Veckans stjärnbarnvakt - Hanna från Segeltorp | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Hanna från Segeltorp

Publicerat | november 8, 2016 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Hanna från Segeltorp


Veckans stjärnbarnvakt - Hanna från Segeltorp

Denna vecka är Hanna från Segeltorp veckans stjärna. Hon har arbetat med Nannynu! sedan april 2016. Idag jobbar Hanna flera dagar i veckan åt tre olika familjer i Älvsjö, Solna och Östermalm. Familjen skriver ”Hanna lyssnar på information kring vår son och agerar på det sätt vi önskar. Hon är pålitlig och har hitintills alltid ställt upp när vi önskar extra hjälp. Vår son är jätteförtjust i henne.” Vi på Nannynu! tycker att Hanna gör ett exemplariskt jobb och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt.

Hanna är 20 år och bor i Segeltorp. Vid sidan av hennes barnvaktande studerar hon psykologi, är gymnastiktränare och har ett eget företag som fotograf. Nedan kan du läsa intervjun med Hanna:

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?

Att passa de underbara barn jag gör ger mig massor av energi. Jag trivs jättebra hos familjerna och att underlätta deras vardag. Det känns fantastiskt att få förtroende av barnen och deras föräldrar som alltid får mig att känna mig som en del i familjen.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?

Jag trivs jättebra hos Nannynu!, jag känner mig extra trygg som barnvakt med de kurser jag fått gå via dem och det känns bra att de alltid är tillgängliga ifall jag skulle behöva hjälp med någonting.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Barnen jag passar älskar att vara utomhus, så jag brukar alltid vara utomhus med dem och till exempel ha picknick, gå promenader till olika lekparker, gå och kolla på hästar har jag även gjort med ett barn, vilket var väldigt spännande för barnet!

Ditt bästa tips till andra barnvakter?

Tänk alltid på barnets bästa men glöm inte bort att våga säga nej till situationer du inte känner dig helt säker i. Att vara en trygg och säker barnvakt är det viktigaste, inte bara för barnet och föräldrarna utan också för mig själv.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Hanna om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

Det beror lite på vilket av barnen jag passar, jag har åldrar från 11 månader till 5 år så dagarna ser lite olika ut beroende på om de börjat på förskolan eller inte. Men oftast hämtar jag på förskola, gör en rolig aktivitet på vägen hem. När vi kommer hem ger jag barnet middag och vi leker tills föräldrarna kommer hem eller tills barnet ska sova, då nattar jag även barnet. Jag återberättar alltid för föräldrarna vad förskoleläraren har sagt hur barnet har haft det på dagis och vad vi har gjort, hur barnet har ätit/druckit och hur de har mått, det uppskattas av föräldrarna!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier