Veckans stjärnbarnvakt - Josefin från Vallentuna | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Josefin från Vallentuna

Publicerat | februari 8, 2016 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Josefin från Vallentuna


Veckans stjärnbarnvakt - Josefin från Vallentuna

Josefin har arbetat med oss sedan augusti 2015 med en familj boende i Danderyd. Familjen Josefin arbetar med beskriver henne som lyhörd och påhittig och de är mycket nöjda med Josefin. Vi på Nannynu! är mycket glada över att ha Josefin som medarbetare och ser fram emot fortsätta jobba med henne under året.

Josefin är 18 år, bor i Vallentuna och läser tredje året naturvetenskapliga programmet på Täby Enskilda gymnasium. På fritiden engagerar hon sig i 4H-verksamhet ideellt, eller umgås med kompisar.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Barn är så himla härliga och fulla av energi. Det är perfekt att ibland koppla bort vardagens stress och komma till ett jobb där man alltid har roligt tillsammans.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Allt har varit väldigt smidigt och enkelt, ända sedan dagen jag först kontaktade Nannynu. Det känns även tryggt att ha en handledare som man kan kontakta om man skulle ha några funderingar.

Vilka guldkorn och faror finns i området där du passar barnen?
Precis utanför huset finns en liten skogsdunge som vi brukar leka i. Även familjens studsmatta är en favorit.
På vägen hem från skolan finns det ett övergångsställe där man måste vara extra försiktig. Annars är det inte så mycket trafik omkring, det är snarare branta bergshällar som man måste undvika.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Ha roligt! Självklart måste man hela tiden vara ansvarsfull men försök även att slappna av och ha roligt tillsammans med barnen. De märker om du själv har roligt och trivs med ditt arbete och då blir er tid tillsammans både roligare och mer givande för er båda.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Josefin om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:
Först hämtar jag barnen på deras skola runt kl. 15 för att sedan gå hem till familjen. På vägen hem brukar vi leka tomtesmyg. Om barnen är hungriga gör vi i ordning mellis när vi kommer hem. Om det är fint väder går vi ut och leker, annars håller vi oss inne i huset. Favoritaktiviterna är kurragömma, tjuv och polis, pyssla och spela spel. När föräldrarna kommer hem brukar vi prata om hur dagen har varit och vad vi har gjort innan jag åker hem.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier