat riskmedvetande för att kunna förebygga olyckor.

  Vår instruktör Christine Saverstam höll kursen för våra familjer. Hon har en gedigen erfarenhet, hon är barnsjuksköterska sedan 19 år tillbaka och arbetar på en av Sveriges största akutmottagningar för barn, utöver detta har hon lång erfarenhet av utbildning av personal inom akutsjukvård samt SOS Alarm.

  Här kan du läsa mer om vanliga frågor kring barn och olycksfall

  Vi har även en frågespalt så om du har någon fråga du vill ställa är du välkommen att fråga Christine här, hlr@nanny.nu

  Christine

 • Dela

 • Barnens topp 10 favoritparker i Stockholm

  Publicerat | juni 10, 2014 | Inga Kommentarer


  Park

  I Vasaparken och Humlegården hittar vi de populäraste barnparkerna i Storstockholm. Det är det stora utbudet som lockar, alltifrån skejtpark, studsmattor, gräsytor till gungor. Det finns något för alla barn.

  Vi har frågat samtliga av våra barnvakter (drygt 720 stycken) om vilka favoritparker barnen har som de barnvaktar. Barnen i undersökningen har varit mellan 0 – 10 år, samtliga bor i Stockholms län. Vasaparken och Humlegården är de två klart mest populära parkerna dit barnvakterna tar med barnen på väg hem från förskolan/skolan.

  Vi ringde upp vår barnvakt Hanna vars barnvaktsbarn, åldrarna 3 & 5, berättat att Vasaparken är favoriten.

  - Det är det stora utbudet, det finns så himla mycket att göra där. De kan hoppa studsmatta, vara i sandlådan, cykla och massa annat. Treåringen tycker det är särskild kul att gunga medan femåringen gillar lite mer vilda grejer – exempelvis åka den höga rutschkanan. Det gäller däremot att ha stenkoll på barnen när man är där med dem. Det är väldigt höga höjder som de kan ramla ner och slå sig på, så jag skulle kanske inte åka dit med en hel klass. Men har man bara något eller några barn så går det jättebra så länge man har koll.

  Vår barnvakt Linnea som passar barn i åldrarna 6, 8 & 11 berättar varför hennes barnvaktsbarn tycker Humlegården är nummer 1. Även här är utbudet det som lockar.

  - Det finns så mycket att hitta på. Sexåringen älskar parkleken, åttaåringen gillar fotbollsplanen och skejtparken medan elvaåringen tycker om att bara sitta i gräset. På vintern finns det dessutom en bra pulkabacke. I skejtbanan gäller det dock att ha koll då många av de stora barnen inte alltid ser de mindre.

  Här är topp 10-listan – Vilken favoritpark har barnet/barnen du passar?

  1. Vasaparken
  2. Humlegården
  3. Tessinparken
  4. Rålandshovsparken
  5. Kronobergsparken
  6. Ladugårdsgärdet
  7. Observatorielunden
  8. Högalidsparken
  9. Vitabergsparken
  10. Rosendal

  Vasaparken och Humlegården fick överlägset flest röster, därefter var det tajt mellan parkerna innanför tullarna (plats 3-10). Utanför tullarna hittar vi bland annat Judarskogen i Bromma, Isslingeparken på Lidingö, Farsta slott, Aspöparken i Enskede, Pampas i Solna och Rinkebyskogen i Täby/Danderyd. Förutom särskilda parker svarade många barnvakter ”att barnen gärna stannar kvar på skolgården och leker med mig”, ”alla parker med gungor i” och ”åka till Skansen”.

  Här nedan kommer de populäraste parkerna baserat på var barnen bor (i innerstaden).

  Östermalm
  1. Humlegården
  2. Tessinparken
  3. Ladugårdsgärdet

  Kungsholmen
  1. Rålandshovsparken
  2. Kronobergsparken
  3. Vasaparken

  Södermalm
  1. Högalidsparken
  2. Vitabergsparken
  3. ”Skolgården”

  Vasastan
  1. Vasaparken
  2. Observatorielunden
  3. Humlegården

 • Dela

 • Veckans citat

  Publicerat | juni 10, 2014 | Inga Kommentarer

  Fina ord från familjer och barnvakter

  Varje dag får vi in fina uppföljningar från barnvakter och familjer vilket vi tycker är väldigt roligt. Vi tycker att det är viktigt att följa med barnvakt och familj under resans gång och arbetar därför mycket med regelbundna uppföljningar för att följa upp hur det går. Nedan är några vi fått äran att ta del av:

  Citat från barnvakter:

  Hej Rebecca,
  Det är bara bra med mig och det flyter på jättebra med min familj! Känner att jag har fått bra kontakt med både barnen och föräldrarna vilket känns jättekul så jag jobbar på nu en gång till två gånger i veckan och är supernöjd verkligen!Hälsningar Elise

  Hej Elina,
  Det går superbra med båda familjerna jag jobbar med! Jag är verkligen nöjd med familjerna ni hittade till mig. Tack så mycket för hjälpen.
  Vänliga hälsningar, Victoria

  Citat från kunder:

  Hi Lina,
  Thank you again for all your good service. We are really happy with Nanny.nu and the babysitters. Best regards Raquel

  Hej Lina,
  Vi tycker att allt har gått väldigt bra. Barnen tycker om Linnea och ser fram mot att träffa henne, vilket såklart känns jättebra för oss också. Linnea har därmed motsvarat våra förhoppningar med råge, och det känns som en extra bonus att hon dessutom pluggar till förskolelärare på högskolan vilket för oss visar på ett stort intresse och engagemang för barn. Även kontakten med er har känts väldigt bra och proffsig. Sammantaget är vi mycket nöjda : ) Vänliga hälsningar Sara

  Om du vill läsa fler referenser från familjer klicka här

 • Dela

 • fortsätt leta »

  Hur hittade du till oss? (Markera gärna flera alternativ)

  Resultat

  Loading ... Loading ...
  Utskrift

  Kundundersökning

  Under april månad 2014 genomförde vi för andra året en kundundersökning med fina resultat. Vi är måna om våra kunder och anser det viktigt att lyssna på dem för att kunna erbjuda bästa möjliga service. Resultatet visar bland annat att 99,2 % av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta.

  Barn-hlr & Barnolycksfall

  Vi satsar på våra barnvakter och utbildar dem med Barn-hlr och Barnolycksfall. Vi utbildar barnvakterna hur de utför barn-hlr och i de vanligaste olycksfallen. Kursen hålls av en av våra certifierade instruktörer. Du kan även ställa sjukvårdsrelaterade frågor till vår instruktör Christine.

  Nannycertifiering

  Vi certifierar våra barnvakter med vår Nannycertifiering.  Nannycertifieringen är utvecklad tillsammans med en leg. psykolog/leg. psykoterapeut och avslutas med ett prov för våra anställda.

  Säkerhet

  Vi är noga med att bakgrundskontrollera våra barnvakter. Alla våra barnvakter behöver ha tidigare erfarenheter av barn, vi kontrollerar att deras angivna erfarenhet stämmer och gör även andra kontroller. Här kan du läsa hur vår process går till och vilka kontroller vi gör.

  Veckans stjärna

  Nike är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Nike gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 700 barnvakter på Nannynu!

  Veckans citat

  Fina ord från barnvakter och familjer. Vi arbetar mycket med uppföljningar och får varje dag ta del av fina ord. "Vi är supernöjda med Sofia, barnen älskar Sofia och dom leker jättebra tillsammans..." Nedan kan du läsa fler citat från denna vecka.

  Referenser

  Vi lyssnar mycket på våra kunder. Uppföljningar är viktiga för oss, vi skulle kunna berätta massor om varför ni ska ge just oss förtroendet att hjälpa er med barnpassningen fast vi låter istället våra kunder berätta om sina upplevelser med oss. Här kan du läsa några kommentarer från våra kunder, vad de tycker om Nannynu! och sin barnvakt.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser.

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången man som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Mest lästa inlägg

 • Kategorier