Veckans stjärnbarnvakt - Emma från Nacka | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Emma från Nacka

Publicerat | mars 14, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Emma från Nacka

Veckans stjärnbarnvakt - Emma från Nacka

Denna vecka är Emma från Nacka veckans stjärna. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan oktober 2016. Idag jobbar Emma åt en familj som bor i Saltsjö-BOO. ”Emma är fantastisk! Vi är mycket nöjda!”, berättar familjen som är fortsatt mycket nöjd med henne. Vi på Nannynu! tycker att Emma gör ett exemplariskt jobb och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt.

Emma är 19 år och bor i Nacka. Hon studerar just nu på folkhögskola. Vid sidan av hennes studier och jobb på Nannynu! så är hon även cheerleadingtränare och jobbar extra som servitör. Under sommarmånaderna arbetar hon även på ett seglarläger för barn. Läs intervjun med Emma nedan.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?

De har så mycket galna idéer, tankar och åsikter som inspirerar en. Blir även väldigt glad av att jobba med barn för de ger så mycket energi. Även fast de ibland även tar ens energi är det alltid med ett leende på läpparna som man lämnar dem.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?

Det är underbart att få jobba här för varje pass ser annorlunda ut och man väljer även själv vad man vill göra med barnen. Det är utmanande men man lär sig ta ansvar och hur man ska hantera barn så de är glada och nöjda. Själv får man också ut mycket kärlek och en möjlighet att få vara med i deras uppväxt samt lära dem det man kan.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Vi brukar laga mat tillsammans, vara utomhus och leka, spela fotboll, vara inne och mysa, spela spel eller läsa sagor.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?

Att alltid ha ögonen öppna så att inte olyckan är framme, man ska alltid ta det säkra före det osäkra. Ibland kan det vara svårt att avgöra vad ett barn klarar av eller inte och då ska man vara beredd att hjälpa till om det behövs, men ändå låta barnet prova själv först. Det är så de lär sig bäst.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Emma om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

Jag hämtar upp den yngsta på dagis så kör vi hem till huset där bröderna snart kommer hem efter sin skola. Sen hittar vi på nåt kul, kanske spelar fotboll ute eller läser saga inomhus. Vi lagar sedan mat tillsammans och äter middag. Ibland skjutsar jag en av dem till fotbollsträningen eller så bara myser vi hemma.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier