Veckans stjärnbarnvakt - Ganna från Djursholm | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Ganna från Djursholm

Publicerat | april 11, 2016 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Ganna från Djursholm


Veckans stjärnbarnvakt - Ganna från Djursholm

Veckans stjärna är Ganna. Hon har jobbat med oss på Nannynu! sedan november 2015 tillsammans med en familj som bor i Stocksund. Familjen berättar att Ganna har en fin känsla för detalj och att barnen ser fram emot att träffa henne.

Ganna är 17 år och bor i Djursholm. Vid sidan av barnvaktsjobbet på Nannynu! studerar hon naturvetenskapliga programmet på Viktor Rydbergs Gymnasium, samt jobbar som teamledare på ett äldreboende.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Barn är uppfinningsrika, de ser världen på ett annat sätt än vi gör. Det och den glädje som jag får när jag ska hämta dem på dagis tar mig iväg från verkligheten och förgyller min vardag!

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Jag får passa barnen och förstår att det jag gör uppskattas både av barnen själva och av föräldrarna. Dessutom är det tryggt och säkert att jobba via ett företag.

Vilka guldkorn och faror finns i området där du passar barnen?
Det finns Stocksunds bibliotek på Stocksunds torg som ligger nära familjens hus. De har något som heter ”Meröppet” vilket innebär att man kan vara på biblioteket fram till 22:00. Detta gör biblioteket tillgängligt för mig och barnen även efter middagen då vi enkelt kan besöka det. Förutom böcker finns en utklädningshörna som barnen tycker om. Ett stort tips!
På vägen hem från dagiset finns flera övergångsställen, men vi har kommit överens med barnen att om de inte sitter i barnvagnen så ska de hålla mig i handen. Dessutom försöker jag lära dem att som regel titta höger-vänster-höger innan man går över gatan.

Vilket är ditt bästa tips till andra barnvakter?
Ha kul! Barnen är otroligt flexibla och du kan lära dig massor av dem. Ha ett öppet sinne så ska du få se att det inte bara blir ett jobbpass, utan även också en stund att finna det inre barnet inom dig!

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Ganna om hur ett vanligt arbetspass kan se ut:
Jag hämtar barnen på dagiset och kör oftast hem dem i en barnvagn. Sedan äter vi mellis ofta i form av en risifrutti. Därefter hittar vi på olika lekar eller så läser jag för dem. Medan jag fixar middag tittar de på ett par avsnitt av Bamse och efter middagen läser jag lite till. Sedan är det dags för läggdags och snart därefter kommer föräldrarna hem.

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier