Veckans stjärnbarnvakt - Malin från Solna | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Malin från Solna

Publicerat | januari 31, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Malin från Solna

Veckans stjärnbarnvakt - Malin från Solna

Denna vecka är Malin från Solna veckans stjärna. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan september 2015. Idag jobbar Malin hos tre olika familjer som bor i Solna, på Kungsholmen och på Östermalm. Vi får ofta höra bra från familjerna om henne. ”Bra tjej, vi är supernöjda och vår son tycker mycket om henne!”. Vi på Nannynu! tycker att Malin gör ett exemplariskt jobb och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt.

Malin är 28 år och bor i Solna. Vid sidan av hennes barnvaktande studerar hon till naprapat på heltid och driver eget företag. Nedan kan du läsa intervjun med henne:

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?

Jag har alltid gillat barn och den glädje de ger. De kommer med så roliga funderingar och tankar.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?

Nannynu! ger dig möjlighet att jobba utifrån vad du själv har tid med och återkopplar med jämna mellanrum.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

De olika barnen gillar olika saker så det är utvecklande att hitta något som passar alla. Jag passar enbart killar så det blir mycket lego/duplo-byggande, leka med tågbana/klossar eller som att vara ute i lekparken (Humlegården) när det är väder för det.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?

Mitt bästa tips är att försöka få barnen att hitta på något att leka med som dem gillar att göra. Försöka aktivera dem så mycket som möjligt.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Malin om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

Oftast hämtar jag barnen på förskolan och så går vi hem för att göra något hemma och sen kommer föräldrarna hem och lagar mat till dem. Hos ena familjen ser jag till att barnet äter middagen som är framplockat. Sedan nattar jag barnet.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier