Förändrat RUT - Nannynu! tar ny vägar in i framtiden | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Förändrat RUT – Nannynu! tar nya vägar in i framtiden

Publicerat | augusti 24, 2016 | Kommentarer inaktiverade för Förändrat RUT – Nannynu! tar nya vägar in i framtiden


 Förändrat RUT - Nannynu! tar ny vägar in i framtiden

Förändrat RUT – Nannynu! tar nya vägar in i framtiden

Förändrade villkor i RUT-branschen har varit en farhåga som hängt som en skugga över oss på Nannynu! i flera år och gjort oss tveksamma till långsiktiga investeringar och stora satsningar. Nu har förändringarna slutligen trätt i kraft och alla tecken tyder på att vi kommer klara de utmaningar som de nya villkoren inneburit. Vi vågar därför äntligen höja blicken och ta sats för att nå nästa nivå. Nedan är våra planer, drömmar och mål för framtiden:

Breddning av verksamheten – vi har lanserat städtjänsten Tidynu! i första hand för att genom ett kombinationserbjudande möjliggöra för våra kunder att få hjälp med såväl barnpassning som städning inom ramarna för det krympta RUT-avdraget. Det långsiktiga målet är förstås att Tidynu! ska bli en lika självklar leverantör för hemstädning som Nannynu! är för barnpassning.

Digitalisering – vi vill utveckla vårt IT-stöd samt skapa nya digitala verktyg och därigenom ytterligare förbättra vår service och förenkla processen för såväl familjer som barnvakter. Förhoppningsvis kommer vi även att lansera en ny barnpassningstjänst med ambitionen att nå ut till fler hushåll runt om i Sverige och eventuellt de övriga nordiska länderna.

Finansiering – som nämnt ovan har vi under åren undvikit stora satsningar just på grund av osäkerheten kring RUT-avdraget. Vi känner nu att vi med tillförsikt kan blicka framåt och har därför börjat söka en finansieringslösning som matchar våra ambitiösa planer för framtiden.

Vi är Nannynu! och möter framtiden!

Per Danckwardt
VD Nannynu!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier