Praktikplats för marknadsförare finnes. | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Praktikplats för marknadsförare finnes

Publicerat | februari 17, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Praktikplats för marknadsförare finnes

Vill du hjälpa Nannynu! att växa under våren? Vi söker en praktikant till marknad och kommunikation.

Område: Kommunikation, PR och marknad.
Plats: Främst i Stockholm men med viss möjlighet att ha säte i Gävle/Uppsala vissa dagar i veckan.
Omfattning: Heltid, deltid eller enligt överenskommelse.
Datum: Omgående eller enligt överenskommelse. Viss möjlighet till förlängning och anställning.
Tidsperiod: Mars/April fram till maj/juni eller enligt överenskommelse.
Lön: Oavlönad praktikplats.

Om praktiken

Är du en driven person som gillar utmaningar, att få ta mycket eget ansvar och att vara kreativ? Då har du kommit rätt. Nannynu! har som mål under våren att öka antalet konverteringar/kundförfrågningar med 15% och vi behöver din hjälp. Din uppgift blir tillsammans med kommunikation- och marknadschefen att lägga upp en strategi och plan för att öka konverteringarna. Du kommer att få använda all din kreativitet, klurighet och kunskap som du fått i skolan och du kommer att få lära dig hur du kan applicera den i verkligheten. Vi på Nannynu! älskar personer med engagemang och idéer så här kan du lysa samt att du får den hjälp du behöver. Vi ser fram emot din ansökan!

Din profil / Your profile

Du studerar eller har studerat på eftergymnasial nivå inom marknadsföring, PR, medie- & kommunikationsvetenskap eller annan liknande utbildning. Vi söker dig som är är junior och är driven för att lära dig, utveckla och skapa effekt. Som person tycker du om att jobba i team, vara social på arbetsplatsen och klara av att jobba mot deadlines.

Om Nannynu! / About Nannynu!

Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 1400 anställda barnvakter som underlättar vardagen för stressade småbarnsfamiljer. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och lever efter värderingarna personligt engagemang, kvalitet och entreprenörsanda. På kontoret är det mycket energi och glädje. Här arbetar för närvarande 16 personer. Vi hoppas att du blir en del i vårt team under våren.

Din ansökan

Skicka in CV, personligt brev, vad du vill ha ut av praktiktiden och vad du kan erbjuda oss.

Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. När vi bemannat platsen avslutar vi rekryteringsprocessen.

Skicka in din ansökan till robert.ballstav@nanny.nu

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier