Veckans stjärnbarnvakt - Marina-Evelina från Hässelby | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Marina-Evelina från Hässelby

Publicerat | december 1, 2016 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Marina-Evelina från Hässelby


Veckans stjärnbarnvakt - Marina-Evelina från Hässelby

Denna vecka är Marina-Evelina från Hässelby veckans stjärna. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan maj 2016. Idag jobbar Marina-Evelina sporadiskt åt en familj i Ålsten, Bromma. Hon har tidigare jobbat hos flera familjer och har alltid varit väldigt omtyckt. Vi på Nannynu! tycker att Marina-Evelina gör ett exemplariskt jobb och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt.

Marina-Evelina är 25 år och bor i Hässelby. Vid sidan av hennes barnvaktande läser hon språk och studerar svenska för ingenjörer. När Marina-Evelina inte är barnvakt eller studerar är hon gärna i naturen, lyssnar på musik, dansar eller är med vänner. Nedan kan du läsa intervjun med Marina-Evelina:

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?

Jag älskar barn! Att passa barn är alltid väldigt spännande och roligt. När jag är hos barnen så har vi så roligt tillsammans, det känns inte som att jag jobbar. Självklart har jag tydliga ramar för det ansvar jag har för att ta hand om barnen. Samtidigt har vi stor frihet att hitta på leker och roligt pyssel.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?

Att jobba på Nannynu! är perfekt för mig. Jag får alltid bra information om allt och jag har möjligheten att välja vilken dag och tid passar bra för mig att jobba. Dessutom har jag fått värdefulla lektioner som en kurs i HLR av en lysande instruktör. Alla på Nannynu! är väldigt snälla, ansvariga och engagerade i sin jobb.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Mina barnvaktsbarn tycker om att hoppa i studsmatta, spela fotboll, pyssla, att rita och dansa. Ibland läser jag sagor till dem eller läser tillsammans. Jag brukar att fixa mat och sedan jag nattar barnen.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?

Mitt bästa tips för andra barnvakter är att vara engagerad i allt som de gör tillsammans med barn, att ha roligt och givetvis att vara försiktig. Försök också att förklara klart för barnen vad de har gjort för fel.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Marina-Evelina om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

Jag är hos mina barnvaktsbarn vid kl.16 eftermiddag. Vi brukar leka lite utomhus i trädgården om det är bra väder. Annars vi sitter inne och barnen berättar för mig vad de har läst och gjort på skolan. Vi läser, ritar, målar tillsammans och vi hittar på olika saker att leka med. Sedan, kring kl.18 fixar jag mat till barnen. Efter middag nattar jag barnen och väntar tills föräldrarna kommer hem.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier