Nannynu! medarbetarenkät 2016 | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nannynu! medarbetarenkät 2016

Publicerat | januari 23, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! medarbetarenkät 2016

Nannynu! medarbetarenkät 2016

Under november och december 2016 genomförde Nannynu! sin stora medarbetarundersökning för fjärde året i rad. I likhet med tidigare år fick vi återigen fina resultat som vi är nöjda med. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

Nannynu! uppskattar barnvakternas engagemang i enkäten. Vi anser att återkoppling är en naturlig del för att kunna få så bra förutsättningar som möjligt att skapa trivsel i arbetet, utveckla vår utbildning och vårt bemötande. Vi har fått många fina omdömen, såväl som rekommendationer på vad som kan utvecklas. Enkäten skickades ut till 950 barnvakter och 739 deltog i undersökningen.

Vi är mycket stolta över att 97,9 % av barnvakterna som deltog skulle rekommendera vänner och bekanta att söka jobb hos Nannynu!.
Nedan följer en presentation av resultatet på frågor som våra barnvakter svarat på.

Här kan du läsa mer om vad våra kunder sa i kundundersökningen 2016

Din åldersgrupp.

Jag har en bra relation till familjen jag jobbar hos.

Jag har en bra relation till min kontaktperson på Nannynu!.

Jag skulle rekommendera vänner och bekanta att söka jobb hos Nannynu!.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier