Julia Widerståhl, Konsultchef | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Julia Widerståhl, Konsultchef

Publicerat | september 5, 2016 | Kommentarer inaktiverade för Julia Widerståhl, Konsultchef


Julia Widerståhl, Rekryterare

Hej!

Mitt namn är Julia och jag jobbar sedan december 2016 som konsultchef på Nannynu! Tidigare har jag även jobbat som rekryterare här från augusti och som barnvakt i 6 år med massor av olika fantastiska familjer. Jag tycker att det är så roligt och spännande att ha fått chansen att se så många delar av vinklar på Nannynu! och jag har fått en förståelse för hur hela Nannynu!-maskinen fungerar ur både barnvakts- och kontorsperspektivet. Som barnvakt har det vart skönt att alltid få stöd och hjälp av personer som bryr sig under arbetet och nu har jag chansen att få själv ge det stödet och den hjälpen till både barnvakter och kunder. Stämningen på kontoret är fantastisk och jag är alltid taggad på att gå till jobbet!

Jag är född i Nacka, men har bott i både Australien, England och Danmark. I Danmark studerade jag programmet Bachelor of Economics and Business Administration vid University of Southern Denmark och blev i Juni 2016 färdig ekonom. Innan jag började mina studier har jag arbetat på Gröna Lund både som ballongflicka och servitris, samt på ett flertal olika caféer och restauranger i Sverige och Australien. När jag har tid över gillar jag att resa, gå på konserter och att umgås med familj och vänner.

Min tidigare erfarenhet som barnvakt och rekryterare ger mig stor kunskap i hur olika familjer fungerar och hur jag på bästa sätt kan matcha familjer med barnvakter som passar varandra perfekt! För mig är barnens säkerhet och trygghet av högsta prio och vill alltid att barnvakten ska känna sig lika trygg i familjen som föräldrarna känner sig att lämna sina barn med barnvakten.

Jag ser fram emot att höras och att kunna hjälpa er med ert vardagspussel!

Hälsningar
Julia

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier