Veckans stjärnbarnvakt - Pernilla från Bromma | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Pernilla från Bromma

Publicerat | oktober 17, 2016 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Pernilla från Bromma


Veckans stjärnbarnvakt, Pernilla från Bromma

Efter att veckans stjärnbarnvakt varit på paus under några månader är den nu tillbaka med buller och brak varje vecka. Denna vecka är Pernilla från Bromma veckans stjärna. Hon har arbetat med Nannynu! sedan januari 2016. Idag jobbar Pernilla regelbundet en gång i veckan med en familj på Ekerö. Familjen skriver ”vi är jättenöjda med Pernilla och tycker att hon är en alldeles fantastisk barnvakt, full av roliga idéer och mycket omtyckt av båda killarna.” Vi på Nannynu! tycker att Pernilla gör ett exemplariskt jobb och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt!

Pernilla är 18 år och bor i Bromma. Vid sidan av hennes barnvaktande går hon på gymnasiet med Sam-Media inriktning, är gärna ute och springer, lagar mat och spelar piano. Nedan kan du läsa intervjun med Pernilla:

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?

Det bästa med att vara barnvakt är att hitta på roliga saker tillsammans med barnen, allt ifrån små utflykter till middagar. Jag lär mig så mycket kloka saker av dem, för man blir aldrig färdiglärd. Vi har lätt till skratt och jag går alltid därifrån med ett leende på läpparna.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?

Ända sedan dag 1 har kontakten mellan mig som barnvakt och Nannynu! varit superbra. Man blir omhändertagen och jag vet att de finns där, vilket är en enorm trygghet.

Vilka guldkorn och faror finns i området där du passar barnen?

Jag tror vi hittar nya guldkorn för varje vecka som går. Närhet till skog, lekplats och äng. Men trädgården är nog allra bäst – plats för picknicks och lek.

Det finns en stor bilväg som inte är särskilt rolig, men som tur är så finns det en lugnare väg att välja.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?

Att ha en bra dialog med föräldrarna har varit viktigt för mig sedan dag 1, var inte rädd för att fråga dem saker. Men framförallt se till att timmarna tillsammans med barnen blir en rolig stund. Det kommer finnas tillfällen då det blir prövningar, men det kommer bara göra er relation starkare.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Pernilla om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

En vanlig dag börjar med att jag hämtar killarna på dagis vid 15.00, efter det kan det bli en promenad hem eller en tur till skogen. När vi kommer hem så tycker vi om att baka och spela spel, oftast gärna till lite sång och musik. Vid halv fem börjar vi laga mat, ibland blir det jag som lagar men oftast hjälps vi åt. Middagen tillsammans är det bästa, då pratar vi om dagen som gått. Om vi bakat blir det alltid en liten efterrätt. Sen är vi ute och spelar fotboll eller leker inomhus innan föräldrarna kommer efter 18.00.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier