Veckans stjärnbarnvakt – Alexandra från Danderyd | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Alexandra från Danderyd

Publicerat | juli 3, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Alexandra från Danderyd

Denna vecka är Alexandra från Danderyd veckans stjärna. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan februari 2017. Idag jobbar Alexandra åt en familj i Täby. Vi är jättenöjda och glada att vi har lärt känna Alexandra. Det känns som att hon har blivit ett naturligt inslag i vår familj och vår dotter ser alltid fram emot när det är Alexandra som hämtar.” berättar familjen. Vi på Nannynu! tycker att Alexandra gör ett superjobb med barnet hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt.

Alexandra är 18 år och bor i Danderyd. Vid sidan av hennes barnvaktsjobb studerar hon samhälle-beteende på Täby Enskilda gymnasium. När hon inte arbetar på Nannynu! eller studerar så är hon värdinna på Lounge no18 och spenderar mycket tid med sin häst. Annars är hon gärna med sin pojkvän eller med sina vänner. Läs intervjun med Alexandra nedan.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?

Jag har alltid tyckt att barn är så himla roliga! Fyllda av kreativitet och energi som verkligen gör vardagen roligare. Dem tar fram den mest ödmjuka och barnsliga sida hos mig, vilket är så kul för en snart vuxen tjej som lever med mycket stress kring skolan osv.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?

Jag gillar att jobba på Nannynu! för att det är väldigt organiserat och välgjort. Mycket kommunikation och många utvärderingar vilket gör mig som barnvakt säker i mig själv och att familjen är nöjd. Jag kan alltid ringa Elina kring funderingar och frågor vilket är ett jättebra stöd! Riktigt seriöst företag som jag är glad jag jobbar för.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Mitt barnvaktsbarn älskar att leka i lekparken och gunga så högt som möjligt! Hon älskar att pyssla, allt ifrån att leka med deg till att måla samt pärla. Vi leker ofta med hästar och dansar mycket till alla sorters musik, mest Frost! Och när vädret tillåter så badar hon i poolen och äter glass:)

Ditt bästa tips till andra barnvakter?

Att ta fram den barnsliga sidan och leka med barnen mer än att ”vakta” över dem. Jag har ofta riktigt roligt med henne för att jag släpper det ”vuxna” i mig och jag tror även att hon uppskattar det.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Alexandra om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

Jag hämtar henne ifrån dagis 15.30 och då har jag ofta med mig en liten fika bestående av saft och ett litet kex. Vi går till lekparken och leker. Efter en sisådär timme brukar vi röra oss hem och hitta på vad hon är sugen på! Det skiftar varje gång med vad hon vill leka. Hon gillar väldigt mycket att pyssla och när jag jagar henne :) Kring 17.30 lagar jag middag till henne och sen kommer hennes föräldrar runt 18!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier