Veckans stjärnbarnvakt - Isabelle från Vällingby | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Isabelle från Vällingby

Publicerat | april 10, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Isabelle från Vällingby

Veckans stjärnbarnvakt - Isabelle från Vällingby

Denna vecka är Isabelle från Vällingby veckans stjärna. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan september 2016. Idag jobbar Isabelle åt en familj som bor i Bromma. ”Hon är en toppentjej som känns väldigt mogen och ansvarsfull med hänsyn till att hon bara är 17 år. Så här långt känns allt väldigt bra och barnen tycker väldigt mycket om henne.”, berättar familjen som är fortsatt mycket nöjd med henne. Vi på Nannynu! tycker att Isabelle gör ett exemplariskt jobb och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt.

Isabelle är 17 år och bor i Vällingby. Hon studerar just nu sitt andra år på gymnasiet där hon läser ekonomi-juridik. Vid sidan av hennes studier och jobb på Nannynu! så spenderar hon gärna sin tid med vänner. Läs intervjun med Isabelle nedan.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?

Jag tycker att det är kul jobba som barnvakt för att barn är så otroligt fantasifulla och de sätter igång ens egna kreativitet tack vare energin de utstrålar. Jag tycker att man kan lära sig mycket av dem trots att de är yngre.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?

Jag tycker att det är kul att jobba på Nannynu! för att varje arbetspass är unikt, jag och barnen bestämmer själva hur vi vill spendera tiden tillsammans. Jag har även flexibla arbetstider vilket uppskattas som heltidsstudent och tack vare min kontaktperson känns det även tryggt att veta att jag alltid har någon att vända mig till.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Barnen jag passar älskar att leka i parken och vi passerar alltid parken på väg hem från förskolan. Väl hemma tycker de mycket om att läsa och pyssla en del, kurra gömma och kull är även en stor favorit hos barnen.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?

Mitt bästa tips är att alltid lyssna på vad barnen har att säga och låta de vara delaktiga i beslut. De kan mer än vad man tror. Barn sprudlar oftast av tankar och nya idéer.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Isabelle om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

En vanlig arbetsdag hämtar jag barnen på förskolan. På vägen hem går vi förbi parken och leker lite med andra barn om vädret lockar. Annars går vi hem, äter mellanmål och leker eller läser lite fram till middagsdags då jag lagar maten familjen har förberett. Kl 19:00 kommer barnens föräldrar hem och jag checkar av med dom hur dagen har varit och därefter säger jag hejdå till barnen.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier