Veckans stjärnbarnvakt hos Nannynu! – Charlotte från Lilla Essingen | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt hos Nannynu! – Charlotte från Lilla Essingen

Publicerat | augusti 21, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt hos Nannynu! – Charlotte från Lilla Essingen

Denna vecka är Charlotte från Essingen veckans stjärna. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan september 2016. Idag jobbar Charlotte åt en familj på Södermalm. Allt är superbra! Charlotte är toppen.” berättar familjen. Vi på Nannynu! tycker att Charlotte gör ett toppenjobb med barnen hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt.

Charlotte är 17 år och bor på Lilla Essingen. Vid sidan av hennes barnvaktsjobb studerar hon sista året på gymnasiet. Hon tränar mycket och umgås gärna med nära och kära. Läs intervjun med Charlotte nedan.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?

Barn är det härligaste som finns! Glada, kreativa och inga gränser på ett underbart sätt.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?

För att jag får möjligheten att kunna göra det jag gillar. Att vara med barn.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

De tycker om att bada, leka, pyssla, gymnastik och klättra.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?

Att alltid vara den bästa versionen av dig själv och ge mycket kärlek till barnen.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Charlotte om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

Jag hämtar flickorna på dagis och skola. Är det fint väder ute brukar vi gå förbi en park leka lite. Efter det brukar vi gå hem hand i hand och sjunga lite ramsor, jag brukar fråga vad de har gjort under dagen och fråga de vad de är sugna på göra när de kommer hem. När vi har kommit hem gör jag i ordning lite mat, vi dukar och sitter vid matbordet tillsammans. Är tjejerna trötta brukar vi sitta i soffan och läsa lite böcker. Annars brukar vi leka, pyssla, bygga med lego m.m. Sedan börjar kvällen närma sig och föräldrarna kommer hem.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier