Veckans stjärnbarnvakt hos Nannynu! – Elin från Limhamn, Malmö | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt hos Nannynu! – Elin från Limhamn, Malmö

Publicerat | september 29, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt hos Nannynu! – Elin från Limhamn, Malmö

Denna vecka är Elin från Limhamn i Malmö veckans stjärna. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan maj 2017. Idag jobbar Elin åt två olika familjer där den ena bor i centrala Malmö och den andra i Svedala. ”Vi är väldigt glada att Elin kommer och hjälper oss.” berättar en av familjerna. Vi på Nannynu! tycker att Elin gör ett toppenjobb med barnen hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt.

Elin är 17 år och bor i Limhamn, Malmö. Vid sidan av Nannynu! så studerar hon sista året på gymnasiet. På sin fritid spenderar hon gärna tid med sina vänner. Läs intervjun med Elin nedan.

Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

Jag tycker det är kul att passa barn för att se hur de utvecklas. Barnen är sig själva och säger och gör precis vad de vill. Man får ut väldigt mycket av att jobba som barnvakt och jag har och kommer lära mig mycket om mig själv.

Vad tycker du om att jobba för Nannynu?

Det är en stor trygghet i att jobba hos Nannynu. Har jag några frågor eller om det uppstår ett problem hör jag bara av mig och får alltid snabbt svar.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Djur är ett väldigt stort intresse, allt från hundar till myror. Men pyssel och att vara på lekplatsen är också en stor favorit.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?

Var aktiv och hitta på saker sitt inte bara hemma och kolla på tv. Är det dåligt väder så ta på er regnkläder och plaska i vattenpölarna för det kommer göra jobbet så mycket roligare och barnen kommer ha mycket roligare. Väldigt viktigt är också att verkligen lyssna på vad barnen har att säga så de inte känner sig bortglömda eller ensamma.

Hur hörde du talas om Nannynu?

Jag googlade runt och eftersom att jag är väldigt intresserad av barn väckte Nannynu mitt intresse och jag skickade iväg en intresseanmälan.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Elin om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

Nu har jag inte riktigt kommit igång på allvar hos familjen i centrala Malmö än, men som det ser ut nu och så som det kommer gå till så kommer jag först att hämta flickan i skolan. Hennes skola ligger i Limhamn och sedan åker vi buss till centrala Malmö och eftersom att hon gillar att cykla så cyklar vi en runda eller så har jag tagit med min hund och då går vi till ett stort fält som heter Ribersborgsfältet som ligger i Malmö och rasta min hund för flickan älskar djur. Sen går vi hem och lagar mat som vi sedan äter. Efter maten om hon har någon läxa så hjälper jag henne med den samtidigt som jag kanske pluggar något litet om jag har något. Sen kanske vi kollar på tv i en halvtimme eller så spelar vi spel från tills hennes mamma kommer hem igen och jag åker hem.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier