Veckans stjärnbarnvakt - Elin från Kungsholmen | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Elin från Kungsholmen

Publicerat | januari 18, 2016 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Elin från Kungsholmen


veckansstjärnaelin

Elin bor på Kungsholmen och har jobbat för Nannynu! sedan augusti 2015 hos en familj som också bor på Kungsholmen. Familjen berättar att Elin och barnen klickade snabbt och att hon är ansvarsfull. När Elin varit med barnen återkopplar hon bra till föräldrarna genom att berätta om dagen, något som känns bra för oss eftersom bra kommunikation mellan familj, barnvakt och Nannynu! är mycket viktig för att passningen ska fungera smidigt. Vi tycker att Elin gör ett superjobb som barnvakt och vi ser fram emot ett samarbete med Elin under det kommande året.

Elin är 17 år och läser andra året estet med inriktning medieproduktion på Globala gymnasiet. På fritiden är hon gärna kreativ och gillar att fotografera, lyssna på musik och umgås med vänner.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Jag tycker att det är kul för att barn är så fantasifulla och roliga. Jag har alltid kul och skrattar på jobbet.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Nannynu! är väldigt engagerade i oss barnvakter, och jag har lärt mig mycket.

Vilka guldkorn och faror finns i området där du passar barnen?
Rålis parklek tycker både killarna och jag är rolig att leka i!
Om vi går hem från skolan går vi på Drottningsholmsgatan som är ganska stor och väldigt trafikerad. Om vi åker tunnelbana är perrongen och rulltrappan eventuella faror.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Ha kul tillsammans!

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Elin om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:
Jag brukar hämta vid 16-tiden på skolan, det tar alltid lite tid att gå ifrån alla kompisar och plocka ihop klä på sig med mera. Sen tar vi antingen tunnelbanan hem eller så går vi och stannar i en lekpark på vägen hem. Väl hemma brukar killarna leka med lego eller rita medan jag lagar mat, sen äter vi tillsammans, ibland hjälper de till med disken efteråt och sen leker vi tillsammans tills mamma eller pappa kommer hem.

 

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier