Veckans stjärnbarnvakt hos Nannynu! – Julia från Upplands Väsby | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt hos Nannynu! – Julia från Upplands Väsby

Publicerat | oktober 11, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt hos Nannynu! – Julia från Upplands Väsby

Denna vecka är Julia från Upplands Väsby veckans stjärna. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan juni 2017. Idag jobbar Julia åt en familj i Täby. ”Julia fungerar mycket bra som barnvakt. Barnen är så nöjda med henne.” berättar familjen. Vi på Nannynu! tycker att Julia gör ett toppenjobb med barnen hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt.

Julia är 17 år och bor i Upplands Väsby. Vid sidan av Nannynu! så studerar hon sista andra året på barn och fritidsprogrammet. Hon jobbar även extra på Sibylla. På sin fritid umgås hon gärna med vänner och familj. Läs intervjun med Julia nedan.

Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

Det är kul att passa barn för att barn är så härliga. Dom är kreativa och dom har mycket energi, precis som jag har. När man har jobbat med en familj länge så får man en koppling med barnen och man ser inte längre jobbet som ett jobb, utan mer att man är med sina kompisar efter skolan.

Vad tycker du om att jobba för Nannynu?

Är ganska ny här på Nannynu! men det bästa med att jobba mer er är att personalen är så härlig. Personalen är otroligt snälla och det uppskattar jag.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Barnen som jag passar tycker om att vara med när jag lagar mat, dom tycker också om att pyssla och hoppa studsmatta eller spela basket. Det är oftast full rulle med dom och det är kul.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?

När du jobbar så ska du vara med barnen och leka och pyssla med dom osv. Sitter du med telefonen eller liknande när du jobbar så kommer barnen inte tycka det är kul och dom kommer tröttna. Ha full fokus på barnen när du jobbar.

Hur hörde du talas om Nannynu?

Såg affischer på skolan och i centrum och tänkte att det var ett jobb som passar mig.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Julia om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

Dom barnen jag passar har egen hemnyckel så jag går direkt hem till dom då dom oftast redan är hemma. Sedan brukar vi spela spel eller hoppa studsmatta ett tag innan jag börjar med maten. Dom brukar vara med mig och hjälpa till men om dom inte vill det så får dom kolla på TV så länge. Vi brukar sitta och äta ganska länge för vi sitter alltid och pratar och barnen berättar massa saker som dom gjort under dagen. Vi brukar sitta och prata tills föräldrarna kommer hem. Efter det säger jag hejdå och åker hem.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier