Veckans stjärnbarnvakt - Ofelia från Saltsjö-Boo | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Ofelia från Saltsjö-Boo

Publicerat | januari 4, 2016 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Ofelia från Saltsjö-Boo


Veckans stjärnbarnvakt - Ofelia från Saltsjö-Boo

Ofelia har jobbat med oss sedan februari 2015 hos en familj i Nacka. Familjen beskriver henne som en toppentjej som är bra på sitt jobb och att barnen gillar henne. Vi är stolta över att Ofelia arbetar för oss och vi ser fram emot att följa hennes arbete i framtiden.

Ofelia är 18 år och läser tredje året musik med samhällsinriktning på Viktor Rydbergs Gymnasium och bor i Saltsjö-Boo. På fritiden umgås hon gärna med familj och vänner, när hon inte pluggar.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Jag älskar att barn är så ärliga. Man får ett direkt kvitto på om man gör ett bra eller ett mindre bra jobb. Jag tycker dessutom att barn är väldigt underhållande; de ställer många roliga frågor och har ofta en fantasi som sträcker sig långt, vilket jag tycker är superkul!

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Det är skönt med ett företag som verkligen har koll på sin grej. De har en bra organisationsstruktur med positiv och engagerad personal!

Vilka guldkorn och faror finns i området där du passar barnen?
Det finns både en liten park i närheten och en gård med hästar! Familjen har dessutom en jättefin tomt som är väldigt lekvänlig.
När man tar sig från dagis hem måste man gå över ett övergångsställe. Där gäller det att ta det lugnt och att alltid titta en extra gång!

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Ett glatt humör! Eftersom man inte träffas mer än några timmar i veckan är det jätteviktigt att vara på topp när man väl ses. En positiv inställning smittar av sig!

Nedan har veckans stjärnbarnvakt Ofelia skrivit hur en vanlig arbetsdag kan se ut:
I nuläget hämtar jag alla tre barn på dagis och sedan promenerar vi hem. Vi äter ofta mellanmål ute och leker därefter på tomten. När mamman i familjen kommer hem äter dom middag och sedan leker vi lite till! Vissa dagar badar jag dom minsta två och sedan vinkar vi hejdå.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier