Elin Stenlund, Konsultchef | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Elin Stenlund, Konsultchef

Publicerat | september 5, 2016 | Kommentarer inaktiverade för Elin Stenlund, Konsultchef


Elin Stenlund

Hej,

Mitt namn är Elin Stenlund och jag har arbetat som konsultchef på NannyNu! sedan augusti 2016. Jag kommer ursprungligen från Östersund i härliga Jämtland, men bor nu i Stockholm där jag trivs som fisken i vattnet.

Jag har alltid haft ett stort intresse för barn och gillar att arbeta med andra människor, och det är precis det jag får arbeta med här på NannyNu!-kontoret. Efter min utbildning till personalvetare var jag helt säker på att jag ville hjälpa andra människor att finna ett roligt och engagerande arbete, och samtidigt få hjälpa en barnfamilj att få ihop vardagen. På min fritid umgås jag mycket med mina fem yngre syskon, mina vänner och så dansar jag en hel del. När jag får tid över myser jag gärna ner mig i soffan och kikar på en bra film!

Är du intresserad av att finna en barnvakt i världsklass hos oss, eller söker du arbete som barnvakt? Då är du varmt välkommen att fylla i en förfrågan på vår hemsida!

Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till mig!

Hälsningar,
Elin Stenlund

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier