Veckans stjärnbarnvakt - Ellinor från Järfälla | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Ellinor från Järfälla

Publicerat | januari 16, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Ellinor från Järfälla


Veckans stjärnbarnvakt - Ellinor från Järfälla

Denna vecka är Ellinor från Järfälla veckans stjärna. Hon har arbetat med Nannynu! sedan juni 2016. Ellinor har hjälpt en familj i Bromma en eftermiddag i veckan. Familjen tycker hon är en riktigt bra barnvakt. Vi på Nannynu! vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt!

Ellinor är 20 år och bor i Järfälla. Vid sidan av hennes barnvaktande arbetar hon som säljare i butik. Nedan kan du läsa intervjun med Ellinor:

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?

För att man får lära sig något nytt av barnen, man får vara rolig på ett sätt man inte alltid kan vara med vuxna och för att barn är det härligaste som finns.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?

Man får bra utbildning, det finns alltid någon man kan prata med om man har frågor och de passar ihop barnvakterna med familjer bra!

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Spela fotboll/innebandy/basket och andra sporter. Annars så är det mycket pyssel!

Ditt bästa tips till andra barnvakter?

För mig är barnen arbetsgivaren. Man ska lyssna på vad de vill göra så att man kan anpassa ens tid till roligheter! Ibland kanske de inte orkar vara med på en aktivitet och då får man acceptera det och ta det lugnt istället.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Ellinor om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

Hämtar först minsta grabben på förskolan runt 16 tiden, sedan promenerar vi tillsammans till skolan och hämtar de andra två grabbarna. Har vi tur med vädret tar ibland promenaden hem i en timme och leker längst med vägen. Vi brukar först göra en aktivitet och sedan så får de leka med vad de vill medan jag lagar mat för en gemensam måltid vid 17.30/18. Sedan om de orkar leker vi vidare eller så myser vi ned oss i soffan.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier