Nannynu! i Vi i Vasastan | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nannynu! i Vi i Vasastan

Publicerat | oktober 11, 2016 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! i Vi i Vasastan

Nannynu! Vi i Vasastan. Foto: Ylva Bergman

Nannynu! Vi i Vasastan. Foto: Ylva Bergman

Måndagen 10/10 är Nannynu! och vår barnvakt Julia med i Vi i Vasastan.

Läs artikeln här

Mer eftertraktat än någonsin att skaffa nanny – ”Man bygger upp en relation”

I Vasastan står föräldrar i kö för att få hjälp med hämtning, matlagning och barnpassning. Anna Sandberg och hennes man tar hjälp av en nanny en gång i veckan. ”Den dagen är helig” säger hon.

När Anna Sandbergs son Walter var tio månader började hon och hennes man ta hjälp av en nanny. I dag är han drygt två år.

– Vi blev tipsade om företaget av en kompis, det var min man som var drivande. Han var inte föräldraledig och tyckte att jag också skulle ha egentid. Spontant kände jag `ska jag inte ta hand om mitt eget barn?´ men de känslorna har försvunnit, säger Anna Sandberg.

Både hon och hennes man är inflyttade till Stockholm från Skåne.

– Vi har inte barnens mor- eller farföräldrar här som annars hade kunnat passa barnen, säger Anna Sandberg.

En gång i veckan hämtar Julia Perdsjö från Nanny.nu Walter från förskolan, lagar mat och är med honom tills föräldrarna kommer hem.

– Den dagen är helig för mig. Oavsett vad jag väljer att göra, yoga, träna, se en film, så är det skönt att få lite tid för sig själv. När skulle jag annars kunna klippa mig, till exempel, säger Anna Sandberg, som nu är föräldraledig med Greta, sex månader.

– När Greta skulle komma så behövde vi åka in till BB på kvällen och då fick Walter vara med Julia under natten. Det kändes bra att veta att Walter kände Julia och hade det bra och våra föräldrar kom dagen därpå, säger Anna Sandberg.

Från första stund kände hon förtroende för Julia Perdsjö.

– Vi fick se ett Youtube-klipp med hennes presentation och någon vecka senare träffades vi. Jag gick och satte mig på ett kafé och de gick till Vasaparken. Jag kände mig inte orolig över huvud taget, jag tror att det handlar om personkemi, säger Anna Sandberg.

Tanken är att Julia i framtiden ska passa båda barnen.

– Man bygger upp en relation med dem, vilket är väldigt kul. Jag läser till mellanstadielärare och det här jobbet passar mig jättebra, säger hon.

– Och vår situation kommer inte att förändras. Vi båda har intensiva, krävande arbeten som ekonomer, säger Anna Sandberg.

Företaget Nanny.nu  har för tillfället cirka 300 aktiva kunder i Stockholms innerstad och av dessa bor majoriteten på Östermalm och i Vasastan. Där finns det även en kölista på familjer som vill ha hjälp med vardagsbestyren.

– Det märks att det är poppis när man är ute, speciellt i Vasaparken där jag brukar träffa många andra nannys, säger Julia Perdsjl.

 

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier