Anställ er privata barnvakt genom Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Anställ er privata barnvakt genom Nannynu!

Publicerat | oktober 11, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Anställ er privata barnvakt genom Nannynu!

Ge er privata barnvakt anställning, försäkringar och utbildning genom Nannynu!

Vi anställer er barnvakt och betalar ut barnvaktens lön medan ni fortsätter precis som vanligt med den barnvakt ni har idag. Vi står för arbetsgivaravgifter liksom moms.

Kostnad och priser för att anställa sin egen barnvakt

Ni får 20 % rabatt på våra ordinarie priser, se nedan. Priset skiljer sig beroende på vilken kandidatgrupp barnvakten hör till. Ni får som kund en faktura varje månad på de totala antalet timmar som er barnvakt jobbat den föregående månaden. Vi kan även justera ert pris till lägre eller högre beroende på vilken lön er barnvakt har. Se längre ned.

Alla priser är per timme efter RUT-avdrag och inklusive moms.

Barnvakt

Vardagar
06:00-20:00

Vardagar 20:00-06:00  & helger

 Storhelger**

Kategori A: Studerar på gymnasiet

176kr

185kr

195kr

Kategori B: Har gått ut gymnasiet

190kr

199kr

209kr

Kategori C: Har minst 15 års erfarenhet

206kr

215kr

225kr

Vad vi erbjuder er och barnvakten

Vi har försäkringar som täcker tiden då barnvakten arbetar. Om ni önskar så utbildar vi barnvakten i en nannycertifieringskurs som handlar om kommunikation med barn och barn utveckling. Vi erbjuder också en bakgrundskontroll av barnvakten. Alla barnvakter kontrolleras mot belastningsutdrag. Bor er barnvakt i Stockholms län, Uppsala län, Skåne län eller i Storgöteborg så ingår även en certifierad HLR-kurs inriktad mot barn. I övriga län erbjuder vi en distansutbildning online med kompletterande samtalsstund med certifierad personal. De som går distansutbildningen blir inte godkända enligt HLR-rådets regler. Både ni som kund och er barnvakt får en och samma kontaktperson att vända sig till och som gör kontinuerliga uppföljningar för att höra att allt går som det går. I största möjliga mån (i Stockholms län, Storgöteborg, Skåne län och Uppsala län) försöker vi erbjuda vikarie ifall er barnvakt inte har möjlighet att arbeta vid ett tillfälle.

Rutavdrag

Rutavdrag kan alla privatpersoner som betalar skatt i Sverige utnyttja. Rutavdraget är upp till 25 000 kr/år per person. Är ni två vuxna i hushållet kan ni nyttja 50 000 kr/år. För mer information hänvisar vi till Skatteverket.

Lön

Lönen för er egen barnvakt får ni egentligen bestämma själva tillsammans med barnvakten. Ifall ni vill att er barnvakt ska ha en annan lön än Nannynu!s löner går detta att ordna. Då justerar vi även ert timpris efter vad lönen ligger på. För Nannynu!s egna barnvakter har vi följande löneupplägg.

Barnvakt Ingångslön brutto per timme Lön efter 2 månader* brutto per timme
Studerar på gymnasiet 102,56 kr inkl. semesterersättning 112,55 kr inkl. semesterersättning
Har gått ut gymnasiet samt visat slutbetyg 117,56 kr inkl. semesterersättning 127,57 kr inkl. semesterersättning
Har gedigen erfarenhet** av barnpassning 132,55 kr inkl. semesterersättning 142,55 kr inkl. semesterersättning

 

*Lön justeras efter barnvakt har deltagit med godkänt resultat på Nannycertifieringskurs och hjärt & lungräddningskurs samt fått en godkänd utvärdering från familjen.

**Med gedigen erfarenhet menas motsvarande 15 år erfarenhet av arbete med barn eller egna barn.

OB-tillägg utgår vardagar kl. 20:00-06:00 samt helger med 10 kr extra per timme inkl.semesterersättning

Ansök om att anställa er egna barnvakt

Ansök genom att maila hit alternativt ring 010-160 02 00. Har du frågor om hur det fungerar att anställa er egna barnvakt så ta gärna kontakt med oss genom samma kontaktuppgifter.

Anställa privat barnvakt

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Elsa är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Elsa gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier