Veckans stjärnbarnvakt - Stina från Bromma | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Stina från Bromma

Publicerat | april 3, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Stina från Bromma

Veckans stjärnbarnvakt - Stina från Bromma

Denna vecka är Stina från Bromma veckans stjärna. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan september 2015. Idag jobbar Stina åt en familj som bor på Kungsholmen. ”Stina är fantastisk.”, berättar familjen. Vi på Nannynu! tycker att Stina gör ett exemplariskt jobb och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt.

Stina är 25 år och bor i Bromma. Vid sidan av hennes barnvaktsjobb studerar hon till ämneslärare på Stockholms universitet och jobbar extra på ett kontor. Läs intervjun med Stina nedan.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?

Det är ett varierande jobb och det är roligt att hänga med barn och lyssna på deras tankar och idéer om världen.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?

Det är bra med Nannynu! för de hjälper en att komma igång, ger idéer om aktiviteter att göra med barnen samt finns som stöd om man behöver hjälp med något.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Barnen jag passar gillar väldigt många saker, men dansstopp går alltid hem.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?

Att lyssna på vad barnen vill göra och var med och lek med barnen. Om det är okej för föräldrarna så gör något annorlunda någon gång du passar barnen. Vi har till exempel varit på bio två gånger och det är mycket uppskattat.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Stina om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

Jag hämtar på skolan och sedan går vi hem med diverse stopp på vägen. Vi kan stanna för att gå balansgång, leka något eller bara titta på ett konstigt träd. När vi kommer hem är alla oftast hungriga och trötta så då börjar jag laga mat medan barnen leker själva. När vi sedan äter middag diskuterar vi skoldagen eller andra saker som kommer upp. Efter middagen vissa dagar så övar jag och det äldsta barnet på fiol, annars brukar vi leka efter middagen. Då gör vi lite olika saker till exempel dansstopp, en robotlek de kommit på eller så tar vi det lite lugnare med pyssel eller läsning. Sen vid 19-19.30 kommer föräldrarna hem och då berättar jag vad vi gjort under dagen och om skolan skickat med något meddelande hem.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier