Veckans stjärnbarnvakt - Ellinore från Uppsala | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Ellinore från Uppsala

Publicerat | april 4, 2016 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Ellinore från Uppsala


Veckans stjärnbarnvakt, Ellinore från Uppsala

Ellinore är 18 år och jobbar genom Nannynu! med en familj som bor på Kungsgärdet i Uppsala. När Ellinore inte jobbar för Nannynu! studerar hon sista året samhällsvetenskapliga programmet med inriktning journalistik. Vi på Nannynu! tycker att hon gör ett superjobb som barnvakt och att hon förtjänar uppmärksamhet för sitt arbete med familjen. Ellinores kontaktperson på kontoret är Elina, som nominerade Ellinore till veckans stjärnbarnvakt för att hon är påhittig och kreativ, men också pålitlig och ställer upp i alla lägen.

Varför tycker du att det är kul att jobba som barnvakt på Nannynu!?
Jag tycker att det roligaste med att vara barnvakt är att skapa en relation med barnen och hitta saker som är roliga att göra ihop, som till exempel pyssla och rita.

Vilka guldkorn och faror finns i området där du passar barnen?
På vägen mellan dagis och deras hem finns det en ganska stor väg, den är inte jättetrafikerad men ifall barnet inte sitter i vagnen utan väljer att gå så får man hålla ett extra öga på honom och se till att han håller i vagnen. Vi leker oftast hemma eftersom att jag är barnvakt runt middagstid.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Kom själv med ideér om vad ni ska göra tillsammans. Lägg inte det ansvaret endast på barnen, för då blir det lätt iPad eller tv vilket kan vara tråkigt, ta med saker som du vet att barnen tycker om och som du själv gillar att göra!

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Ellinore om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:
Min arbetsdag ser ut så att jag hämtar första barnet på dagis klockan fyra, sedan med honom i vagnen så går vi till de andra barnens skola och hämtar dem. När vi kommer hem så brukar jag börja med maten, vi äter alla tillsammans och sedan brukar vi sätta oss ner med lite pyssel efter maten. Klockan sju kommer föräldrarna hem och min arbetsdag är slut. 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier