Veckans stjärnbarnvakt – Mahpuba från Solna | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Mahpuba från Solna

Publicerat | juni 22, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Mahpuba från Solna

Denna vecka är Mahpuba från Solna veckans stjärna. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan november 2016. Idag jobbar Mahpuba åt två familjer, en på Kungsholmen och en i Solna. Mahpuba är ansvarfull, proaktiv och en kommunikativ tjej. Hon tar ansvar och kommer i tid.” berättar en av  familjerna. Vi på Nannynu! tycker att Mahpuba gör ett superjobb med barnen och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt.

Mahpuba är 17 år och bor i Solna. Vid sidan av hennes barnvaktsjobb har hon precis pluggat klart andra året på gymnasiet där hon läser samhälle. Hon har ven ett extrajobb på Burger king. Läs intervjun med Mahpuba nedan.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?

Jag anser vidare att det är väldigt givande och roligt att arbeta med barn. Jag lär mig så mycket kloka saker av barnen, för man blir aldrig färdiglärd. Barn är underbara att umgås med. Dom är så otrolig kreativa och kommer på så roliga saker som man själv hade missat och som barnvakt får man chansen att återkoppla och återuppleva barndomen med barnen.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?

Jag är supernöjd av att jobba som barnvakt hos Nannynu, för de är väldigt säkra och toppen företag. Tack vare dem har jag lärt mig massor med nytt och även fått så härliga familjen som jag jobbar hos, vilket jag är också glad över.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Barnen älskar att spela dans-stop. Jag laddar ner deras favorit låtar och varje gång vi ses så kör vi dans-stop. Det finns mycket annat också som barnen tycker om att göra, så som rollspel, baka, läsa, måla och pyssla mycket.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?

Var säker på dig själv då barnen också känner sig säkra vid dig. Hitta på spel eller kör enkla experiment som barnen blir intresserade av. Glöm inte låta också barnen bestämma vad ni ska göra och gärna planera i förväg med dem till nästa gång när ni ska ses.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Mahpuba om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

Eftersom jag har två familjer så ser också mina arbetsdagar lite olika ut. Min ena familj behöver inte hämtning, utan jag kommer hem till dem och vi leker med barnen en stund, de brukar också äta mellis emellan. Vi brukar också baka eller pyssla med något vilket barnen tycker om att göra. Den andra familjen däremot behöver hjälp med hämtningen, då ungefär vid 15 tiden jag hämtar äldsta barnen från förskolan och sedan vi promenerar till förskolan där yngre barnen går. Senare vi besöker en lekplats och kör lekar där, det kan hända så också att vi tar fika ute om det är fint väder. Efter all lek och promenad jag lämnar barnen hem till föräldrar där vi hälsar hej då till varandra och jag tackar mig för dagen.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier