Veckans stjärnbarnvakt - Adelina från Huddinge | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Adelina från Huddinge

Publicerat | april 20, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Adelina från Huddinge

Denna vecka är Adelina från Huddinge veckans stjärna. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan januari 2016. Idag jobbar Adelina åt en familj som bor i Liljeholmen. ”Vi är jättenöjda och våra barn tycker Adelina är super!”, berättar familjen som är fortsatt mycket nöjd med henne. Vi på Nannynu! tycker att Adelina gör ett exemplariskt jobb och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt.

Adelina är 18 år och bor i Huddinge. Hon studerar just nu sitt sista år på gymnasiet där hon läser stylistlinjen. Vid sidan av hennes studier och jobb på Nannynu! så är hon också nagelterapeut och make up artist. Läs intervjun med Adelina nedan.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?

Främst för att jag älskar barn men också för att man får se en utveckling hos barnen man tar hand om! Barnen ger ett slags tillit till dig och jag älskar att se hur glada de blir när man kommer och hämtar dom på tex förskolan!

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?

Nannynu! tar hand om sina barnvakter! De har ständig kontakt och man kan alltid höra av sig till sin kontaktperson om de är något.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Alla barnen är olika o har olika intressen. De kan vara allt från att leka med lego till att baka.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?

Vara sig själv med barnen.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Adelina om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

Hämtar barnen vid 15 tiden. Antingen går vi ut direkt helt beroende på vädret. Ute någon timme och sedan när vi kommer hem så leker vi lite och äter middag. Sedan leker vi lite till tills föräldrarna kommer hem! Varje dag är olik den andra. Man kan inte riktigt planera dagen i förväg utan allt beror på vädret, barnens humör och vad barnen har lust att göra!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier