Veckans stjärnbarnvakt - Demi från Åkersberga | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Demi från Åkersberga

Publicerat | maj 16, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Demi från Åkersberga

Denna vecka är Demi från Åkersberga veckans stjärna. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan december 2016. Idag jobbar Demi åt en familj som bor i Täby. ”Barnen älskar att leka med Demi och vill inte att hon ska gå hem”, berättar familjen som är fortsatt mycket nöjd med henne. Vi på Nannynu! tycker att Demi gör ett exemplariskt jobb och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt.

Demi är 18 år och bor i Åkersberga. Hon studerar just nu sitt andra år på Österåkers gymnasium där hon läser naturvetenskap. Vid sidan av hennes studier och jobb på Nannynu! så spelar hon handboll i Åkersberga HK sen elva år tillbaka. Annars är hon gärna med sina vänner eller tränar.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?

Det som gör att jag tycker om att vara barnvakt så mycket är att barn är så fantasifulla. Jag tycker barn är spännande och dom är alltid så glada. Jag har alltid tyckt om barn i alla åldrar och att få vara barnvakt kan nog vara ett av dom roligaste jobben man kan få ha.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Alla barnen är olika och har olika intressen. De kan vara allt från att leka med lego till att baka.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?

Mitt bästa tips är nog att vara nytänkande. Försöka hitta på roliga saker som alla kan vara med på och även komma på nya roliga lekar.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Demi om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

Jag börjar med att hämta den äldsta tjejen på förskolan och därefter promenerar vi till förskolan där killarna går. När dom är redo att gå promenerar vi hem. Hela hämtningsprocessen tar ca 40-50 minuter. När vi kommer hem vill dom oftast ha lite mellis innan middagen, så då fixar vi någon macka eller yoghurt exempelvis. Vi äter lite och sen brukar killarna vilja leka lite med lego och äldsta tjejen föredrar då att måla. Men om vädret tillåter så föredrar alla att vara ute och då är studsmattan en favorit. När klockan är ca 17.00 brukar vi gå in och laga mat och äta. Efter maten brukar vi gå ut igen eller om dom hellre vill stanna inne och leka kurragömma som även det är en stor favorit. Runt 18.30 brukar föräldrarna komma hem och då säger jag hej då och tackar för mig.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier