Veckans stjärnbarnvakt - Khadidja från Skärholmen | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Khadidja från Skärholmen

Publicerat | april 26, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Khadidja från Skärholmen

Veckans stjärnbarnvakt - Khadidja från Skärholmen

Denna vecka är Khadidja från Skärholmen i Stockholm veckans stjärna. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan augusti 2016. Idag jobbar Khadidja åt en familj som bor i Gamla stan. Familjen berättar: ”Vi är bara nöjda med Khadidja. Hon är glad och trevlig, hon hittar på en massa lekar med barnen som trivs i hennes sällskap: kommunikationen flyter på utan några som helst problem. Vi är mycket nöjda.”. Vi på Nannynu! tycker att Khadidja gör ett exemplariskt jobb och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt.

Khadidja som är 18 år studerar just nu sitt sista år på gymnasiet där hon läser barn & fritid inriktning pedagogik. Läs intervjun med Khadidja nedan.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?

Eftersom att jag tjänar pengar på ett rolig sätt, genom att hitta på massa aktiviteter med kreativa barn! Tycker även om att lära ut. Genom att vara barnvakt kan man lära barnen nya saker som de kanske inte har lärt sig i skolan än och även utveckla barnen på ett roligt sätt. Barn är aldrig rädda för att säga/göra fel och är fulla av energi, vilket gläder mig varje gång!

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Barnen tycker om att spela sällskapsspel, musik, promenera, bygga, pyssla, laga mat och speciellt fredagsmys!

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Khadidja om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

När jag hämtar barnen så brukar jag fråga vad de vill hitta på och oftast så vill de äta min ”speciella gröt” som de kallar den. Det är havregrynsgröt med honung, yoghurt/fil och bär. Efter det så kör vi oftast olika sällskapsspel eller spelar musik. Barnen får gärna ta med kompisar också och då brukar vi leka samarbetslekar.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier