Veckans stjärnbarnvakt - Emelie från Uppsala | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Emelie från Uppsala

Publicerat | maj 30, 2016 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Emelie från Uppsala


veckans stjärnbarnvakt Emelie från Uppsala

Emelie är en av våra mycket uppskattade barnvakter i Uppsala. Hon har hjälpt familjer både i centrala Uppsala, men också Knivsta och Vänge. Emelies kontaktperson på kontoret säger att hon är bra på att kommunicera och ställer upp i alla lägen, samt att hon är kreativ. Vi på Nannynu! ser fram emot att fortsätta arbeta med Emelie.

Emelie är 20 år och studerar vid universitetet i Uppsala. Hon älskar att pyssla och på fritiden engagerar hon sig i Uppsala Stadsteaters ungdomsensemble. 

Varför tycker du att det är roligt att passa barn och jobba som barnvakt?
Barn är  underbara att umgås med! Dom är så otrolig kreativa och kommer på så roliga saker som man själv hade missat och som barnvakt får man chansen att återkoppla till en sida som nästan går förlorad när man blir äldre. Barn tar fram leken och glädjen.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Förutom att man får arbeta med underbara familjer så är samarbetet med sin kontaktperson något som verkligen sätter prägel på företaget! Som barnvakt får man en kontaktperson som verkligen finns där för barnvakten och familjen vilket känns väldigt betryggande, så Nannynu!s koncept börjar med en stadig grund och det gör att det känns roligt att få arbeta med Nannynu!.

Vilka guldkorn och faror finns i området där du passar barnen?
Stadsbiblioteket är ett av många guldkorn inne i centrum. Det är roligt för barnen att få umgås med andra barn och atmosfären i barnavdelningen är sagolik!
Hösten och vintern  kan erbjuda många nya lekar men även fler faror i och med att det finns fler hala ytor än vad man trodde, så lekplatser och övergångsställen får man vara extra noggrann med när man tar sig ut.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Sluta aldrig lyssna på barnen, fråga vad dom vill göra, ge dom alternativ och ha roligt tillsammans!

Nedan har veckans stjärnbarnvakt Emelie beskrivit hur en arbetsdag kan se ut:
Om vi ska vara på biblioteket så möts familjen och jag där, vi gör en snabb återkoppling om hur deras morgon har varit och om hur barnet mår den dagen sedan börjar vi läsa böcker, leker lite lekar och tar mellanmål där vi äter tillsammans. Sedan kanske vi tar lite luft utomhus för att sedan gå in och leka mer! Ibland när vi är hemma hos familjen så går vi ut på tomten och har picknick och hittar på egna små sagor som vi berättar för varandra. När föräldrarna sedan kommer hem eller möter upp för att hämta barnen så sker en snabb återkoppling om dagen och vi säger hejdå. 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier