Nannynu! och rutavdraget på tapeten efter uppköp av konkurrent | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nannynu! och rutavdraget på tapeten efter uppköp av konkurrent

Publicerat | maj 18, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! och rutavdraget på tapeten efter uppköp av konkurrent

Sedan Nannynu!s ägare Jeanette Holm köpt upp närmaste konkurrenten Nannyakuten för två veckor sedan har branschen och rutavdraget kommer upp på tapeten igen. Både Svenskt Näringsliv och Dagens industri skriver artiklar om detta nu i maj. Det är drygt ett år kvar till valet och än är framtiden för rutavdraget inte helt klart. Allt tyder på att det blir kvar men hur utformningen kommer att se ut är ovisst.

Från Svenskt näringsliv 2017-05-17, läs hela artikeln här.

Jeanette Holm vill att regeringspolitikerna får upp ögonen för de oönskade effekterna som har uppkommit när avdragen försämrades. Men hon hyser dessvärre inga större förhoppningar på att det ska bli en förbättring. När socialdemokraterna flaggade för begränsningar av visstidsanställningar på sin kongress visade de att de snarare väljer motsatt väg.

– Det är svårt att förstå hur politikerna resonerar. Vår bransch har erbjudit tusentals unga människor ett arbete och många av dem har därmed fått får sin första viktiga kontakt med arbetsmarknaden här. Dessutom har många långtidssjukskrivna här hittat en väg tillbaka till arbetslivet.

– Sist men inte minst har ett arbete i vår bransch varit en viktig del i integrationen av många nyanlända som genom att jobba hos oss lyckats skapa sig en första egen försörjning. Det är positiva sysselsättningsmöjligheter och vägar till arbete som nu ödeläggs, avslutar Jeanette Holm.”

Från Dagens industri 2017-05-08, läs hela artikeln här.

EFTERFRÅGAN FINNS. Förändringar i rutavdraget har gjort det svårt för barnpassningsbolagen att växa, trots att kunderna blir fler.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier