Nanny.nu

Barnvakt – Barnpassning – Barnflicka – Babysitter – Nanny.nu

Referenser

“Vi är verkligen jättenöjda och tycker som sagt att barnvakten är väldigt fin och mogen i sitt sätt och mycket ansvarstagande. /Hanna.”

Veckans stjärnbarnvakt Josefine

Publicerat | januari 26, 2015 | Inga Kommentarer


Josefine har arbetat hos oss sedan augusti 2014. Hon arbetar hos en familj via Nannynu! där hon upplevs som en trygg och ansvarsfull barnvakt. Vi på Nannynu! är väldigt glada att ha Josefine hos oss.

Josefine är 18 år gammal och bor i Tyresö. Förutom att jobba på Nannynu! studerar Josefine sista året på Värmdö gymnasium där hon läser Samhälle med kulturprofil. Familjen Josefine arbetar hos bor i Enskede.

Varför tycker du att det är roligt att passa barn och jobba som barnvakt?
Att vara barnvakt passar mig mycket bättre just nu än något annat jobb. Jag upplever inte att det är samma stress som att ha ett arbete som att sitta i en kassa eller att jobba som servitris. Naturligtvis så har man istället ett stort ansvar för barnet som man passar. Just det är också något som är väldigt bra att lära sig, att ansvara för någon annan än sig själv. Dessutom är ju barn oftast hur mysiga och roliga som helst! Det gäller bara att veta hur man ska reagera i olika situationer för att allt ska gå bra.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Det är ett roligt alternativ till extrajobb och Nannynu hjälper att hitta en familj som passar en själv och som är nära. Jag tycker att de på Nannynu hade byggt upp anställningen på ett bra sätt i steg som kändes tryggt. Man blev inte bara helt plötsligt placerad hos en slumpmässig familj utan man får gå på intervju och en kurs där man även får träffa andra barnvakter som man kan få tips av. Jag fick definitivt ett bättre grepp om hur man ska vara en riktigt bra barnvakt. Med Nannynu blir det mer professionellt. När man börjar arbeta får man dessutom en kontaktperson som följer upp ens arbetsgång och som man kan ringa till om man har några funderingar. Det gör också att man känner säg bekväm, man har någon som kan hjälpa en.

Jag har verkligen fått en familj och ett barn som är underbara! De passar verkligen mig och där har Nannynu lyckats matcha väldigt bra. Det är inte tungt att gå till jobbet, man längtar istället! Man blir ju vän med barnet och jag antar att det kommer kännas ganska tråkigt och jobbigt när jag måste/ska sluta.  

Hos Nannynu! får jag dessutom själv välja hur/var/när jag vill jobba och det är därför det funkar så perfekt som extrajobb, trots att jag jobbar heltid på kontor.

Vilka guldkorn finns i området där du passar barnen?
Det finns en park som ligger en bit bort, vet inte om den har något speciellt namn. Dit brukar jag ofta gå efter jag hämtat barnet på dagis. Där finns så många olika saker för barn i olika åldrar. Även om flickan som jag passar bara är 1,5 år så är det perfekt att vara ute där och få upptäcka.

Vilka faror finns det i området där du passar barn?
Det är ett övergångsställe som man går över när man ska till huset men barnet jag passar sitter i vagn så det brukar inte vara något problem då. Ibland så är vi ute runt huset bara och då är vägen nära men det gäller att ständigt ha koll på barnet och vara lyhörd om någon bil skulle vara på väg in området där huset ligger.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Mitt bästa tips är att vara uppmärksam på barnet, vilken ålder hen än är så visar ofta barnet på olika sätt vad hen vill göra. Ta reda på vad barnet tycker om och var hela tiden uppmuntrande och glad. Barnet känner ofta av ens humör så om hen skulle göra sig illa, bara lite, så ska man inte göra det till en sådan stor grej. En annan viktig sak är att ha god kommunikation med föräldrarna, skriva när barnet har somnat till exempel. 

 • Dela

 • Evelina Hedqvist, Rekryterare

  Publicerat | januari 22, 2015 | Inga Kommentarer


  Evelina Hedqvist, Rekryterare

  Hej!

  Evelina Hedqvist heter jag och jobbar sedan april 2014 som rekryterare på Nannynu! i Uppsala. Jag tycker det är otroligt roligt att få vara en del av Nannynu! och få möjligheten att arbeta tillsammans med fantastiska kollegor som jobbar efter samma mål – Barnpassning i världsklass!

  Jag är uppvuxen i Södertälje men bor sedan några år tillbaka i Uppsala tillsammans med min sambo och vår treåriga dotter. När jag inte jobbar på Nannynu! så studerar jag till förskollärare på Uppsala universitet. Mitt intresse för barn och barns lärande började när jag själv fick barn, alla barn förtjänar den bästa starten i livet och att få vara en del av det är en fantastisk möjlighet och gåva. Som barnvakt hos oss får Du möjlighet att vara en del av ett barns liv, vilket privilegium!

  En av de många härliga sakerna med mitt jobb är att få träffa så många kompetenta och trevliga kandidater som söker till oss. Om du känner att ett jobb som barnvakt hos oss på Nannynu! skulle vara något för dig så tveka inte att skicka in en ansökan. Om du skulle ha några frågor är du varmt välkommen att kontakta mig.

  Hoppas vi ses!

  Vänligen,

  Evelina Hedqvist

 • Dela

 • Veckans stjärnbarnvakt Saya

  Publicerat | januari 19, 2015 | Inga Kommentarer


  Saya har arbetat hos oss sedan november 2011. Hon har jobbat hos ett flertal familjer via Nannynu! där är väldigt populär. Saya är duktig med barnen och kommunicerar bra med föräldrarna. Vi på Nannynu! är väldigt glada att hon jobbat hos oss så länge.

  Saya är 21 år gammal och bor i på Kungsholmen. Förutom att jobba på Nannynu! arbetar Saya på Assistent för dig, ett serviceföretag mot personer med funktionsnedsättning. På fritiden umgås hon med vänner, familj, tränar och äter god mat. Familjen Saya arbetar hos idag bor i Hässelby/Vällingby.

  Varför tycker du att det är roligt att passa barn och jobba som barnvakt?
  För att barn är oslagbara! Man vet aldrig vad de kan hitta på och de sprider sådan glädje och energi. Som barnvakt får jag ta del av barnens utveckling, se när de lär sig nya saker, växer och utmanas och det är grymt kul. Dessutom får jag ofta möjligheten att vara utomhus, leka och hitta på nya spännande saker.

  Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
  På Nannynu! har jag alltid fått ett varmt, trevligt och seriöst bemötande. Det har gjort att jag känner mig trygg och uppskattad i mitt jobb. Jag vet att jag alltid kan vända mig till min handläggare om något skulle hända och de är grymma på att återkoppla och visa personligt engagemang. Hos Nannynu! får jag dessutom själv välja hur/var/när jag vill jobba och det är därför det funkar så perfekt som extrajobb, trots att jag jobbar heltid på kontor. 

  Vilka guldkorn finns i området där du passar barnen?
  Jag har inte riktigt upptäckt några sådana guldkorn i området än. Däremot har familjen en stor härlig tomt med egen gunga, fruktträd och annat.

  Vilka faror finns det i området där du passar barn?
  Det finns nog inga faror som jag stött på! Pojken är ännu så liten att han kan inte gå själv och området är väldigt lugnt och stilla, speciellt vid den tidpunkt då vi brukar vara ute.

  Ditt bästa tips till andra barnvakter?
  Var påhittig och aktiv med barnen! Ett tips, kanske främst om man har lite äldre barn, kan vara att göra en lek av det som annars kan upplevas svårt eller stressigt. Att laga mat samtidigt som barnen ska sysselsättas kan vara exempel på en sådan situation. Istället för att låta barnen leka i närheten medan du lagar mat och tittar till både dem och maten om vartannat, låt matlagningen i sig få bli själva leken (det finns alltid ofarliga saker som inte innefattar spisen och knivarna)! På så sätt inkluderar du barnen och de känner sig både duktiga, viktiga och upplever det ofta som spännande. Det är lärorikt för dem och underlättar för dig, men framförallt blir det ju mycket roligare!

  Som barnvakt ska du alltid fokusera all energi och uppmärksamhet på barnen. Men jag tror att det viktigaste kan vara att föräldrarna känner att de litar på dig till 100%. Du har ju som barnvakt hand om det mest värdefulla som finns, deras barn och därmed är förtroende A och O. Alla familjer är olika så var lyhörd kring just deras önskemål/förväntningar och se till så att du alltid håller god kommunikation. 

  Nedan har veckans stjärnbarnvakt Saya skrivit hur en arbetsdag kan se ut:
  Just nu är jag barnvakt till en nyligen fylld 1-årig pojke som jag passar på dagtid medan föräldrar och syskon är borta. När jag kommer på morgonen är han redan morgon-fixad så efter att vi tillsammans vinkat av föräldern sätter vi genast igång och leker. I vardagsrummet finns pojkens leksaker och vi drar ut allt spännande vi kan tänkas hitta. Att bygga stora torn man kan riva ner, leka titt-ut-leken eller ”låtsas-prutta” kittlande i magen är extra kul!

  Efter ett tag kan det också vara skönt att få komma ut en stund och vi tar ofta en promenad med vagnen, antingen runt i området eller till en liten lekplats i närheten. När vi då kommer tillbaka är det lagom tid för lunch och vi äter tillsammans tills han verkar mätt och nöjd och jag då kan lägga honom i hans säng för en liten tupplur. Jag stannar där till det att han somnat och sedan passar jag på att städa undan i köket och bland sakerna vi tagit fram.
  När han vaknar igen fortsätter vi leka eller går runt och utforskar och pratar om det vi ser eller kan prova på. Just nu är det så spännande då pojken börjat ta sina första steg! Vi övar på att gå själv eller med lite stöd av mig och på att ta sig upp från sittande till stående utan hjälp.
  Senare blir det mellanmål och vanligtvis sover han även en gång till framåt eftermiddagen. När familjen sedan kommer hem berättar vi om allt vi har gjort, vad vi ätit, hur han sovit och vad vi har lärt oss idag. Sedan blir det dags för att säga hejdå för dagen! Det kan bli lite ledsamt, men då är jag glad över att vi så snart som om några dagar får ses igen! 

   

   

 • Dela

 • Veckans stjärnbarnvakt Shanette

  Publicerat | januari 14, 2015 | Inga Kommentarer


  Shanette har arbetat hos oss sedan juli 2013. Hon har jobbat hos ett antal olika familjer via Nannynu! där hon varit mycket uppskattad. Shanette är lojal, ställer upp och är omtyckt av barnen.

  Shanette är 19 år gammal och bor i Liljeholmen. Förutom att jobba på Nannynu! arbetar Shanette i Berwaldhallen och på Tele2 arena. Familjerna Shanette arbetat hos har bott över hela Stockholm.

  Varför tycker du att det är roligt att passa barn och jobba som barnvakt?
  Det känns meningsfullt. Finns ingen bättre känsla än att se barn som hoppar och skuttar bara för att jag har kommit eller ber mig stanna kvar när passet är slut för de inte vill att jag ska gå hem. När man får den uppskattningen känner man verkligen att detta är mer än bara ett jobb.

  Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
  Förutom själva jobbet i sig är Nannynu:s Instagramkonto med spontana uppdrag väldigt roliga då man kan träffa nya familjer på t. ex hotelluppdrag eller kalasuppdrag. Tycker även att kontaktpersonerna som alltid försäkrar sig om att det känns bra efter man varit på ett nytt ställe är ett plus. Känns skönt att de försäkrar sig om att inte bara familjerna, utan även barnvakterna alltid har det bra.

  Vilka guldkorn finns i området där du passar barnen?
  Humlegården!

  Vilka faror finns det i området där du passar barn?
  Just nu passar jag mindre barn som har barnvagn vilket känns tryggt. Men när jag tidigare passat lite äldre barn som till exempel cyklar mycket fortare än vad mina ben klarar av är självklart bilvägarna något man måste se upp för. Det bästa är att lära barnen att vänta vid varje korsning/övergångsställe så att man alltid går över vägarna tillsammans.

  Ditt bästa tips till andra barnvakter?
  Ha roligt! Om du trivs, är bekväm och bjuder på dig själv så slappnar barnen av mer och känner sig tryggare. En bra relation med barnet är vad som får både dig och barnen att längta till nästa arbetspass.

  Nedan har veckans stjärnbarnvakt Shanette skrivit hur en arbetsdag kan se ut:
  Hämta barnen från dagis, leka i parken och sedan gå hem och fixa middag. Efter middagen får barnen välja vad vi ska göra. Det kan vara allt från att sjunga och dansa till lite lugnare aktiviteter som att läsa böcker eller måla. Ibland ingår även läggning men annars tar föräldrarna över härifrån.

   

 • Dela

 • Veckans stjärnbarnvakt Emelie

  Publicerat | januari 7, 2015 | Inga Kommentarer


  Emelie har arbetat hos oss sedan augusti 2013. Hon har jobbat hos flera familjer via Nannynu! där hon är och har varit och är otroligt omtyckt. 

  Emelie är 19 år gammal och bor i Solna. Förutom att jobba på Nannynu! arbetar Emelie på Friends arena när det är event samt på Mathem. När det inte är jobb är det basketplanen, familj och vänner som gäller. Familjerna Emelie arbetar hos bor i Solna och Upplands väsby.

  Varför tycker du att det är roligt att passa barn och jobba som barnvakt?
  Jag har alltid tyckt om barn, tror det kom naturligt med tanke på att jag har en väldigt stor familj och släkt. Nya små toknosar nästan varje år, hur härligt som helst! Barn har en sån härlig energi och är oftast mindre dramatiska än unga vuxna/vuxna, dvs ett oftast roligare umgänge!

  Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
  När jag fick möjligheten att jobba med barn plus ha ett väl omtalat företag som stöttar mig vid sidan om med tips och allt mellan himmel & jord så var det bara en winwin för mig. Därför tycker jag om Nannynu!

  Vilka guldkorn finns i området där du passar barnen?
  På båda ställena där mina familjer bor finns det tillgång till jättebra ställen/parker att vara vid. I Upplands väsby finns en liten gård med djur som kossor, höns, getter & lite annat. En promenad dit fungerar alltid för allihop!

  Vilka faror finns det i området där du passar barn?
  Med tanke på att de bor i innerstan så är det alltid mycket trafik när vi ska åka hem från förskolan. Lillebror får sitta i vagnen och storasyster håller alltid mig i handen när vi ska korsa gator. Eftersom barnens förskola ligger ganska långt från deras hus måste man också åka buss. Då är det viktigt att båda barnen hinner gå av vid rätt hållplats, så storasyster får hålla i vagnen medan vi går av.

  Ditt bästa tips till andra barnvakter?
  Att visa att du är lugn och trygg i din roll som barnvakt. Om barnen ser att du är säker och vet vad du gör blir de också trygga i din närhet, och det är trots allt det viktigaste.

  Nedan har veckans stjärnbarnvakt Emelie skrivit hur en arbetsdag kan se ut:
  Idag såg min och barnens dag ut såhär; Vid 14.00 kom jag hem till familjen i Upplands Väsby. Barnen som är ca 1.5år sover fortfarande. Jag och mamman byter ofta några ord sen ber jag henne gå iväg för lite egen tid! Det kan va allt från gymmet till att träffa någon vän, idag var det en tur till centrum! Killarna vaknar strax efter det. Juste, kanske ska berätta att dom är 2 stycken, jajamän tvillingar och hur goa som helst! Vi brukar sätta oss i soffan för att vakna upp lite till favorit programmet – Teletubbies! En kort stund senare är det direkt dags för lek. Att bygga saker tycker killarna om så idag blev det lego, dom må va små men ibland kan vi tillsammans bygga riktigt häftiga grejer!

  Sen är det dags för lite mat. Vi brukar oftast ha lite musik på i bakgrunden och ”jamma” lite tillsammans medans vi äter. Sen då? Jo mera lek! Efter ca 2 timmar och några blöjbyten senare kommer mamma hem igen och då är jag kvar litegrann för att prata om hur det gick samt umgås lite! När det var dags att säga hej då blev det lite ledsna miner, men då blev jag bara glad för det är ju ett tecken på att dom tycker om mig – såsom jag tycker om dom!

   

 • Dela

 • Öppettider över jul och nyår

  Publicerat | december 17, 2014 | Inga Kommentarer


  julbock

  Datumen 22/12, 23/12, 29/12, 30/12, 2/1, 5/1: ÖPPET klockan 09:00 – 17:00.

  Datumen 24/12, 25/12, 26/12, 31/12, 1/1, 6/1: STÄNGT

  GOD JUL önskar Nannynu!

 • Dela

 • Lisa Jonason, Rekryterare

  Publicerat | december 17, 2014 | 2 Kommentarer


  Hej!

  Jag heter Lisa Jonason och jobbar sedan december 2014 som rekryterare i Göteborg. Jag är så glad för att tjänsterna som Nannynu! erbjuder äntligen finns tillgängliga i Göteborg – nu kan även familjer här få hjälp med att lösa det kluriga vardagspusslet.

  Själv bor jag strax utanför Göteborg i ett samhälle som heter Lerum. När jag inte jobbar som rekryterare på Nannynu! studerar jag till personalvetare vid Göteborgs Universitet; en utbildning som innehåller många ämnen som jag tycker är otroligt intressanta. På fritiden brukar jag umgås med nära och kära, spela piano och träna. Just nu är det fokus på löpning eftersom jag tränar inför det kommande Göteborgsvarvet – det blir mitt första halvmaraton!

  När jag rekryterar barnvakter är mitt mål att hitta personer som är erfarna, engagerade, påhittiga och ansvarstagande. Detta för att både barn och föräldrar skall få en så bra upplevelse som möjligt.

  Låter jobbet som barnvakt som något för dig? Skicka då in en ansökning till oss på Nannynu! Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till mig!

  Vänliga hälsningar,
  Lisa

 • Dela

 • Viktoria Nilsson, Rekryterare

  Publicerat | december 17, 2014 | Inga Kommentarer


  Hej!

  Mitt namn är Viktoria och jag arbetar sedan december 2014 här på Nannynu!. Jag är stationerad i en av våra nya städer Malmö, där jag arbetar med rekryteringen.

  Egna erfarenheter från barnpassning har lärt mig hur viktigt kontakten mellan familj och barnvakt är. Därför försöker jag eftersträva personligt engagemang och driv när jag arbetar. Det är viktigt att alla parter är nöjda för att det ska bli ett bra sammarbete. Nannynu! arbetar noggrant för att matcha familj med barnvakt och gör ett grundligt arbete för att alla parter ska bli nöjda.

  Om du känner att det här är ett jobb för dig så tveka inte, sök idag. Jag ser fram emot att träffa dig!

  Vänligen
  Viktoria

 • Dela

 • Veckans stjärnbarnvakt Karin

  Publicerat | december 16, 2014 | Inga Kommentarer


  Veckans stjärnbarnvakt Karin

  Karin har arbetat hos oss sedan februari 2014. Hon har jobbat hos två olika familjer via Nannynu! där hon är och har varit otroligt omtyckt. Karin vet hur barn fungerar, hon kommunicerar på ett bra sätt med föräldrarna och är en väldigt kreativ barnvakt. 

  Karin är 18 år gammal och bor i Liljeholmen. Förutom att jobba på Nannynu! studerar Karin humanistiskt språk på Kungsholmens gymnasium. Familjen Karin arbetar hos bor på Kungsholmen.

  Varför tycker du att det är roligt att passa barn och jobba som barnvakt?
  Jag alltid har älskat att vara med barn för att de är så ärliga och spontana. Man vet aldrig vad de kommer hitta på härnäst. Ingen dag är den andra lik och man har aldrig tråkigt!

  Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
  För att man alltid har något att luta sig mot. Jag vet att om det är något jag undrar över eller funderar på så kan jag alltid vända mig till min kontaktperson. De är också bra på att matcha ihop barnvakt och familj, så att det passar ens behov och tider. Jag har haft två familjer på nannynu och är supernöjd med båda!

  Vilka guldkorn finns i området där du passar barnen?
  Både jag och barnen jag passar älskar att leka i Vasaparken. Den är perfekt eftersom det finns saker för alla åldrar, vilket jag uppskattar eftersom barnen jag passar är 1,5 respektive fem år. Annars kan det ibland vara svårt att hitta något som båda barnen tycker är roligt. En stor favorit är studsmattorna.

  Vilka faror finns det i området där du passar barn?
  Med tanke på att de bor i innerstan så är det alltid mycket trafik när vi ska åka hem från förskolan. Lillebror får sitta i vagnen och storasyster håller alltid mig i handen när vi ska korsa gator. Eftersom barnens förskola ligger ganska långt från deras hus måste man också åka buss. Då är det viktigt att båda barnen hinner gå av vid rätt hållplats, så storasyster får hålla i vagnen medan vi går av.

  Ditt bästa tips till andra barnvakter?
  Att visa att du är lugn och trygg i din roll som barnvakt. Om barnen ser att du är säker och vet vad du gör blir de också trygga i din närhet, och det är trots allt det viktigaste.

  Nedan har veckans stjärnbarnvakt Karin skrivit hur en arbetsdag kan se ut:
  Jag hämtar barnen på förskolan 16:00 och storasyster vill genast visa alla teckningar hon ritat under den senaste veckan. När vi kommer ut genom dörren går vi sakta iväg mot bussen. Det tar oftast ett tag att komma hem eftersom båda två är spralliga och vill visa konster längst vägen. När vi kommer hem sätter vi oss ner och ritar och pysslar, något som vi alla tycker är väldigt roligt. Jag och storasystern har gjort ett dockhus av en gammal glasslåda och vi brukar rita möbler som vi sedan klipper ut och leker med. Vid 17.30 värmer jag på maten som familjen har förberett och så äter vi tillsammans. Efteråt bygger vi en koja av kuddar och stolar som vi låtsas är en bio. Där sitter vi och äter vindruvor. Vid 19:00 kommer föräldrarna hem och det är dags för mig att säga hejdå.

 • Dela

 • Nannynu! expanderar till Storgöteborg och Stormalmö

  Publicerat | december 15, 2014 | Inga Kommentarer


  Nannynu! exmpanderar till Storgöteborg och Stormalmö

  Vi har under en längre period planerat att starta upp i Malmö- & Göteborgsområdet. Nu är det klart att vi startar vår verksamhet i Storgöteborg och Stormalmö vid årsskiftet. Vi tror att det finns goda möjligheter att växa i båda regionerna då det varje månad kommer in barnvaktsförfrågningar från familjer runt om i länen. Det ska bli roligt att äntligen få möjlighet att kunna hjälpa dem.

  Idag är vi på Nannynu! verksamma i Stockholm & Uppsala län. Vår vision är att på sikt finnas i hela Sverige men tror att Göteborg tillsammans med uppstarten i Malmö är det naturliga steget mot att bli rikstäckande. Förutom Stockholm och Uppsala är det framförallt i Storgöteborg och Stormalmö som det kommer in kundförfrågningar och jobbansökningar ifrån. Vi kommer ta emot jobbansökningar och kundförfrågningar från följande kommuner:

  Storgöteborg
  - Göteborg
  - Partille
  - Mölndal
  - Kungsbacka
  - Kungälv
  - Härryda
  - Lerum

  Får vi in kundförfrågningar längre bort i Västra Götalands län som exempelvis Stenungsund, Borås och Alingsås så kommer vi försöka hjälpa även de familjerna. 

  Stormalmö
  - Malmö
  - Lund
  - Vellinge
  - Lomma
  - Burlöv
  - Sjöbo
  - Skurup
  - Staffanstorp
  - Svedala
  - Trelleborg

  Vi kommer även här försöka hjälpa familjer i Skåne län som bor utanför dessa kommuner. 

  - Vi får varje vecka in jobbansökningar från Göteborg och Malmö som vi tyvärr har behövt tackat nej till. Det ska bli skönt att äntligen kunna erbjuda dem arbeten, säger Malin Lundblad, ansvarig för uppstarten i Göteborg & Malmö.

  Nannynu! har just nu över 900 kunder och drygt 800 barnvakter. De allra flesta som arbetar hos oss är studerande, ofta personer mellan 17-22 år. I Göteborg & Malmö är personer som exempelvis studerar på förskolelärarprogrammet extra intressanta men alla sökanden mellan 17 år upp till pensionärer är intressanta, så länge de har en god erfarenhet av barnpassning sedan tidigare och kan visa referenser på det.

   

 • Dela

 • fortsätt leta »

  Blondinbella - nöjd kund hos nannynu!

  Isabella
  "Eva hade inte träffat Gillis på två månader men han kände igen henne och det gick hur bra som helst. Vi använde oss av Nannynu! när vi letade nanny och dom hittade rätt vid första försöket." /Isabella Löwengrip

  Kundundersökning

  Under april månad 2014 genomförde vi för andra året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,2 % av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Nannynu! Nannynu!

  Veckans stjärna

  Josefine är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Josefine gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 800 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning #1 - Barn-hlr & Barnolycksfall

  Vi utbildar barnvakterna i barnolycksfall och hur de utför Barn-HLR. Kursen hålls av våra certifierade instruktörer. Du kan även ställa sjukvårdsrelaterade frågor till vår instruktör Christine.

  Utbildning #2 - Nannycertifiering

  Vi certifierar våra barnvakter med vår Nannycertifiering.  Nannycertifieringen är utvecklad tillsammans med en leg. psykolog/leg. psykoterapeut och avslutas med ett prov för våra anställda.

  Bakgrundskontroll & rekrytering

  Vi är noga med att bakgrundskontrollera våra barnvakter. Alla våra barnvakter behöver ha tidigare erfarenheter av barn, vi kontrollerar att deras angivna erfarenhet stämmer och gör andra kontroller. Här kan du läsa hur vår process går till och vilka kontroller vi gör.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utskrift

  Referenser

  Vi lyssnar mycket på våra kunder. Uppföljningar är viktiga för oss. Vi skulle kunna berätta massor om varför ni ska ge just oss förtroendet att hjälpa er med barnpassningen fast vi låter istället våra kunder berätta om sina upplevelser. Här kan du läsa några kommentarer från våra kunder, vad de tycker om Nannynu! och sin barnvakt.

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier