Veckans stjärnbarnvakt - Louise från Åkersberga & Täby | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Louise från Åkersberga & Täby

Publicerat | mars 7, 2016 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Louise från Åkersberga & Täby


louise veckans stjärna

Veckans stjärnbarnvakt är Louise. Hon har arbetat med oss sedan augusti 2015 och familjen hon jobbar med beskriver henne som trygg i sig själv och initiativrik. Louises kontaktperson Elina nominerade henne med motiveringen att hon är snabb att återkoppla, är kreativ, glad och bra på sitt arbete – kvalitéer som vi på Nannynu! söker i våra barnvakter.

Louise är 18 år och bor i Åkersberga och Täby. Hon läser andra året samhälle med inriktning beteendevetenskap på Tibble gymnasium och på fritiden tränar hon gärna thaiboxning.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Jag tycker det är kul att passa barn för att de sprider så mycket glädje hela tiden. Man blir glad av att vara runt dem.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Jag tycker om att jobba på Nannynu för att det är ett seriöst företag som tar barnpassning på allvar. Det är bra kommunikation mellan alla anställda och bra stämning, vilket gör det roligare att jobba där.

Vilka guldkorn och faror finns i området där du passar barnen?
Det finns en lekpark som heter spindellekparken som barnen verkligen gillar.
Det går en större väg några minuter ifrån familjens hus, vilket är en liten fara men vi håller oss undan från den.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Mitt bästa tips är att lyssna på barnen, då får man en underbar stund tillsammans.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Louise om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:
Jag hämtar först flickan på dagis och sen tar vi buss eller en promenad till skolan som ligger 10 minuter ifrån och hämtar hennes storebror. Därefter går vi hem och leker eller så går vi till någon lekpark i närheten. Allt beror på väder och hur trötta barnen är. När klockan är runt 17.00 börjar jag laga mat och runt 17.30 äter vi tillsammans och sedan så spelar vi något spel. Föräldrarna kommer hem runt 18.30 till 19.00.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier