Nyheter | Nanny.nu | Barnvakt | Barnflicka | Nanny.nu | Barnvakt | Barnflicka
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Emmy från Gröndal

Publicerat | maj 22, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Emmy från Gröndal

Denna vecka är Emmy från Gröndal veckans stjärna. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan oktober 2015. Idag jobbar Emmy åt två familjer boende i Gubbängen och på Gärdet i Stockholm. ”Vi känner oss helt trygga med att Emmy är med barnen. Emmy och barnen gör roliga saker varje gång de ses, och tar kul initiativ. Barnen är så nöjda!”, berättar en av familjerna. Vi på Nannynu! tycker att Emmy gör ett exemplariskt jobb och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt.

Emmy är 19 år och bor i Gröndal. Vid sidan av hennes barnvaktsjobb studerar hon sista sista året på gymnasiet där hon läser samhälle. I övrigt umgås hon gärna med sina vänner. Läs intervjun med Emmy nedan.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?

Jag tycker det är kul att jobba som barnvakt eftersom att barn förmedlar en sådan positiv energi som man själv blir smittad av vilket resulterar i att varje barnvaktspass alltid blir roligt och energifyllt. Jag tycker också om interaktionen med barnen, det är härligt att få höra åsikter från deras perspektiv, man lär sig mycket mer av barn än vad man tror.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?

Nannynu! är ett väldigt seriöst företag som verkligen bryr sig om sina anställda och har en bra kontakt med oss barnvakter. Ända sedan jag blev anställd på Nannynu! tills nu har jag alltid känt mig trygg och har alltid haft en bra kontakt med dem som jobbar på kontoret, man vet precis vem man ska vända sig till om det dyker upp frågor och funderingar.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Barnen jag barnvaktar gillar allt möjligt men mestadels att pyssla, leka ”inte nudda golv” och framförallt att leka kurragömma, vilket barnen älskar! Vi brukar också ha disco med Marcus och Martinus på.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att låta barnen få vara delaktiga i vad ni ska göra för aktiviteter då jag tror att det är väldigt viktigt för att barnet ska kunna känna sig sett och hört samt att du som barnvakt låter dig själv vara med och leka, ta fram den energifulla och kreativa sidan och var med och lek även fast du ibland är trött.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Emmy om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

Jag hämtar barnen runt 15.00 och beroende på vädret brukar vi stanna och leka i parken på vägen hem, sedan kommer vi hem och då står oftast pyssel på schemat, där allt från att måla, rita, bygga robotar av kartonger, lägga pärlplattor finns med. Efter det brukar jag börja med maten medan barnen fortsätter pyssla eller leka med andra saker. Efter maten blir det oftast kurragömma som barnen älskar eller ”inte nudda golv” med en hinderbana som har olika stationer, detta gör vi till runt 18-19 då föräldrarna kommer hem.

 • Dela

 • Nannynu! och rutavdraget på tapeten efter uppköp av konkurrent

  Publicerat | maj 18, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! och rutavdraget på tapeten efter uppköp av konkurrent

  Sedan Nannynu!s ägare Jeanette Holm köpt upp närmaste konkurrenten Nannyakuten för två veckor sedan har branschen och rutavdraget kommer upp på tapeten igen. Både Svenskt Näringsliv och Dagens industri skriver artiklar om detta nu i maj. Det är drygt ett år kvar till valet och än är framtiden för rutavdraget inte helt klart. Allt tyder på att det blir kvar men hur utformningen kommer att se ut är ovisst.

  Från Svenskt näringsliv 2017-05-17, läs hela artikeln här.

  Jeanette Holm vill att regeringspolitikerna får upp ögonen för de oönskade effekterna som har uppkommit när avdragen försämrades. Men hon hyser dessvärre inga större förhoppningar på att det ska bli en förbättring. När socialdemokraterna flaggade för begränsningar av visstidsanställningar på sin kongress visade de att de snarare väljer motsatt väg.

  – Det är svårt att förstå hur politikerna resonerar. Vår bransch har erbjudit tusentals unga människor ett arbete och många av dem har därmed fått får sin första viktiga kontakt med arbetsmarknaden här. Dessutom har många långtidssjukskrivna här hittat en väg tillbaka till arbetslivet.

  – Sist men inte minst har ett arbete i vår bransch varit en viktig del i integrationen av många nyanlända som genom att jobba hos oss lyckats skapa sig en första egen försörjning. Det är positiva sysselsättningsmöjligheter och vägar till arbete som nu ödeläggs, avslutar Jeanette Holm.”

  Från Dagens industri 2017-05-08, läs hela artikeln här.

  EFTERFRÅGAN FINNS. Förändringar i rutavdraget har gjort det svårt för barnpassningsbolagen att växa, trots att kunderna blir fler.

 • Dela

 • Veckans stjärnbarnvakt – Demi från Åkersberga

  Publicerat | maj 16, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Demi från Åkersberga

  Denna vecka är Demi från Åkersberga veckans stjärna. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan december 2016. Idag jobbar Demi åt en familj som bor i Täby. ”Barnen älskar att leka med Demi och vill inte att hon ska gå hem”, berättar familjen som är fortsatt mycket nöjd med henne. Vi på Nannynu! tycker att Demi gör ett exemplariskt jobb och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt.

  Demi är 18 år och bor i Åkersberga. Hon studerar just nu sitt andra år på Österåkers gymnasium där hon läser naturvetenskap. Vid sidan av hennes studier och jobb på Nannynu! så spelar hon handboll i Åkersberga HK sen elva år tillbaka. Annars är hon gärna med sina vänner eller tränar.

  Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?

  Det som gör att jag tycker om att vara barnvakt så mycket är att barn är så fantasifulla. Jag tycker barn är spännande och dom är alltid så glada. Jag har alltid tyckt om barn i alla åldrar och att få vara barnvakt kan nog vara ett av dom roligaste jobben man kan få ha.

  Vad tycker barnen du passar om att göra?

  Alla barnen är olika och har olika intressen. De kan vara allt från att leka med lego till att baka.

  Ditt bästa tips till andra barnvakter?

  Mitt bästa tips är nog att vara nytänkande. Försöka hitta på roliga saker som alla kan vara med på och även komma på nya roliga lekar.

  Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Demi om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

  Jag börjar med att hämta den äldsta tjejen på förskolan och därefter promenerar vi till förskolan där killarna går. När dom är redo att gå promenerar vi hem. Hela hämtningsprocessen tar ca 40-50 minuter. När vi kommer hem vill dom oftast ha lite mellis innan middagen, så då fixar vi någon macka eller yoghurt exempelvis. Vi äter lite och sen brukar killarna vilja leka lite med lego och äldsta tjejen föredrar då att måla. Men om vädret tillåter så föredrar alla att vara ute och då är studsmattan en favorit. När klockan är ca 17.00 brukar vi gå in och laga mat och äta. Efter maten brukar vi gå ut igen eller om dom hellre vill stanna inne och leka kurragömma som även det är en stor favorit. Runt 18.30 brukar föräldrarna komma hem och då säger jag hej då och tackar för mig.

 • Dela

 • Nannynu! köper upp största konkurrenten Nannyakuten

  Publicerat | maj 9, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! köper upp största konkurrenten Nannyakuten

  Jeanette Holm, grundare och ägare av Sveriges största barnpassningsföretag Nannynu!, har i dagarna köpt upp största konkurrenten Nannyakuten. Nannynu! tar därför en ännu större andel på barnvaktsmarknaden. Nannyakuten kommer ingå in den kommande koncern där ett antal bolag ska finnas. Bolagen som köps upp kommer få en VD som tillsätts internt från Nannynu! för att behålla den kultur som finns inom företaget.

  – Nannyakuten tog kontakt med oss och uppköpet passade bra in i vår tillväxtstrategi eftersom det blivit tuffare att växa organiskt efter rutavdrags-halveringen 2016, berättar Jeanette.

  2007 grundade Jeanette Holm Nannynu! och två år senare grundades Nannyakuten. Dagens industri skriver (2017) att Nannynu! omsätter ca 27 miljoner kronor medan de närmaste konkurrenterna omsätter mellan 4 – 8 mkr.

  Nannynu! erbjuder barnpassning till privatpersoner i Stockholms län, Uppsala län, Skåne län och Västra Götalands län. Nannyakuten har sedan tidigare gått nationellt och erbjuder barnpassning över hela Sverige. De har även riktat in sig på att hjälpa kommuner med barnpassning när de inte kunnat erbjuda förskoleplats.

  – Vi kommer under året utvärdera ifall vi ska skilja koncepten åt ännu tydligare eller vilken väg vi kommer att gå. Planen är hur som helst att vi genom Nannynu! och Nannyakuten ska erbjuda en premiumtjänst. Därefter kommer vi med vår framtida digitala bastjänst ”Nannyfinder” rikta oss till andra målgrupper vilket gör att vi inte blir beroende av rutavdraget på samma sätt som idag, förklarar Jeanette.

  Under 2016 grundade en av Nannynu!s kulturbärare städföretaget Tidynu!. Detta efter att ett stort antal barnvaktskunder önskat att företaget även skulle kunna erbjuda hemstädning. Under 2017 kommer också byggandet av en koncern startas upp där Nannynu!, Nannyakuten och Tidynu! med andra bolag kommer att ingå.

  Jeanette berättar; I och med att vi har en välfungerande arbetsstruktur genom Nannynu! kunde vi också applicera denna i ett bolag som hyr ut personal inom städbranschen. Tidynu! växer idag så det knakar utan att vi egentligen inte gör någon större marknadsföring. Nu kommer vi fortsätta byggandet av koncernen där en stor grupp av bolag inom varierande branscher ska ingå. Vi har också startat upp en VD-skola för att fortsätta rekrytera interna kulturbärare från Nannynu! till de nya bolagen. Personlig utveckling, innovation och glädje är värderingarna vi arbetar med framåt.

   

  LÄS ÄVEN ARTIKELN FRÅN DAGENS INDUSTRI 8/5-17

 • Dela

 • Nannynu! Kundundersökning 2017

  Publicerat | maj 8, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! Kundundersökning 2017

  Under mars och april månad 2017 genomförde vi för femte året vår stora kundundersökning för att utvärdera hur våra kunder upplever vår service. Vi är extremt stolta över att ha fått de bästa resultaten hittills under dessa år. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  För att kunna förbättra vår service och fortsätta utvecklas är det väldigt viktigt för oss att få inblick i hur våra kunder upplever vår tjänst. I kundundersökningen 2017 deltog 364 av 1232 kunder och vi vill tacka alla som tog sig tiden att besvara våra frågor. Vi har mottagit många nyttiga synpunkter och glädjande ord. Nedan följer en sammanfattning av de frågor i undersökningen som berör servicen på kontoret.

  Vi är mycket stolta över att 99,4% av de svarande i undersökningen uppger att de gärna rekommenderar oss vidare till vänner och bekanta.

  Ja 99,4%
  Nej 0,6%

  80,7% betyg 5
  16,5% betyg 4
  2,0% betyg 3
  0,0% betyg 2
  0,0% betyg 1
  0,0% ingen uppfattning


  72,4% betyg 5
  17,7% betyg 4
  2,3% betyg 3
  0,3% betyg 2
  0,0% betyg 1
  7,3% ingen uppfattning

  Här kan du läsa 2016 års undersökning

  Här kan du läsa 2015 års undersökning

  Här kan du läsa 2014 års undersökning

  Här kan du läsa 2013 års undersökning

 • Dela

 • Nannynu! söker administratör

  Publicerat | april 28, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! söker administratör

  Nannynu! söker administratör

  Vill du vara en del av Sveriges största barnvaktsföretag?

  Här är det full fart och vi behöver därför omgående fler härliga personer till kontoret.

  Vi söker dig som är glad och taggad, administrativt lagd, social, gillar att ha ordning och reda samt kan jobba heltid åtminstone en månad, potentiellt längre. Du kommer att stödja rekryterarna och konsultcheferna i deras arbete.

  Vi erbjuder dig en rolig arbetsmiljö med unga människor och mycket drivkraft på Sveriges största barnvaktsföretag (omsättning). Vi behöver dig omgående så tveka inte att höra av dig till oss!

  Område: Administration
  Plats: Östermalm, Stockholm
  Omfattning: Heltid
  Datum: Omgående och en månad fram med eventuell förlängning. Möjlighet till fortsättning under hösten 2017
  Tidsperiod: Maj. Eventuellt juni, augusti-oktober
  Lön: Månadslön

  Din ansökan

  Skicka in CV och personligt brev. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. När vi bemannat platsen avslutar vi rekryteringsprocessen. Skicka in din ansökan till therese.kungberg@nanny.nu och skriv ”Administratör” i ämnesraden.

 • Dela

 • Veckans stjärnbarnvakt – Khadidja från Skärholmen

  Publicerat | april 26, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Khadidja från Skärholmen

  Veckans stjärnbarnvakt - Khadidja från Skärholmen

  Denna vecka är Khadidja från Skärholmen i Stockholm veckans stjärna. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan augusti 2016. Idag jobbar Khadidja åt en familj som bor i Gamla stan. Familjen berättar: ”Vi är bara nöjda med Khadidja. Hon är glad och trevlig, hon hittar på en massa lekar med barnen som trivs i hennes sällskap: kommunikationen flyter på utan några som helst problem. Vi är mycket nöjda.”. Vi på Nannynu! tycker att Khadidja gör ett exemplariskt jobb och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt.

  Khadidja som är 18 år studerar just nu sitt sista år på gymnasiet där hon läser barn & fritid inriktning pedagogik. Läs intervjun med Khadidja nedan.

  Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?

  Eftersom att jag tjänar pengar på ett rolig sätt, genom att hitta på massa aktiviteter med kreativa barn! Tycker även om att lära ut. Genom att vara barnvakt kan man lära barnen nya saker som de kanske inte har lärt sig i skolan än och även utveckla barnen på ett roligt sätt. Barn är aldrig rädda för att säga/göra fel och är fulla av energi, vilket gläder mig varje gång!

  Vad tycker barnen du passar om att göra?

  Barnen tycker om att spela sällskapsspel, musik, promenera, bygga, pyssla, laga mat och speciellt fredagsmys!

  Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Khadidja om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

  När jag hämtar barnen så brukar jag fråga vad de vill hitta på och oftast så vill de äta min ”speciella gröt” som de kallar den. Det är havregrynsgröt med honung, yoghurt/fil och bär. Efter det så kör vi oftast olika sällskapsspel eller spelar musik. Barnen får gärna ta med kompisar också och då brukar vi leka samarbetslekar.

 • Dela

 • Veckans stjärnbarnvakt – Adelina från Huddinge

  Publicerat | april 20, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Adelina från Huddinge

  Denna vecka är Adelina från Huddinge veckans stjärna. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan januari 2016. Idag jobbar Adelina åt en familj som bor i Liljeholmen. ”Vi är jättenöjda och våra barn tycker Adelina är super!”, berättar familjen som är fortsatt mycket nöjd med henne. Vi på Nannynu! tycker att Adelina gör ett exemplariskt jobb och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt.

  Adelina är 18 år och bor i Huddinge. Hon studerar just nu sitt sista år på gymnasiet där hon läser stylistlinjen. Vid sidan av hennes studier och jobb på Nannynu! så är hon också nagelterapeut och make up artist. Läs intervjun med Adelina nedan.

  Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?

  Främst för att jag älskar barn men också för att man får se en utveckling hos barnen man tar hand om! Barnen ger ett slags tillit till dig och jag älskar att se hur glada de blir när man kommer och hämtar dom på tex förskolan!

  Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?

  Nannynu! tar hand om sina barnvakter! De har ständig kontakt och man kan alltid höra av sig till sin kontaktperson om de är något.

  Vad tycker barnen du passar om att göra?

  Alla barnen är olika o har olika intressen. De kan vara allt från att leka med lego till att baka.

  Ditt bästa tips till andra barnvakter?

  Vara sig själv med barnen.

  Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Adelina om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

  Hämtar barnen vid 15 tiden. Antingen går vi ut direkt helt beroende på vädret. Ute någon timme och sedan när vi kommer hem så leker vi lite och äter middag. Sedan leker vi lite till tills föräldrarna kommer hem! Varje dag är olik den andra. Man kan inte riktigt planera dagen i förväg utan allt beror på vädret, barnens humör och vad barnen har lust att göra!

 • Dela

 • Veckans stjärnbarnvakt – Isabelle från Vällingby

  Publicerat | april 10, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Isabelle från Vällingby

  Veckans stjärnbarnvakt - Isabelle från Vällingby

  Denna vecka är Isabelle från Vällingby veckans stjärna. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan september 2016. Idag jobbar Isabelle åt en familj som bor i Bromma. ”Hon är en toppentjej som känns väldigt mogen och ansvarsfull med hänsyn till att hon bara är 17 år. Så här långt känns allt väldigt bra och barnen tycker väldigt mycket om henne.”, berättar familjen som är fortsatt mycket nöjd med henne. Vi på Nannynu! tycker att Isabelle gör ett exemplariskt jobb och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt.

  Isabelle är 17 år och bor i Vällingby. Hon studerar just nu sitt andra år på gymnasiet där hon läser ekonomi-juridik. Vid sidan av hennes studier och jobb på Nannynu! så spenderar hon gärna sin tid med vänner. Läs intervjun med Isabelle nedan.

  Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?

  Jag tycker att det är kul jobba som barnvakt för att barn är så otroligt fantasifulla och de sätter igång ens egna kreativitet tack vare energin de utstrålar. Jag tycker att man kan lära sig mycket av dem trots att de är yngre.

  Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?

  Jag tycker att det är kul att jobba på Nannynu! för att varje arbetspass är unikt, jag och barnen bestämmer själva hur vi vill spendera tiden tillsammans. Jag har även flexibla arbetstider vilket uppskattas som heltidsstudent och tack vare min kontaktperson känns det även tryggt att veta att jag alltid har någon att vända mig till.

  Vad tycker barnen du passar om att göra?

  Barnen jag passar älskar att leka i parken och vi passerar alltid parken på väg hem från förskolan. Väl hemma tycker de mycket om att läsa och pyssla en del, kurra gömma och kull är även en stor favorit hos barnen.

  Ditt bästa tips till andra barnvakter?

  Mitt bästa tips är att alltid lyssna på vad barnen har att säga och låta de vara delaktiga i beslut. De kan mer än vad man tror. Barn sprudlar oftast av tankar och nya idéer.

  Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Isabelle om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

  En vanlig arbetsdag hämtar jag barnen på förskolan. På vägen hem går vi förbi parken och leker lite med andra barn om vädret lockar. Annars går vi hem, äter mellanmål och leker eller läser lite fram till middagsdags då jag lagar maten familjen har förberett. Kl 19:00 kommer barnens föräldrar hem och jag checkar av med dom hur dagen har varit och därefter säger jag hejdå till barnen.

 • Dela

 • Veckans stjärnbarnvakt – Stina från Bromma

  Publicerat | april 3, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Stina från Bromma

  Veckans stjärnbarnvakt - Stina från Bromma

  Denna vecka är Stina från Bromma veckans stjärna. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan september 2015. Idag jobbar Stina åt en familj som bor på Kungsholmen. ”Stina är fantastisk.”, berättar familjen. Vi på Nannynu! tycker att Stina gör ett exemplariskt jobb och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt.

  Stina är 25 år och bor i Bromma. Vid sidan av hennes barnvaktsjobb studerar hon till ämneslärare på Stockholms universitet och jobbar extra på ett kontor. Läs intervjun med Stina nedan.

  Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?

  Det är ett varierande jobb och det är roligt att hänga med barn och lyssna på deras tankar och idéer om världen.

  Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?

  Det är bra med Nannynu! för de hjälper en att komma igång, ger idéer om aktiviteter att göra med barnen samt finns som stöd om man behöver hjälp med något.

  Vad tycker barnen du passar om att göra?

  Barnen jag passar gillar väldigt många saker, men dansstopp går alltid hem.

  Ditt bästa tips till andra barnvakter?

  Att lyssna på vad barnen vill göra och var med och lek med barnen. Om det är okej för föräldrarna så gör något annorlunda någon gång du passar barnen. Vi har till exempel varit på bio två gånger och det är mycket uppskattat.

  Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Stina om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

  Jag hämtar på skolan och sedan går vi hem med diverse stopp på vägen. Vi kan stanna för att gå balansgång, leka något eller bara titta på ett konstigt träd. När vi kommer hem är alla oftast hungriga och trötta så då börjar jag laga mat medan barnen leker själva. När vi sedan äter middag diskuterar vi skoldagen eller andra saker som kommer upp. Efter middagen vissa dagar så övar jag och det äldsta barnet på fiol, annars brukar vi leka efter middagen. Då gör vi lite olika saker till exempel dansstopp, en robotlek de kommit på eller så tar vi det lite lugnare med pyssel eller läsning. Sen vid 19-19.30 kommer föräldrarna hem och då berättar jag vad vi gjort under dagen och om skolan skickat med något meddelande hem.

 • Dela

 • fortsätt leta »

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Emmy är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Emmy gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier