Consuelo - Barnvakt på Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Consuelo – Barnvakt på Nannynu!

Publicerat | december 10, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Consuelo – Barnvakt på Nannynu!


Consuelo

Consuelo är 32 år gammal och bor i Saltsjöbaden. Hon har arbetat med Nannynu! sedan hösten 2015 med en familj i hennes område. Hon studerar till barnskötare och vill jobba på förskola i framtiden.

Consuelos erfarenhet av barn är bred. Innan hon började arbeta med Nannynu! har hon passat barn åt familjer med barn i olika åldrar. Hon har också arbetat deltid på en förskola. Innan Consuelo kom till Sverige bodde hon i Spanien, men hon är från början från Chile.

Varför vill du arbeta med barn?
Jag vill jobba med barn för att det gör mig riktigt glad. Jag har haft turen att få göra det jag älskar, det är min passion att leka och lära med barn. Barn gör mig glad och tar fram mina bästa sidor.

Hur är det att kombinera Nannynu! med andra jobb och studier?
Jag började arbeta som vikarie på en förskola samtidigt som jag började arbeta på Nannynu!, och studerar för att bli barnskötare samtidigt. Jag är nöjd med det jag gör just nu, även om det är lite tråkigt att jag inte har tid att jobba med fler familjer än en för tillfället.

När och varför bestämde du dig för att arbeta med Nannynu!?
Jag bestämde mig för att ta ett deltidsjobb samtidigt som jag studerar här i Sverige. Jag har tre års erfarenhet av barnpassning sedan tidigare, men jag ville ha något seriöst och professionellt att sätta på mitt CV, och Nannynu! kändes perfekt för det ändamålet.

Hur skulle du beskriva Nannynu! som företag och arbetsgivare?
Nannynu! är ett seriöst företag som behandlar både familjer och arbetstagare med respekt. Jag får intrycket av att det är viktigt för dem att försäkra familjen om deras säkerhet när de väljer en barnvakt.

Beskriv hur du kände när du blev bokad för en intervju:
Jag var lite nervös för att de gjorde en grundläggande utvärdering av mina erfarenhet och frågade efter referenser, de gav ett seriöst intryck. Jag började dock känna mig mer avslappnad så småningom och mötet med familjen var trevligt.

Beskriv hur ett arbetspass med Nannynu!-familjen ser ut:
Jag tar hand om en pojke på ett år, han är så söt och jag älskar att ha kvalitetstid med honom. Jag hämtar upp honom från förskolan, vi går till parken eller leker lite hemma, sen går vi hem och äter lite mat tillsammans innan det är dags att bada så han är ren och avslappnad tills han ska läggas.

Varför rekommenderar du andra att söka jobb som barnvakt hos Nannynu!?
För att man får mycket erfarenhet och det är jättekul att spendera tid med barn! Man får också tid över till studier och andra arbeten.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier