Veckans stjärnbarnvakt - Emmy från Gröndal | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Emmy från Gröndal

Publicerat | maj 22, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Emmy från Gröndal

Denna vecka är Emmy från Gröndal veckans stjärna. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan oktober 2015. Idag jobbar Emmy åt två familjer boende i Gubbängen och på Gärdet i Stockholm. ”Vi känner oss helt trygga med att Emmy är med barnen. Emmy och barnen gör roliga saker varje gång de ses, och tar kul initiativ. Barnen är så nöjda!”, berättar en av familjerna. Vi på Nannynu! tycker att Emmy gör ett exemplariskt jobb och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt.

Emmy är 19 år och bor i Gröndal. Vid sidan av hennes barnvaktsjobb studerar hon sista sista året på gymnasiet där hon läser samhälle. I övrigt umgås hon gärna med sina vänner. Läs intervjun med Emmy nedan.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?

Jag tycker det är kul att jobba som barnvakt eftersom att barn förmedlar en sådan positiv energi som man själv blir smittad av vilket resulterar i att varje barnvaktspass alltid blir roligt och energifyllt. Jag tycker också om interaktionen med barnen, det är härligt att få höra åsikter från deras perspektiv, man lär sig mycket mer av barn än vad man tror.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?

Nannynu! är ett väldigt seriöst företag som verkligen bryr sig om sina anställda och har en bra kontakt med oss barnvakter. Ända sedan jag blev anställd på Nannynu! tills nu har jag alltid känt mig trygg och har alltid haft en bra kontakt med dem som jobbar på kontoret, man vet precis vem man ska vända sig till om det dyker upp frågor och funderingar.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Barnen jag barnvaktar gillar allt möjligt men mestadels att pyssla, leka ”inte nudda golv” och framförallt att leka kurragömma, vilket barnen älskar! Vi brukar också ha disco med Marcus och Martinus på.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att låta barnen få vara delaktiga i vad ni ska göra för aktiviteter då jag tror att det är väldigt viktigt för att barnet ska kunna känna sig sett och hört samt att du som barnvakt låter dig själv vara med och leka, ta fram den energifulla och kreativa sidan och var med och lek även fast du ibland är trött.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Emmy om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

Jag hämtar barnen runt 15.00 och beroende på vädret brukar vi stanna och leka i parken på vägen hem, sedan kommer vi hem och då står oftast pyssel på schemat, där allt från att måla, rita, bygga robotar av kartonger, lägga pärlplattor finns med. Efter det brukar jag börja med maten medan barnen fortsätter pyssla eller leka med andra saker. Efter maten blir det oftast kurragömma som barnen älskar eller ”inte nudda golv” med en hinderbana som har olika stationer, detta gör vi till runt 18-19 då föräldrarna kommer hem.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier