Gratis ansiktsmålning i Humlegården fredag 7/10 | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Gratis ansiktsmålning i Humlegården fredag 7/10

Publicerat | oktober 3, 2016 | Kommentarer inaktiverade för Gratis ansiktsmålning i Humlegården fredag 7/10


ansiktsmalning

På fredag 7/10 kommer alla barn att kunna få gratis ansiktsmålning i Humlegården. Det är barnvaktsföretaget Nannynu! som erbjuder ansiktsmålning. De kommer att stå vid ”Parklek Humlegården” mot Karlavägen och det äger rum mellan klockan 13.00 – 17.00.

Nannynu! har vid ett antal gånger hållit i ansiktsmålning och det brukar alltid vara den populäraste aktiviteten som erbjuds. De som utför ansiktsmålningarna är barnvakter och som har god erfarenhet av barn. Här har även föräldrar möjligheten att ställa frågor till personalen ifall de är intresserade av barnpassning och hur det fungerar.

Ansiktsmålningen håller igång mellan kl 13-17 så länge det finns färg kvar i burkarna.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier