Veckans stjärnbarnvakt - Cecilia från Bromma | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Cecilia från Bromma

Publicerat | maj 23, 2016 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Cecilia från Bromma


veckans stjärnbarnvakt cecilia från bromma

Veckans stjärnbarnvakt är Cecilia som sedan februari 2016 arbetar med en familj som bor i Bromma. Familjen berättar att hon är pålitlig och att barnen älskar att leka med henne. Vi på kontoret ser fram emot att fortsätta arbeta med Cecilia i framtiden.

Cecilia är 18 år och läser det naturvetenskapliga programmet vid Kungsholmens gymnasium. När hon inte studerar eller jobbar för Nannynu! arbetar hon även som ungdomsledare i Västerleds församling.

Varför tycker du att det är roligt att passa barn och jobba som barnvakt?
Jag har alltid tyckt det är kul att umgås med barn på grund av att de är så uppfinningsrika och uppriktiga. Man får verkligen chansen att släppa loss sin kreativitet och ha kul. Dessutom är det underbart att gå in på dagis och mötas av två killar som blir glada när de ser en.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
För det första har jag fått möjligheten att jobba med en supertrevlig familj som verkligen passar mig. Utöver det ger Nannynu! en trygghet i arbetet; jag har regelbunden kontakt med min kontaktperson och om det är något jag undrar över är det bara att fråga.

Vilka guldkorn och faror finns i området där du passar barnen?
Mina barnvaktsbarn gillar en lekpark som ligger väldigt nära deras hus där det finns gungor och en klätterställning. Dessutom finns en 4H-gård i närheten, Björklunds hage, som vi inte haft tillfälle att besöka än.
Det finns några övergångsställen i området men vid dessa ställen ser jag till att barnen håller mig i handen eller sitter i vagnen.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Att ha kul med barnen och att verkligen engagera sig i allt man gör tillsammans.

Nedan har veckans stjärnbarnvakt Cecilia beskrivit hur en arbetsdag kan se ut:
Jag hämtar barnen på dagis vid 14:45 och sedan går vi antingen hem eller till en park nära huset. Om vi inte går till parken brukar vi leka lite utomhus i trädgården innan vi går in. Fram tills middagen brukar vi sedan hitta på lite olika saker som att leka, läsa eller måla. Strax efter middagen kommer föräldrarna hem.

 

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier