Veckans stjärnbarnvakt - Josefin från Hägersten | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Josefin från Hägersten

Publicerat | maj 9, 2016 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Josefin från Hägersten


veckans stjärnbarnvakt josefin

Veckans stjärnbarnvakt Josefin bor och arbetar i Hägersten. Hon studerar ekonomi-juridik på ett gymnasium söder om Stockholm och gillar att umgås med vänner och spela fotboll.

Familjen som Josefin arbetar med berättar att hon är pålitlig, ansvarsfull och bra på att leka. Josefin är en riktigt bra barnvakt – en barnvakt i världsklass!

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Jag tycker det är roligt att leka med barnen och bara sitta och mysa med barnen.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Personalen på Nannynu! är alltid hjälpsam och trevliga! Det känns även som det är bra kontakt mellan familjen och kontaktpersonen och sen även till mig.

Vilka guldkorn och faror finns i området där du passar barnen?
Det finns många lekparker i närheten av Axelsberg, så som Arken Parken och Bofinken. Sen finns det även Eoshäll som är en 4H-gård med bland annat hästar, kor och får.
Barnens dagis ligger väldigt nära familjens hus så vi passerar inga speciella faror, men det finns ju alltid bilar på väg till parkerna där man får hålla lite extra koll!

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Var kreativ och hitta på saker som föräldrarna kanske inte har tid att göra. Passa på att vara ute i parker nu när det börjar bli varmt ute!

Nedan har veckans stjärnbarnvakt Josefin berättat om hur ett vanligt pass kan se ut:
Jag hämtar barnen på dagis. Om barnen är på humör och inte allt för trötta brukar vi gå till någon av parkerna i närheten. När vi sedan kommer hem lagar jag mat och vi äter middag tillsammans. En rutin som familjen har är att bada varje kväll så det brukar barnen göra i någon halvtimme och medan leker vi lite lekar. Sen är det dags att borsta tänderna och läsa godnattsaga.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier