Nannynu! söker konsultchef | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nannynu! söker konsultchef

Publicerat | maj 2, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! söker konsultchef

Nannynu! söker en konsultchef

Nu söker vi dig som kan hålla många bollar i luften, det vill säga inte glömmer bort att ringa kunder, skicka information etc. Du som är ansvarstagande och kan be om ursäkt ifall något går fel på ett sätt som känns genuint och ärligt. Du som är energisk och trevlig mot kunderna men samtidigt inger ett stort förtroende. Du är bra på att sätta rätt förväntningar och är ständigt tillmötesgående och serviceinriktad. Du som sprider energi på kontoret och respekterar dina medarbetare. Du som tar initiativ, fattar beslut, kommer med idéer och tar ansvar för det du har på ditt bord. Du som har förståelse för hur det är att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag och är bekväm med att det är snabba vändningar och att saker förändras hela tiden. Tidigare erfarenheter av liknande arbete är naturligtvis ett plus men inget krav då vi kollar mer på dina personliga egenskaper och värderingar.

Dina arbetsuppgifter

Vi behöver hitta de bästa inom olika områden och undrar därför… Vill du vara med på en fantastisk resa med ett bolag som är ledande i sin bransch och där syftet är att utveckla och berika människor? Vill du ha ett arbete där du får utvecklas, pushas, vara delaktig och engagerad? Tycker du att det är viktigt att leverera hög kvalité och vill ha ett arbete där du gör skillnad? Är ett entreprenörsaktigt företagsklimat något som tilltalar dig? Om du svarat ja på dessa frågor passar du in hos oss. Vi tar gärna in nyexaminerade, hungriga personer som vill komma ut i livets skola. Så länge dina värderingar stämmer överens med våra och hjärtat är på rätt ställe finns det ingenting som vi inte kan lära dig. Ditt övergripande ansvar som konsultchef är att ta hand om och matcha familjer med rätt barnvakt utifrån önskemål samt ansvara för att de är nöjda och trivs som kund hos Nannynu!. Du är också ansvarig för alla barnvakter som är matchade med dina kunder och skall se till att de levererar barnpassning i världsklass och trivs med sina jobb. Du kommer med andra ord att jobba mycket med människor så det är något du bör brinna för och inte vara rädd att ta diskussioner om det behövs.

Vi erbjuder dig:

 • Ett roligt och självständigt arbete med stor frihet under ansvar.
 • Ett vikariat till och med februari 2018 med stor möjlighet till förlängning.
 • Fast lön.
 • Förmåner som t ex mobil, sportbidrag etc.

Plats:

Östermalm, Stockholm

ANSÖK

Skicka in din ansökan till therese.kungberg@nanny.nu och skriv Konsultchef i ämnesraden

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier